b yandanda korkuyorum burda okuyorum hep kimyasal gebelik filan moralim bozuluyo test sonucumu alıyım hemen kısmetse gidecem doktora..
b yandanda korkuyorum burda okuyorum hep kimyasal gebelik filan moralim bozuluyo test sonucumu alıyım hemen kısmetse gidecem doktora..
hiç kafanı karıştırma canım inan ben çok takıyorum kafama diye girmemeye karar verdim daha doğrusu daha az gireceğim sürekli geçmiş okumyacağım..hayırlısı ile hamilesindir inş ve pazartesi süper haberler alacaksın
Ahhh ben de olsam keşke ya
canım 2 sonra yine kan istiyorlar. kimyasal olmadığını saptamak için benim ilk 43 çıktı. salak kadın kimyasal dedi2 gün sonra 207 çıktıda bir rahat nefes aldım bende,ama şimdide küçük olduğu için kese gözükmüyor haftaya kontrole gidicem o zaman gözükürmüş, şimdi sabırsızlıkla o günü bekliyorum :18:
inşallah canım...
bende çok etkileniyorum dediğin gibi aslında fazla takmamak lazım...
bende salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum canım acaba kese görünür mü son adet tarihim 21 mayıs
bide kalp atışlarını duyabiliyomuyuz acaba bilgin varmı...
inşallah canım...
bende çok etkileniyorum dediğin gibi aslında fazla takmamak lazım...
sizler kaç aydır bebek deniyorsunuz ne kadarlık evlisiniz yaşlar kaç kızlar???
lucky maşallah cnm allah mutluluğunuzu daim etsin
erken bile düşünmeye başlamışsın.çalışıyormusun
sizler kaç aydır bebek deniyorsunuz ne kadarlık evlisiniz yaşlar kaç kızlar???
luck allah inşallah tez zamanda göbişine bi bebiş konduruverir cnm
missaltin süper cnm inşallah denemelerin başarıla sonuçlanır
bende 2 sene 8 aylık evliyim daha dün gibi...eskidim sanırım :)çalışıyorum ayrıca...
24 yaşındayım 2 aydır deniyoruz.
kızlar hiç ummadığınız bir anda oluyor yaa benim geçen ay kimyasal düşüğümde tahmin bile etmedik ki afedersiniz o günlerde bir araya geldikmi onu bile hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?