Slm arkadaşlar nasılsınız, yeni hamişler eklenmiş gördüğüme göre.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin hepimize, tabi bebiş isteyenlerede en kısa zamanda bebiş nasip etsin...
Bebeğim 6+3'müş sonunda kaç haftalık olduğunu öğrendik.
Bugün keseyi gördük çok şükür sağlıklıymış, 2 hafta sonra kalp atışı için gidcez, inşaAllah onuda duymak nasip olur...
keşke canım yaa gerçekten ne iyi olur öyle birlşey olsa ama aramızda 6 saat var malesef ama bunada şükür burası sayesinde seni tanıdım bu da çok güzel kuzucum benim sen istanbulu çok seviyosun tatlım ben senin yerine gezemmi nereleri seversin en çok
slm cnm hoşgeldınnoyy maşallahh bebüşünee inşallah pıtpıtlarınıda duyarsın cnm benım
üsttenmı bakıldı kuzum kese için
maşallah bebeğinede sanada cnm
Saolun kızlar...
Evet canım üstten bakıldı 6 haftalık olduğu için hemen göründü, birde idrara sıkışık olunca çok daha rahat görünüyor...
aynen öyle kuzumm benım bende iyiki tanımısım senııııı yirim seniiii
evet cok sevıyorum kuzumm ben anadolu yakasında oturuyodum
en çok büyükadayı severim yazın herhaftasonu denıze giderdik ahh ahh
sonra üsküdar fethipaşa korusu çok güzeldir kocişimle ilk orda buluşmustuk
sonra dugun gecemde ihtiyarları bırakıp oraya gençlerle gitmiştik
yokuşlu bıyerdır orası gelınlıkle epey zor olmustu ama özel oldugu ıcın gitmiştik
dayanamayıp ayakkabılarımı cıkarmıstım oyle yurumustum orda
daha çook yer var aklıma gelmeyen kuzum heryerı ayrı bı guzel oranın
topikte yıne sıkıntı var yaa
slm cnm hoşgeldınnoyy maşallahh bebüşünee inşallah pıtpıtlarınıda duyarsın cnm benım
üsttenmı bakıldı kuzum kese için
Saolun kızlar...
Evet canım üstten bakıldı 6 haftalık olduğu için hemen göründü, birde idrara sıkışık olunca çok daha rahat görünüyor...
aa öylemi iyi oldu bu soyledıgın bende tutarım çişimi ozamansevındım ustten görünmesine benımde 6+1 olcak dr a gittiğimde peki bebiş gözüküyomuydu ufakta olsa
çok romantikmiş kuzumm yaaa bende avrupa yakasında oturuyorum adayı bende çok merak ediyorum Allah nasip ederse yazın izin alıp gitmeyi düşünüyoruz eşimle bakalım istanbul çok güzel büyüleyici bir şehir bende çok seviyorum ayrılması çok güç olacak buradan canım
aa öylemi iyi oldu bu soyledıgın bende tutarım çişimi ozamansevındım ustten görünmesine benımde 6+1 olcak dr a gittiğimde peki bebiş gözüküyomuydu ufakta olsa
Bebekle ilgili bişey söylemedi ama bir noktayı işaretledi, kalp atışları için 15 gün sonra gel dedi ve bi kaç test verdi yaptırmam için...
Bazı yerlerde okudum, ebeğin kalbi 6. haftada duyuluyormuş diye acaba o vajinadanmı?
Kizlarrrr o kisir diyen kimdiii hemen kisir yapiyorum bendeee uzun zamandir yapmiyodum aklima girdi
hehe romantikizdir bizçok maceralarımız olmustu eşimle çıkarken ne gunlerdi bee hey gıdım gunler heyy
adaya kesınlıkle gidin kuzum hemde kesınlıkle yalnız sunu soylıyım buyukadaya denıze girmiyceksenız sadece gezmek ıcın gideceksenız yazın gitmeyin derim
biz bikere o hatayı yapmıstık amele yanıgı olduk ve cok sıcak olunca orasıda yokusludur zorlanmıstık gezerken
gezmek ıcın ılkbahar ya da sonbahar uygun olur kuzucum
avrupadada guzel yerler cok taksım beşiktaş ortaköy etıler bebek ohhoo dolu yer var valla kuzum
iyi değerlendırın ordakı gunlerınızı cnmcım
Bebekle ilgili bişey söylemedi ama bir noktayı işaretledi, kalp atışları için 15 gün sonra gel dedi ve bi kaç test verdi yaptırmam için...
Bazı yerlerde okudum, ebeğin kalbi 6. haftada duyuluyormuş diye acaba o vajinadanmı?
anladım cnmcım benım bildiğim 7. ve 8. haftada duyuluyo bebişin kalp atışları 6. hafta erken dıye bılıyorum
hangı testlerı istedi cnm benımde bilgim olsun drlara pek guvenım kalmadıgı ıcın bakalım benımkı ıstıycekmı dıye aklımda bulunsun
Kizlarrrr o kisir diyen kimdiii hemen kisir yapiyorum bendeee uzun zamandir yapmiyodum aklima girdi
ay alemsin kuzum yaaa demek amele yanığı gibi :)))))))) deniz için gitmeyizde canım gezmek için çok merak ediyorum bakalım nasipse inş gideriz inşşş sewdammm gelmedi canım yaaa acaba neden ki:18::18::18:
anladım cnmcım benım bildiğim 7. ve 8. haftada duyuluyo bebişin kalp atışları 6. hafta erken dıye bılıyorum
hangı testlerı istedi cnm benımde bilgim olsun drlara pek guvenım kalmadıgı ıcın bakalım benımkı ıstıycekmı dıye aklımda bulunsun
Hemogrami
ts-t4-tsh
glikoz yazmış.
Bunları dahiliyede yaptırıcam, saolsun çok yardımcı oldu doktor, devlette yaptır boşuna para verme dedi :))
Karından 7-8 ise eğer tam zamanında çağırıyor, inşaAllah kalp atışlarınıda duyarız...
evet kuzum resmen amele yanıgı olmustuk hahaha inşallah kuzum gidin gidin eminim sizde çok begenıceksınız
evet yaa gelmedı valla bende merak ettım belkide dr a gitmiştir yarın ıcın gıtcem demişti ama dayanamayıp gitmiş olabılır
yada annesı felende orda ya bikerede bi gun gelmemıstı ertesı gun anneme gitmiştim demişti öylede olabılır cnmcım
Hemogrami
ts-t4-tsh
glikoz yazmış.
Bunları dahiliyede yaptırıcam, saolsun çok yardımcı oldu doktor, devlette yaptır boşuna para verme dedi :))
Karından 7-8 ise eğer tam zamanında çağırıyor, inşaAllah kalp atışlarınıda duyarız...
inşallah cnm benım duyarsın ozamana
evet ıyı dr mus dusuncelıymıs gerçekten
inşallah benımkıde oyledır
olabilir canım aman birşey olmasında tek hamile olunca haliyle insan daha çok merak ediyor gamzenin canı kısır çekmiş kuzucum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?