hoşgeldin canım
batını(yani beklenen adet günü) yaz
meg yazabiliyor sadece görünce yazar canım
inşallah en yakın zamanda gelir bebişin
Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım,zaten önceden takip ediyordum sizleri...Aralık ayı listesine beni de yazın..Umarım hemencik kavuşuruz bebeklerimize..
emine dinledim şarkıyı ama ben o bebikleri yerimmmmmmmm
mrb cnm hoşgeldininşallah tez zamanda kavusursun bebişine
kaç aydır denıyosunuz cnmcım
Hahhahah oda bisiy mi ben kirk yilda bi halvetleniriz saniyodumm bebek icin halvetsiz gunumuz gecmedi valla bencede korunmayi kadin yapmamali erkek korunsun d k haplarida hormon butun duzenini bozuyo kadinlarin
Hahhahah oda bisiy mi ben kirk yilda bi halvetleniriz saniyodumm bebek icin halvetsiz gunumuz gecmedi valla bencede korunmayi kadin yapmamali erkek korunsun d k haplarida hormon butun duzenini bozuyo kadinlarin
asembcim eşim geldi canım ben çıkıyorum kuzum artık görüşmek dileğiyle diyorum hayatım doktordan çıkınca mutlaka yaz bana özelden kuzum hayırlı akşamlar AEO kendine çok iyi bak tatlım görüşürüz öpüyorummmm
al benden de o kadar ama bizden başka kimse şikayetçi değil heralde kimse oralı değil.zaten yönetici yaklaşık 6 aydır yok insan gelir aidatı alır yok yani biz koşturuyoruz herşeye
işte bizde öyle sanıyorduk bilseydim evlenir evlenmez hiç korunmazdık ama o zmn için erkendi kısmet işte.cnm ben ameliyat oldum ocak ayında kadın hastalıklarıyla bi ilgisi yok ama o yüzdeen bekledik mayısı,şimdi iyiyim çok şükür
tmm cnm benım hbr ederim mutlaka öpüyorum senı kocamann cnm kuzum benımmm
canım bu doğru bilinen yanlışlardan aslında.Doğum kontrol hapı doktor kontrolünde ve doğru kullanıldığı sürece yararı olan birşey. Bir kere kullandığın sürece gününde reglini oluyorsun ayrıca 2 sene süre ile kullananlarda rahim ya da yumurtalık kanserine yakalanma riskini de azaltıyor. Tabi dediğim gibi kullanam talimatına uyulmalı. 21 adet var içinde 21 gün kullanıyorsun günde bir tane ve bitince muhakkak 1 hafta ara veriyorsun o bir hafta arada zaten reglinde geliyor ve bitiyor 7. günün sonunda tekrar yeni kutuya başlıyorsun ama bazıları dr sormadan alıyor ve hiç ara vermeden kullanıyor öyle olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?