haklısın kuzum iyidir inşallah sevdacıkhehe canını çektirdin demekki kuzum yapıcakmıs mis gibi yer
yesin yesin fıstığımm yaaa benim bu kasıklarımdaki ani sancılar bacaklarıma vuruyor sancı vurdukça midem bulanıyor sanki böyle kuş çırpınması oluyor sol tarafımda nedir ki acaba:18::18::18:
bi bilsem kuzum ne oldugunu anlamadım gitti valla peki bidaha kan geldımı kuzum
yok kuzum gelmedi 2 gün oldu sadece sıvı şeklinde kiremit rengi gibi geldi bitti :18:
yesin yesin fıstığımm yaaa benim bu kasıklarımdaki ani sancılar bacaklarıma vuruyor sancı vurdukça midem bulanıyor sanki böyle kuş çırpınması oluyor sol tarafımda nedir ki acaba:18::18::18:
Yaptim kizlarrrr suan yiyiyorummm ben kalp atisini 6+5te duymustum kislar
ben geldimmmm yağmur bitti güneş açtı bende hemen markete gittim ama gelirken hooooooooop gene başladı,ütümü bitirdim karşımda koltukta dağ gibi duruyorlar yerleştirmem için,bu arada yüzüme maske yaptım
ben geldimmmm yağmur bitti güneş açtı bende hemen markete gittim ama gelirken hooooooooop gene başladı,ütümü bitirdim karşımda koltukta dağ gibi duruyorlar yerleştirmem için,bu arada yüzüme maske yaptım
yerleşme olabılır bu kuzum yoksa ara kanama olsa normal renkte gelırdı
ayy hadı ınsallllahh geçsinde şu gunler netıceyı öğrensek kuzuumm
Tatlim dr gitmedin mi ihmal etme git
oh afiyet bal şeker olsun kuzum ye ye bizim yerimizede yee canım benim
bende az önce geçmişi okurken gördüm.bende öğlen yapmıştım çoktan mideye indirdim
Wuuuwwww maske ha yeni yila guzel girecek hilal hatun hosgeldin bitanemmm
afiyetler olsun cnm ıkınızede yarasın oo sen erken duymussun ne guzel
hoşgeldın cnm epey iş halletmıssın gene maşallah sana
bilmiyorum ki canım hayırlısı bakalım akıntı geliyor şimdi bolca adet oldum sanıyorum bakıyorum akıntı bakalım 7 gün kaldı canım :18::18::18:
yok kuzum gitmedimdaha 7 günüm kaldı adetime bekliyorum bakalım ne olcak ama 11 gün kala başladı bu ağrılar daha öncede benzerlerini yaşadığım için pek ümitlenmek istemiyorum kuzucum :18:
dünde saçıma maske yapmıştım bu ara böyle bi şey geldi bişeyler yapıyorum işte sıkıntıdan,hoşbulduk bu arada
hoşbulduk cnm hallettim ama gel görki tadilat sesleri devam ediyor yukarda
valla ikinci tabaga basladim buda sizin yerinize olsunnn
ohhhh yarasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?