cıkk olmassssssskız şaka yapıyom hani erkek kızlı smiley varya onun için takılıyom bunlarla öpmeyin bununla öpün beni
heheebenim eşimin arkadaşlarına da manitası diyorum kaynanamın yanında dedim manitası arıyor diye kadının rengi attı resmen
4 gün sürdü kuşum tam regl günümde geldisağol canım mayısta 3 yaşında olacak inşallahhhh
darısı tez zamanda başınıza inşallah
hoşbulduk canım geçmişi okumaya halim yok neler karıştırıyonuz =)
selam hoş geldiin..selam kızlar ....!
benimkininki canlı ama onlarda zararsız......seninkinin manitalarını bileyom zaten ben......benimkinin manitaları cansız. yanlış anlamayın canım cansız manken değilbağlama, org, keman vs
kocalarımıı çekiştiriyoruz bu arada yummy hamileeeeee
selam hoş geldiin..
benimkininki canlı ama onlarda zararsız......seninkinin manitalarını bileyom zaten ben......
selam hoş geldiin..
benimkininki canlı ama onlarda zararsız......seninkinin manitalarını bileyom zaten ben......
sakin ol kuşum daha bebek yapacağuk adamlar lazım bize ürkek bir güvercin gibi davranmalıyız kaçmamaları için pamuktan kafeslere koymalıyız........dün birbirimize girdik ben sapıttım bu aralar ya admala kavga edeyim diye elimden gelen her şeyi yapıyorum:2:
progestan vermıolar mı orda cnm ya?
sende saol kuzumm..
bebek iyiymis hamdolsun
geriside insallah düzelir cnmm
o zaman ben herüfüme ne cvp veririmkoçişkom da öpemez acır nanaklarım
onu bende biliyom yaa kağıda sarılı şeker gibi kulakları vardı hakkaten çok süper isim yummyyum
demekki atış talimi yapmak gerekiyormuş
alttan bakınca hiç öle bişey olmamıştı bana:44:
bak güzelim önceden anlaşalım kocamdan başkasına öp-tür-mem-
normal regl günümde gelen lekelenmekten biraz fazla regl den biraz az miktarda kırmızıdan açık renkli acayip bişeydi hatta düzene giren reglimin yeniden kafayı sıyırgığını düşünmüştüm gebe olabileceğime ihtimalin -i- sini vermiyodum ama:
regl günümden 1 hafta önceden acayip bi bulantı başladı evde kendi yaptığım yemeğin kokusuna bile tahammülüm yoktu komşum soğan kavursa kokusuna mest olurdum o derece
sakin ol kuşum daha bebek yapacağuk adamlar lazım bize ürkek bir güvercin gibi davranmalıyız kaçmamaları için pamuktan kafeslere koymalıyız........ayy diyene bak terzi kendi söküğünü dikemez hesabı hem kocayla papazım hemde millete ders veriyom hemde yımırtlıyom
allah aşkına yaaaaaaasen niye papazsın? dün şarkı söylüyo gariban kocacım; saçları altın sarısı gözleri deniz mavisi sarışınım sarışınım falan diye her zamanki sarışın şarkılarından biri. vay efendim ne demek gözleri deniz mavisi benim gözüm yeşil sen bana inatmı yapıyosun diye adamı paparaladım
allah aşkına yaaaaaaaya benim eşim tek söylesinde varsın kahverengi gözlerimi mavi görsün almsin valla
sen şimdi ona elini versen kolunu kurtaramazsın hanım uyutiim da geliim diyosunkavga edicem ya bahaneye bakıyorum işteyanına çağırıyo bak içerden yırtınıyo. kocişimi uyutup geleyim
iyi geceler hoşgeldinnnnnii geceler kızlar nabersiniz
saol canım ya benım ılacla 3 ay he gelişti yumoşlar ıgne oldum ama olmadı işte nasip değilmiş bu ay ılaç içmedim gelısmemiş dedı rabbımden ümit kesılırmı hıc ona inancım sonsuz kesınlıkle isyan etmıyorum o nasol takdır ettıyse ozaman gelıcek benım kuzumda inş.
ay inş canım ya ben ovucan yapmaya devam edıyım senın onceden yumurtlam problemın varmıydı peki?
ben geldimmm sizlerede dua ettimmmm
canııııım amin allah kabul etsin inş. herkese bebişler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?