Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bebiş olayına gelincede daha hazırmıyım onu bile bilmiyorum
sadece bildiğim zamanının geldiği çevreden hadi hadi die sormaları..çok beklemeyin olmaz yoksa demeleri
Benimle birlikte evlenenlerin benden sonra evlenenlerin hep bebeği oldu 2.yaşına giren bile oldu.bir ben kaldımama ben rahatlığa çokta alıştım ne yapıcam bilmiyorum.Çalışmam da lazım çok zor olacak ama artık olması gerekiyor.Allahım hayırlısını verir umarım.
Doğumdan doktordan hepiciğinden çok korkuyorum işim zor yani

Kızlar nasılsınız????
Ben eşimin iş yerindeyim şu anda merhaba demek istedim valla küçükçekmeceden üsküdara geldim hemde bu sıcakta. Kendime şaştım yahu...
Akşama giremem büyük ihtimal ailecek yemeğe gideceğiz. Hepiğnizi çok öpüyorum canlarımmmmm

bende 29 yaşındayım canım ağustosta 4 sene biticek evliliğimizde bu ay ilk denememizdi
bizde erteleye erteleye 4 sene geçti
çalıştığım için istemedik bende fena halde rahata alıştım...

işte insan ertelerse zamanlada alışıyor rahatlığa...işimiz zor gibi.allah kolaylık versin.ama çalışmıyosan yine pek sorun olmaz cnm.inşallah bende kendim bakarım bebeğime çalışmam

bende 29 yaşındayım canım ağustosta 4 sene biticek evliliğimizde bu ay ilk denememizdi

benimde 2 yıl 3 ay oldu evleneli 29 yaşındayım ama eşim 38 yaşında o yüzden acele ediyodum olsun diye yoksa
kendime güvendiğimden değil yaneee
bende aynı sizin gibiyim
bu rahatlığımı çok arıcam gibi geliyor bide ben sıkıntıya gelemem hiç bilmiyorum valla aammaaannnnn neyse ben zaten vazgeçtim gibi bebek istemekten.sadece çalışmak istiyorum ...

Arkadaşlar Allah kolaylığını verir diye düşünüyorum. Zaten eminim karnımıza düştüğü an bütün korkularımız sadece onun üzerine olacak :)
İnanıyorum ki kaldırabileceğimiz için istiyoruz.

işte insan ertelerse zamanlada alışıyor rahatlığa...işimiz zor gibi.allah kolaylık versin.ama çalışmıyosan yine pek sorun olmaz cnm.inşallah bende kendim bakarım bebeğime çalışmam

bende çalışıyorum işimi de seviyorum bebek olunca ne yapcam bilmem Allah yardımcımız olsun...

sitevan öyle söyleme canımmmm
senindee özellikle eşininde yaşı gelmişte geçmiş bilee.hamile kalsan 40 yaşında baba olsa.25 yaşındayken oğlu 65 yaşında olacakkk nasıl torun bakıcaksınızzz acele edinnn

bende çalışıyorum işimi de seviyorum bebek olunca ne yapcam bilmem Allah yardımcımız olsun...

Bişi olmaz canım :) 4 ay izin var sonra geri dönüceksin, ama bebişi nasıl bırakırsın bilemem :)
Arkadaşlarımın çoğu doğum izninden dönünce devam edemedi. Salya sümük işe gidiyorlardı. Çocuklarının hasretinden, bırakıp gitmekten.
Allah'tan benim hem annem hem kayın validem yakın ve müsait aklım kalmıcak inşallah. Çünkü çalışmama gibi bir lüksüm yok malesef.

vallahi kızlar ben çalışmamak nasıl bişey çok merak ediyorum
biraz evimin tadını çıkarmak istiyorum artık.ama şartlar henüz el vermiyor offf

zaten bende takılıyorum arada eşime len ölcen gitcen beni çocukla bi başıma dul dul ortalarda bırakcan çocuğunun askere gidişini göremicen heee diyom valla
bi yandan da ben evliliğme çok sorunlar yaşadım daha yeni yeni evliliğe alıştık baştan baya bi afalladık anca oturuyo gibi ama oturmayan bazı şeyleri görünce olmaz ben bu evliliğe çocuk yapıp onu ziyan edemem ortalıklarda diyorum...
bende ayrı anne babanın çocuğuyum ve çok zor bi durum o yüzden korkuyorum bazı kopukluklar görünce evliliğimde

canımmm sivatancımmm
Her evlilikte oluyor anlaşmazlıklar tartışmalar dargınlıklar kırgınlıklar....
Olmuyor biz çok mutluyuz benim kocam mükemmel diyen kadın zaten yalan söyler.
Kimse kusursuz olamaz...İki ayrı karakter iki ayrı dünya birleşiyor canm benimmm öyle düşünme sakın

evet aynen benimde canım çalışmama gibi bi lüksüm yok...kayınvalidem yakın ama oda yaşlı annemlede aramızda 1 saat yol farkı var ne yapcam bilmem artık aman şimdiden düşünmüyeyim bunları...

bilmiyorum hayatım yaaa
çok üzgünümmmm...

üzülme canım benim yaaa
eşin akşam alır gönlünü düzelir umarım sorun herneyse

Kızlar selammm bugün 12. günüm ilk ovulasyon testimi yaptım çok silik bi çizgi çıktı testle konuşuyodum en son "bak gebelik testinde de bu çizgileri bekliyorum heee" diye sanırım ben kaçırıyorum keçileri

aysunsedat menüde ne var canım bizde kızımla birazdan yiyeceğiz babamız bugun biraz gec gelecek ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…