Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimkinin manitaları cansız. yanlış anlamayın canım cansız manken değil bağlama, org, keman vs

dün birbirimize girdik ben sapıttım bu aralar ya admala kavga edeyim diye elimden gelen her şeyi yapıyorum:2:
sakin ol kuşum daha bebek yapacağuk adamlar lazım bize ürkek bir güvercin gibi davranmalıyız kaçmamaları için pamuktan kafeslere koymalıyız........ayy diyene bak terzi kendi söküğünü dikemez hesabı hem kocayla papazım hemde millete ders veriyomhemde yımırtlıyom

progestan vermıolar mı orda cnm ya?

hayir canim vermiolar. pregosteron testimde homon seviyesi yetersiz ciksaydin verecekelrdi bir ilac ama iyi dediler onun icin vermiolar..

sende saol kuzumm..
bebek iyiymis hamdolsun
geriside insallah düzelir cnmm

saol canim benim

bilmiyorum %90 olabiliyormus diye duydum.. daha cok kucuk ya.. hayirlisi.. bu konular kisiden kisiye cok degisiklik gosteriyor

sen niye papazsın? dün şarkı söylüyo gariban kocacım; saçları altın sarısı gözleri deniz mavisi sarışınım sarışınım falan diye her zamanki sarışın şarkılarından biri. vay efendim ne demek gözleri deniz mavisi benim gözüm yeşil sen bana inatmı yapıyosun diye adamı paparaladım

allah aşkına yaaaaaaaya benim eşim tek söylesinde varsın kahverengi gözlerimi mavi görsün almsin valla

vardı canımmm adetimde düzensizdiii ve hayıtlaa düzeldi çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…