Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar nasılsınız??bugün adetimin 15.günü rahmimde ve kasıklarımda ağrı var neden acaba??

canım ben de o dönemde çok kasık ağrısı ve neredeyse hamilelik belirtisi geçirdim.ovulasyon günümün bitimi ile geçti sanırım yumurtlamadan kaynaklı oluyor.ilk kez de bu ay yaşadım

canım ben de o dönemde çok kasık ağrısı ve neredeyse hamilelik belirtisi geçirdim.ovulasyon günümün bitimi ile geçti sanırım yumurtlamadan kaynaklı oluyor.ilk kez de bu ay yaşadım

canım ateşimde var heralde yumurtluyorum bnada öyle geldi..valla çok sıkı halvet etmemiz lazım bu ay olsun artık yaaaa (((

canlarım pazar akşamı izmire gittim.dayım rahatsızdı söylemiştim. pazartesi öğlen kaybettik :2: cok yıkıldık cok gencti. kendimi cok yıpratmamam adına beni dün akşam geri eve yolladılar. şimdi biraz daha iyiyim.
e dogal olarak giremedim nete. zaten o durumda neti kim düşünüyorki
bugün druma gittik 6+2 imiş bebişimiz. 15 şubat dedi doğuma. tam kesenin yanında 4cm büyüklüğünde bi miyom varmış kanama yapabilir rahim genişledikçe dedi. ama korkma 10 kadının 5inde olur bu durum dedi takip edecegiz bu miyomu dedi :2::2:​

canım öncelikle başınız sağolsun..Allah sizlere uzun ömürler versin..ölüm bu girmediği ev yok..Allah mekanını cennet eylesin..

Bebeğinide hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bizlerede dua et olur mu?hamilelerin duası kabul olur..tekrar hayırlı olsun cnmm

Bravo cnm valla.ben bu sıcakta kafamı bile çıkartamadım dışarıya..bizim buralara gelmişsin neredeyse..iyi eğlenceler öptümmm

canımm başınız sağolsun inan çok üzüldüm rabbim sabır versin.Bebeğine size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş.O zaman hiç üzülme miyom için doğru söylüyordur drun cnm

aşkım seninkine bişi kalmamışki..ben 10 temmuzda dahaaaa çooooook varrr..beklemek çok zor çook

demi canım yaaa gün yaklaştıkça beklemek zor geliyor.bugün dayanamadım test yaptım tek çıktı doğal olarak bile bile niye yapyorsam eczane zengin etmek mi ne amacım

canımm başınız sağolsun inan çok üzüldüm rabbim sabır versin.Bebeğine size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş.O zaman hiç üzülme miyom için doğru söylüyordur drun cnm

bende de var cnm miyom..ama rahim duvarının arkasında..o sezeryan doğum yapıncada alınıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…