Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haklısın kuzum iyidir inşallah sevdacık hehe canını çektirdin demekki kuzum yapıcakmıs mis gibi yer

yesin yesin fıstığımm yaaa benim bu kasıklarımdaki ani sancılar bacaklarıma vuruyor sancı vurdukça midem bulanıyor sanki böyle kuş çırpınması oluyor sol tarafımda nedir ki acaba:18::18::18:

yesin yesin fıstığımm yaaa benim bu kasıklarımdaki ani sancılar bacaklarıma vuruyor sancı vurdukça midem bulanıyor sanki böyle kuş çırpınması oluyor sol tarafımda nedir ki acaba:18::18::18:

bi bilsem kuzum ne oldugunu anlamadım gitti valla peki bidaha kan geldımı kuzum

Yaptim kizlarrrr suan yiyiyorummm ben kalp atisini 6+5te duymustum kislar

ben geldimmmm yağmur bitti güneş açtı bende hemen markete gittim ama gelirken hooooooooop gene başladı,ütümü bitirdim karşımda koltukta dağ gibi duruyorlar yerleştirmem için,bu arada yüzüme maske yaptım

yok kuzum gelmedi 2 gün oldu sadece sıvı şeklinde kiremit rengi gibi geldi bitti :18:

yerleşme olabılır bu kuzum yoksa ara kanama olsa normal renkte gelırdı
ayy hadı ınsallllahh geçsinde şu gunler netıceyı öğrensek kuzuumm

Tatlim dr gitmedin mi ihmal etme git

Wuuuwwww maske ha yeni yila guzel girecek hilal hatun hosgeldin bitanemmm

Yaptim kizlarrrr suan yiyiyorummm ben kalp atisini 6+5te duymustum kislar

afiyetler olsun cnm ıkınızede yarasın oo sen erken duymussun ne guzel

hoşgeldın cnm epey iş halletmıssın gene maşallah sana

yerleşme olabılır bu kuzum yoksa ara kanama olsa normal renkte gelırdı
ayy hadı ınsallllahh geçsinde şu gunler netıceyı öğrensek kuzuumm

bilmiyorum ki canım hayırlısı bakalım akıntı geliyor şimdi bolca adet oldum sanıyorum bakıyorum akıntı bakalım 7 gün kaldı canım :18::18::18:

Wuuuwwww maske ha yeni yila guzel girecek hilal hatun hosgeldin bitanemmm

dünde saçıma maske yapmıştım bu ara böyle bi şey geldi bişeyler yapıyorum işte sıkıntıdan,hoşbulduk bu arada

afiyetler olsun cnm ıkınızede yarasın oo sen erken duymussun ne guzel

hoşgeldın cnm epey iş halletmıssın gene maşallah sana

hoşbulduk cnm hallettim ama gel görki tadilat sesleri devam ediyor yukarda

yok kuzum gitmedimdaha 7 günüm kaldı adetime bekliyorum bakalım ne olcak ama 11 gün kala başladı bu ağrılar daha öncede benzerlerini yaşadığım için pek ümitlenmek istemiyorum kuzucum :18:

Himmmm evEt bi hafta var isallah hayirlara vesile olur

dünde saçıma maske yapmıştım bu ara böyle bi şey geldi bişeyler yapıyorum işte sıkıntıdan,hoşbulduk bu arada

hoşbulduk cnm hallettim ama gel görki tadilat sesleri devam ediyor yukarda

yuhh kaç gundur suruyor bu sesler baya uzun ıslerı var heralde cok gıcık bişeydir ama işte bazen o durumlar kendımızdede oldugu ıcın mecbur katlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…