Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin canım
batını(yani beklenen adet günü) yaz
meg yazabiliyor sadece görünce yazar canım
inşallah en yakın zamanda gelir bebişin

Ildaaaa kknin en kommik uyesi hani karikatur dun o apartman yoneticisini kocama gosterdim gulmekten patladi

Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım,zaten önceden takip ediyordum sizleri...Aralık ayı listesine beni de yazın..Umarım hemencik kavuşuruz bebeklerimize..

Hosgeldin canim araliktaki bat ne kac aydir deniyosun ne kadarlik evlisin dr gittin mi vs. hikayenden bahsetsene

mrb cnm hoşgeldin inşallah tez zamanda kavusursun bebişine
kaç aydır denıyosunuz cnmcım

asembcim eşim geldi canım ben çıkıyorum kuzum artık görüşmek dileğiyle diyorum hayatım doktordan çıkınca mutlaka yaz bana özelden kuzum hayırlı akşamlar AEO kendine çok iyi bak tatlım görüşürüz öpüyorummmm

Hahhahah oda bisiy mi ben kirk yilda bi halvetleniriz saniyodumm bebek icin halvetsiz gunumuz gecmedi valla bencede korunmayi kadin yapmamali erkek korunsun d k haplarida hormon butun duzenini bozuyo kadinlarin

canım bu doğru bilinen yanlışlardan aslında.Doğum kontrol hapı doktor kontrolünde ve doğru kullanıldığı sürece yararı olan birşey. Bir kere kullandığın sürece gününde reglini oluyorsun ayrıca 2 sene süre ile kullananlarda rahim ya da yumurtalık kanserine yakalanma riskini de azaltıyor. Tabi dediğim gibi kullanam talimatına uyulmalı. 21 adet var içinde 21 gün kullanıyorsun günde bir tane ve bitince muhakkak 1 hafta ara veriyorsun o bir hafta arada zaten reglinde geliyor ve bitiyor 7. günün sonunda tekrar yeni kutuya başlıyorsun ama bazıları dr sormadan alıyor ve hiç ara vermeden kullanıyor öyle olmaz.

Hahhahah oda bisiy mi ben kirk yilda bi halvetleniriz saniyodumm bebek icin halvetsiz gunumuz gecmedi valla bencede korunmayi kadin yapmamali erkek korunsun d k haplarida hormon butun duzenini bozuyo kadinlarin

evet haklısın canım yaaa tüm düzenimiz bozuluyor ben çıkıyorum kuzum görüşmek dileğiyle kendine çok iyi bak olurmu tatlım öpüyorum AEO canım:76:

Ildaaaa kknin en kommik uyesi hani karikatur dun o apartman yoneticisini kocama gosterdim gulmekten patladi

ya bende çok güldüm ona aslında bugünde paylaştım bişiler ama görmedin sanırm
ya aslında bitane var çok komik ama onu ataçlayamıyorum sinir oldum
bunlar var bugünlük

tmm cnm benım hbr ederim mutlaka öpüyorum senı kocamann cnm kuzum benımmm

geçmiş olsun kuzum inş rabbi tez zamanda tüm isteyenlere nasip eder ben çıkıyorum canım eşim geldi kendine iyi bak AEO öpüyorum canım benim görüşmek dileğiyle:90::87:

Ben birazdan çıkıcam kızlar önce eve gidicem. Yemeğimi yicem çantama son koyacaklarımı koyucam evi de az toplarım çıkarız eşimle gara götürür beni 19.45 te trenim var anneme gidiyorum İstanbul'a. Sadece cumartesi de olsa hasret giderelim az dimi amaa.. Moral olsun anneme de.. Öptüm kızlar annemlerden de girerim yarın falan.. Kendinize cici bakınn..

Valla bana dusugun arkasindan korun dedi dedim dk ne zaman basliyim hayir hic dogumun yok sen korunmucaksin esin koruncak dedi d k icmememi soyledi iste

bende yemegımı yaptım geldım herkez gıtmıs 3 kızıyız
kızlarrrr hamıs haberı var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…