Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol bebeğim allah kabul etsin.....ya senin avatarın çok hoş...

iyiyim canım sen nasılsın......yaa bomba gibiyim desem daha doğru olabilir

blueecum tşk ederimm kuzummm o avatardaki beniiimmmmm salladığımda henüz karnımdaa ya oluşuyor yada oluşmuyor işteee

blueecum tşk ederimm kuzummm o avatardaki beniiimmmmm salladığımda henüz karnımdaa ya oluşuyor yada oluşmuyor işteee
inşallah kalbindeki gerçekleşir bebeğim....

güzel bi haber var sanırım
yok be bende bu tembellik varken zor iş ama asla değil.......ben her daim patlamaya hazır bomba gibi dolanırım

bende iyiyim takılıyorum işte MEGE kızıyordummm kendimm uyumadımm dahaa

:) uykusu gelmeyince insanın napıcaksın benimde varmı yokmu bilmiyorum uyuyamam sanırım yatsam
bir bakim dedim kimler hamiş kimlerden iyi haberler var

meg yok erken mi uyudu :44:

:) uykusu gelmeyince insanın napıcaksın benimde varmı yokmu bilmiyorum uyuyamam sanırım yatsam
bir bakim dedim kimler hamiş kimlerden iyi haberler var

meg yok erken mi uyudu :44:
bendee öyle uyuyamam diye yatmıyorummm yummmy hamişşş kuzumm meg bugün çok uykusuzdu uyumuş olabilir...

yaa sahiden meg neden gelmedi buraya gördüm bi ara online oldu ama topiğe uğramadı:26:
bu arada gülbebek 4.5 yıla yakın evlisin kaç yaşındasın sakıncası yoksa:44:

megg bugün küsküyü yediii bende yarın MEGden yiycem sen niye yatmadın diyeekuzumm benimm o çok geç yatıyorr sabahı bulmuştu bugünnn uykusu düzene girmeliiii artık bendede böle ara sıra iştee uyku tutmuyor malesef...Bizim 4 biitti5 e girdik 26 yaşındayım canımmm ilk yıl eşim yoktu 3 yıldır deniyoruz işte

iyi geceler kızlar.. ben bi şey soracagım sizlere.. ben menogon adında bi iğne kullanıyorum bunu kullanıpta hamile kalan varmı aranızda.. yada bilgiisi olan.. yaa bi de bana sadece hormon tahlili yapıldı rahim filmi çekildi ve eşim tahlil verdi..hiç bi sorun yok.. 1 senedir hamile kalamıyorum.. acaba başka tahlillerde yapılıyormu bebek olmayınca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…