Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar çıldıracağım benim polen alerjim var zaten o yüzden çabucak olsun istiyorum bebiş ama şu an polenden mi faranjitten mi bilmem geniz akıntısı, burun tıkanık tamamen, sürekli hapşırıyorum vee gözlerim yanıyo kaşınıyor çok fena...veeeeeeeeeee dahası ben hamile olabilirim diye ilaç alamıyorum çok kötüyüm.sıcakta her yer açık oturduğum yerde ter içinde kalıyorum.acayip asabileştim ya

sanırım bebiş de yok bu ay bu çektiklerim yanıma kalacak :S

Son düzenleme:

cnm burasıda çok fena sıcak bende durduğum yerde terliyorum benimde astımım var klima dokunuyor açamıyorum yazlıktan dün döndük orası en azından akşamları püfür püfürdü.yani kendini çok kötü hissetmiyorsan ilaç alma derim ama gene sen biilirsin

alamıyorum cnm korkuyorum ama berbat durumdayım gözümü açamıyorum hapşırmaktan geniz akıntısından da duramıyorum.burnum tamamen tıkalı nefes de alamıyorum zor dayanıyorum ahhhhh ahhhhhhh

bende salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum canım acaba kese görünür mü son adet tarihim 21 mayıs
bide kalp atışlarını duyabiliyomuyuz acaba bilgin varmı...

sen 5. haftayı doldurmuş oluyorsun sanırım keseyi görebiliyormuşuz öyle söylemişti doktorum ama kalp atışı için internetteki araştırmalarıma göre duyalabilirde 6. haftayada sarkabilirmiş

kızlar bana biraz moral versenize doktora gidicem muayeneye tırsıyorum vazcayabilirim her an

kızlar bana biraz moral versenize doktora gidicem muayeneye tırsıyorum vazcayabilirim her an

hiç vazcayma canım git korkacak bişey yokki.amelyat olmıcan ya alt tarafı muayne bişicikler olmaz git sen
ilk gidiyosun herhal yoksa korkmazdın
ama gitmezsen bi sorun varsa da öğrenemezsin.erken teşhis herzaman önemlidir

cnm arkdaşlarım diyoki sen bile muayne olduysan biz hayli hayli oluruz ben acaip hassasım ve bu tür konularda çokda korkarım ama 5 dk da bitiyor kendini kasmazsan çok çabuk geçer biter sen de anlamazsın

hilalcim 10 dk beklemek istemedim o yüzden burdan yazıyorum benimkinin sebebi polen alerjisi canım doktora fln gitmiştim 10 yaşımdan beri çekiyorum arada faranjite çeviriyo bahar aylarında her sene yaşıyorum ama bu sene geç bile kalmıştı..ameliyatlık bir durum değil yani..ilgin için çok ama çok teşekkür ederimmm

alttan eder die korkuyorum canım evettt.eninde sonunda olucammmm.doktor gel demişti kontrole gitmedim henüz işte

derin bi dahaki dr. muaynen ne zmn öğrendiğin bütün ayrıntıları tecrübelerini ara ara paylaş bizimle

ayy inşallahhh kızlar inşalllah canım çok kıymetli sevmiyorum bu huyumu hiç ben yaaa.belki bakmaz bile.kasıktan bakar yine belkide...düşüktede bakmamıştı...

alttan eder die korkuyorum canım evettt.eninde sonunda olucammmm.doktor gel demişti kontrole gitmedim henüz işte

muayne alttan oluyo malesef daha sonra yumurtalara bakmak için gerek kalmıyo üstten bakıyolar ama merak etme tabe her drun tarzı başka ben öle olmuştum.1 kere alttan bidaha hep karından baktık

cnm bu konu forumda geçenlerde de konuşulmuştu dr.lar hiç bakmıyorlarmış öle şeylere günde kaçtane hastaya bakıyorlar bi düşünsene

kızlar nasılsınız??bugün adetimin 15.günü rahmimde ve kasıklarımda ağrı var neden acaba??

canım hayırlı olsun inş.hamilesindir..evet sağlık ocağı öyle yapıyor malesef..herşeyde bir hayır vardır cnmm

canım geçmiş olsun...hiçbirşey yok panik yapma bence..anlamıyorsun bile cnm bence git..herşey tatlı minişlerimiz için unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…