kızlar nasılsınız??bugün adetimin 15.günü rahmimde ve kasıklarımda ağrı var neden acaba??
canım ben de o dönemde çok kasık ağrısı ve neredeyse hamilelik belirtisi geçirdim.ovulasyon günümün bitimi ile geçti sanırım yumurtlamadan kaynaklı oluyor.ilk kez de bu ay yaşadım
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr...
huhuuuuu kimsecikler yok mu??????????????
ben varım canım...
hoşgeldin cnm..buakşamda pek bi sessiz burası cnm yaaa..senin bat tarihi neydi cnm??
evet cnm gece coşar kızlar :))) Malesef 4 temmuz canım
niye malesef diyorsun cnm daha var ki..çalış çalış bu ay bolcaa :))
canlarım pazar akşamı izmire gittim.dayım rahatsızdı söylemiştim. pazartesi öğlen kaybettik :2: cok yıkıldık cok gencti. kendimi cok yıpratmamam adına beni dün akşam geri eve yolladılar. şimdi biraz daha iyiyim.
e dogal olarak giremedim nete. zaten o durumda neti kim düşünüyorki
bugün druma gittik 6+2 imiş bebişimiz. 15 şubat dedi doğuma. tam kesenin yanında 4cm büyüklüğünde bi miyom varmış kanama yapabilir rahim genişledikçe dedi. ama korkma 10 kadının 5inde olur bu durum dedi takip edecegiz bu miyomu dedi :2::2:
çalıştık canım çalışıyoruz reglimin 4. gününden beri günaşırı :))) ama pek umudum yok gibi...daha çok var diye öyle dedim cnm
Kızlar nasılsınız????
Ben eşimin iş yerindeyim şu anda merhaba demek istedim valla küçükçekmeceden üsküdara geldim hemde bu sıcakta. Kendime şaştım yahu...
Akşama giremem büyük ihtimal ailecek yemeğe gideceğiz. Hepiğnizi çok öpüyorum canlarımmmmm
Kızlar birsey soracagım adetime 3 gun var ben test yaptım negatif cıktı acaba umıt varmıdır ?
canlarım pazar akşamı izmire gittim.dayım rahatsızdı söylemiştim. pazartesi öğlen kaybettik :2: cok yıkıldık cok gencti. kendimi cok yıpratmamam adına beni dün akşam geri eve yolladılar. şimdi biraz daha iyiyim.
e dogal olarak giremedim nete. zaten o durumda neti kim düşünüyorki
bugün druma gittik 6+2 imiş bebişimiz. 15 şubat dedi doğuma. tam kesenin yanında 4cm büyüklüğünde bi miyom varmış kanama yapabilir rahim genişledikçe dedi. ama korkma 10 kadının 5inde olur bu durum dedi takip edecegiz bu miyomu dedi :2::2:
aşkım seninkine bişi kalmamışki..ben 10 temmuzda dahaaaa çooooook varrr..beklemek çok zor çook
canımm başınız sağolsun inan çok üzüldüm rabbim sabır versin.Bebeğine size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş.O zaman hiç üzülme miyom için doğru söylüyordur drun cnm
ya neden kimsecikler yoook?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?