kızlar çıldıracağım benim polen alerjim var zaten o yüzden çabucak olsun istiyorum bebiş ama şu an polenden mi faranjitten mi bilmem geniz akıntısı, burun tıkanık tamamen, sürekli hapşırıyorum vee gözlerim yanıyo kaşınıyor çok fena...veeeeeeeeeee dahası ben hamile olabilirim diye ilaç alamıyorum çok kötüyüm.sıcakta her yer açık oturduğum yerde ter içinde kalıyorum.acayip asabileştim ya
cnm burasıda çok fena sıcak bende durduğum yerde terliyorum benimde astımım var klima dokunuyor açamıyorum yazlıktan dün döndük orası en azından akşamları püfür püfürdü.yani kendini çok kötü hissetmiyorsan ilaç alma derim ama gene sen biilirsin
bende salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum canım acaba kese görünür mü son adet tarihim 21 mayıs
bide kalp atışlarını duyabiliyomuyuz acaba bilgin varmı...
aysunsedat menüde ne var canım bizde kızımla birazdan yiyeceğiz babamız bugun biraz gec gelecek ....
kızlar bana biraz moral versenize doktora gidicem muayeneye tırsıyorum vazcayabilirim her an
kızlar bana biraz moral versenize doktora gidicem muayeneye tırsıyorum vazcayabilirim her an
cnm burasıda çok fena sıcak bende durduğum yerde terliyorum benimde astımım var klima dokunuyor açamıyorum yazlıktan dün döndük orası en azından akşamları püfür püfürdü.yani kendini çok kötü hissetmiyorsan ilaç alma derim ama gene sen biilirsin
alttan eder die korkuyorum canım evettt.eninde sonunda olucammmm.doktor gel demişti kontrole gitmedim henüz işte
kızlar ben çıkıyorum artık görüşürüz...hilalcim tekrar çok teşekkürler
merhaba canım
alamadım yaa çok sinirim bozuldu sağlık ocağında dün öğleden sonra yaptırmıştım ya bugün labaratuara göndermişler p.tesi öğleden sonraya kaldı..deli oldum ya keşke özele gitseydim..çalışıyorum izinde alamıyorum mecburen p.tesiyi bekliycem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?