canım hamile olup olmadığımdan emin değilim aslında. testte pozitif görüp hamile olmayanlar da olmuş o yüzden içim de acabalar var :26::26::26:
ben de şimdi kan testine gizlice nasıl giderim. hamileysem eşime nasıl söylerim onu düşünüyorum..
2 çift patik alsam onlarla bi sürpriz mi yapsam diye düşünüyorum. ya da emzik çıngırak falan
aman ne bileyim sonunda hüsrana uğramayım da...
senin için de çok dua edeceğim canım. inşallah senin de müjdeli haberini alırız...
ben anlıyorum.. aynısını yaşıyorum. iki gün önce gelen geçen ay tam 5 gün geçikmişti. hatta beta hcg 28 bile çıktı. doktorum bekle 2 gün daha dedi. ve 5 gün sonra geldi. bu ay klomen ve iğne verdi. göğüslerimde fena ağrı ve dolgun. tansiyon düşük baş dönmesi. arada kasıkta sancı. eskiden uyurdum. şimdi uykusuzluk var. ağzımın içi yara dudaklarım yanıyor adeta. ve bugün büyük gün gelecek mi bakalım ?
ben takmıyorum artık valla ya olsun olmasın napıyım hıııhhhhh
ne test yapıcam bundan sona ne bişey
kendime ediyom ne ediyosam valla strese girdikçe sinirli oluyom millet bunu anlamıyo sorunlu insan muamelesi görüyom ondan sona...banane yaaa olmuyosa olmuyo...kendime neden kötülük edeyim ki.
artık süslenip püslenip işime geliyorum hafta sonları geziyorum valla
en iyisi valla hatta istemeyecen daha çabuk olacak. istemediğin ot dibinde biter misali. valla bende bayram da tatil ayarladım sideye gidecem. bebek olursa sadece havuza denize girmem olmazsada keyfime bakarım rahat rahat yüzerim anasını satayım.
bizim tatilimiz de yok kiii kullandık izni yazın izin vermiyolar evdeyiz yani bu sene kös kös oturcaz yaaaa ne güzel ben gezemiyorum siz gezin kızlar bol bol
şebo,nilla,beren,kayram,twilight yazsanıza kızlar :79:
en iyisi valla hatta istemeyecen daha çabuk olacak. istemediğin ot dibinde biter misali. valla bende bayram da tatil ayarladım sideye gidecem. bebek olursa sadece havuza denize girmem olmazsada keyfime bakarım rahat rahat yüzerim anasını satayım.
bebeğim bizimde izin yok 4 yıldır izin kullanmıyorum bayram tatilini değerlendirecez valla
bu bitkisel çayı nerden getirttin ve fiyat ne kadar ödedin? mesela biz istesek nasıl ulaşabilirz
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr az önce test yaptım.
ikinci çizgim silik çıktı.....
inşallaaaahh gebeyimdir.. yaaaa noluuurrrrrrr
kimyasal gebelik nasıl oluyor ? bi anlatın lütfen . yoksa geçen ay kimyasal gebelik miydi benimkide. ?
kızlar kırmızı 5 gün gecikti test yaptım çıkmadı da yardım edin olmamasından çok korkuyorum
ata35 nerdesin aldın mı sonucu?
merhaba canım
alamadım yaa çok sinirim bozuldu sağlık ocağında dün öğleden sonra yaptırmıştım ya bugün labaratuara göndermişler p.tesi öğleden sonraya kaldı..deli oldum ya keşke özele gitseydim..çalışıyorum izinde alamıyorum mecburen p.tesiyi bekliycem...
Ay canım olsun :)
Heyecanı güzel ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?