Himmmm evEt bi hafta var isallah hayirlara vesile olur
yuhh kaç gundur suruyor bu sesler baya uzun ıslerı var heralde cok gıcık bişeydir ama işte bazen o durumlar kendımızdede oldugu ıcın mecbur katlanıyoruz
elf cnm baya bi belirti var benimde 10 gün var daha bata tık yok
hadı hayırlısı cnmcım rabbım hayırlısını nasip eder inşallahh
yuhh kaç gundur suruyor bu sesler baya uzun ıslerı var heralde cok gıcık bişeydir ama işte bazen o durumlar kendımızdede oldugu ıcın mecbur katlanıyoruz
yukarı çıktım dün ne zaman bitecek diye sormaya sesimi duyuramadım ama kapı açıktı içersi tuğla halinde resmen evi baştan yapıyorlar resmen sabahtan akşama kadar bu kadarda olmaz yaaaaapazar günüde sabah 8 de taşınmaya başladılar eşimi zor tuttum garibim sadece pazar uyuycak o da olmadı.az kaldı yukarı çıkıyordu
evet canım hayırlısı olsun
Ahhhh ahhh kendi evim olsada bende tadilatlar yaptirtsammmm
evet kuzum baya varda daha öncede yaşamıştım benzerlerini çok umut etmeyim diyorum hatta testte bile pozitif çıkmıştı canım en son bu belirtileri yaşadığımda o zamanda kimyasal gebelik olmuş düşük olmuş canım korkuyorum açıkçası varda diyemiyorum yok da diyemiyorum hayırlşısı olsun sen kaç zamandır istiyorsun kuzucum:18:
yukarı çıktım dün ne zaman bitecek diye sormaya sesimi duyuramadım ama kapı açıktı içersi tuğla halinde resmen evi baştan yapıyorlar resmen sabahtan akşama kadar bu kadarda olmaz yaaaaapazar günüde sabah 8 de taşınmaya başladılar eşimi zor tuttum garibim sadece pazar uyuycak o da olmadı.az kaldı yukarı çıkıyordu
oo baya uzun ozaman oranın işi gerçekten cok zor bari pazar gunu geç başlasın onlarda cnm ne bu böyle ayıp yanı
çalışan insan ıcın o pazar gunu cok kıymetlıdır ınsanlar o gunu bekler pazar gelsede şöyle bi uyusam dınlensem dıye
allah sabır versın sıze cnm inşallah cabucak bıtırırler tadılatlarını
cnm inşallah vardır bende geçen ay testte 2 çizgiyi gördüm gerçi üzerinden zaman geçmişti tesadüfen tekrar wc ye girince gördüm koştum kanda baktırmaya hooop kocaman bir sıfır (niciki değiştircem beta sıfır koycam yeni adımı)neyse baya hayal kırıklığı oldu çok heyecan yaptım bu ay ovulasyonum bitmişti hiç bi şey yapmadım saldım yani.geçen gün kitaplıkta eski dergileri ayırıyordum atmak için geçen sene ekim ayında bebeğim ve ben diye dergi almışım aslında daha öncesinden beri istiyordumda sağlık problemleri fln derken mayısta bıraktık korunmayı
bişey daha biz eşimle ikimizde balık burcuyuz saf saf dedikki mayısta olursa balık burcu olur bebişimizhiç bi şey bilmiyoruzki tek atışta olcak sanmıştık
amin ccnm sagol.hakkaten öyle pazar pazarda 8 de başlanmaz bide öyle bir şeyki her oda da var ses nereye kaçsam olmuyor bi düşünsenize bi odaya gidiyorum matkapppppp,diğerine gidiyorum balyooooooooooozzz sesleri
al bendede o kadar canım yaaa bende öyle sanıyordum ilk kez halvet oldu korunmayı bıraktık yaptık 2 saat sonra kendimi hamile olaraak görmeye başladım o moda girmiştim 9 aydırda hala olmadı aslında baştan hiç korunmma olmamalı ama nasip tabiki Allahım nasip edecek işte geçmiş olsun kuzucum senmi hastasın sağlık problemi demişşin
kızzzz yoksa biz aynı apt.da mı oturuyoruz
tam 1 aydır çekiyoruz bi o çileyi
komşu ya daireyide aldı aman yarabbii yok bööle bişiii
duvarları bile kırdılarmahvolduk sesten
ev kople yapılıyo resmen
dünde demir kapı değişti
kendimi şantiyede gibi hissediyorum valla artık
bizim apat şikayet etti çünkü pazar günleride çalışıyorlardı ve kırılmaması gereken duvarlarıda odaya katmak için kırmışler tekrar örüldü ama şimdi
deli midr nedir
al bendede o kadar canım yaaa bende öyle sanıyordum ilk kez halvet oldu korunmayı bıraktık yaptık 2 saat sonra kendimi hamile olaraak görmeye başladım o moda girmiştim 9 aydırda hala olmadı aslında baştan hiç korunmma olmamalı ama nasip tabiki Allahım nasip edecek işte geçmiş olsun kuzucum senmi hastasın sağlık problemi demişşin
Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım,zaten önceden takip ediyordum sizleri...Aralık ayı listesine beni de yazın..Umarım hemencik kavuşuruz bebeklerimize..
Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım,zaten önceden takip ediyordum sizleri...Aralık ayı listesine beni de yazın..Umarım hemencik kavuşuruz bebeklerimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?