sağol bebeğim allah kabul etsin.....ya senin avatarın çok hoş...ben geldimmm sizlerede dua ettimmmm
iyiyim canım sen nasılsın......yaa bomba gibiyim desem daha doğru olabilirhoşbuldum datlum nasılsın
amin ebrucumm kabul eder inşallah Rabbimmm...bizde hamiş kalırızzz...
sağol bebeğim allah kabul etsin.....ya senin avatarın çok hoş...
iyiyim canım sen nasılsın......yaa bomba gibiyim desem daha doğru olabilir
sağol bebeğim allah kabul etsin.....ya senin avatarın çok hoş...
iyiyim canım sen nasılsın......yaa bomba gibiyim desem daha doğru olabilir
inşallah kalbindeki gerçekleşir bebeğim....blueecum tşk ederimm kuzummm o avatardaki beniiimmmmm salladığımda henüz karnımdaa ya oluşuyor yada oluşmuyor işteee
yok be bende bu tembellik varken zor iş ama asla değil.......ben her daim patlamaya hazır bomba gibi dolanırımgüzel bi haber var sanırım
inşallah kalbindeki gerçekleşir bebeğim....
yok be bende bu tembellik varken zor iş ama asla değil.......ben her daim patlamaya hazır bomba gibi dolanırım
özlem koçişini yatırıp gelecekti ama gelemedi sanırım elini verdi kolunu kurtarmakla iştigal
inşallah ama ben biraz tembel umutsuz vakayım sanırım.....hadi bakalım inş. beraber olur bizim bombalar he
iyimmm cnm sen nasılsın
bende iyiyim takılıyorum işte MEGE kızıyordummm kendimm uyumadımm dahaa
ee öylee kocaya elini veren kolunu kaptırırr yanii:)))
yaa sahiden meg neden gelmedi buraya gördüm bi ara online oldu ama topiğe uğramadı:26:bende iyiyim takılıyorum işte MEGE kızıyordummm kendimm uyumadımm dahaa
sen şimdi ona elini versen kolunu kurtaramazsın hanım uyutiim da geliim diyosun
özlem koçişini yatırıp gelecekti ama gelemedi sanırım elini verdi kolunu kurtarmakla iştigal
ee öylee kocaya elini veren kolunu kaptırırr yanii:)))
bendee öyle uyuyamam diye yatmıyorummm yummmy hamişşş kuzumm meg bugün çok uykusuzdu uyumuş olabilir...:) uykusu gelmeyince insanın napıcaksın benimde varmı yokmu bilmiyorum uyuyamam sanırım yatsam
bir bakim dedim kimler hamiş kimlerden iyi haberler var
meg yok erken mi uyudu :44:
yaa sahiden meg neden gelmedi buraya gördüm bi ara online oldu ama topiğe uğramadı:26:
bu arada gülbebek 4.5 yıla yakın evlisin kaç yaşındasın sakıncası yoksa:44:
geldim uleynn iftira atmayın namıslı kadına
hadii hadiiiiiiiiiiiigelemedin ki iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?