bebiş olayına gelincede daha hazırmıyım onu bile bilmiyorum
sadece bildiğim zamanının geldiği çevreden hadi hadi die sormaları..çok beklemeyin olmaz yoksa demeleri
Benimle birlikte evlenenlerin benden sonra evlenenlerin hep bebeği oldu 2.yaşına giren bile oldu.bir ben kaldımama ben rahatlığa çokta alıştım ne yapıcam bilmiyorum.Çalışmam da lazım çok zor olacak ama artık olması gerekiyor.Allahım hayırlısını verir umarım.
Doğumdan doktordan hepiciğinden çok korkuyorum işim zor yani
bende 29 yaşındayım canım ağustosta 4 sene biticek evliliğimizde bu ay ilk denememizdi
bizde erteleye erteleye 4 sene geçti
çalıştığım için istemedik bende fena halde rahata alıştım...
bende 29 yaşındayım canım ağustosta 4 sene biticek evliliğimizde bu ay ilk denememizdi
bizde erteleye erteleye 4 sene geçti
çalıştığım için istemedik bende fena halde rahata alıştım...
işte insan ertelerse zamanlada alışıyor rahatlığa...işimiz zor gibi.allah kolaylık versin.ama çalışmıyosan yine pek sorun olmaz cnm.inşallah bende kendim bakarım bebeğime çalışmam
bende çalışıyorum işimi de seviyorum bebek olunca ne yapcam bilmem Allah yardımcımız olsun...
sitevan öyle söyleme canımmmm
senindee özellikle eşininde yaşı gelmişte geçmiş bilee.hamile kalsan 40 yaşında baba olsa.25 yaşındayken oğlu 65 yaşında olacakkk nasıl torun bakıcaksınızzz acele edinnn
Bişi olmaz canım :) 4 ay izin var sonra geri dönüceksin, ama bebişi nasıl bırakırsın bilemem :)
Arkadaşlarımın çoğu doğum izninden dönünce devam edemedi. Salya sümük işe gidiyorlardı. Çocuklarının hasretinden, bırakıp gitmekten.
Allah'tan benim hem annem hem kayın validem yakın ve müsait aklım kalmıcak inşallah. Çünkü çalışmama gibi bir lüksüm yok malesef.
canımmm sivatancımmm
Her evlilikte oluyor anlaşmazlıklar tartışmalar dargınlıklar kırgınlıklar....
Olmuyor biz çok mutluyuz benim kocam mükemmel diyen kadın zaten yalan söyler.
Kimse kusursuz olamaz...İki ayrı karakter iki ayrı dünya birleşiyor canm benimmm öyle düşünme sakın
kızlar çıktım ben iyi hafta sonları p.tesi görüşürüz
öptüm hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?