merhaba kızlar ben geldim gene.bilginkız cnm başınız sagolsun allah sana sıhhat versin.bu arada bugün meg hiç gelmedi nerdeki acep?
ben hala burdaym ama keyfim yok..yemek telaşında sanırım herkes..
hayırdır cnm senn ndn keyfin yok??
çok saçma bi sebepten annemlerle tartıştım da cnm.Ev sahibimiz bu şehre gelmiş bir sokak arkama kayınvalidemle kira verirken tanışmışlar numaramı istemiş neymiş altkomşuya sürekli gelip gidiyormuş benle de tanışmak istiyormuş da kahve içmeye falan gelirmiş akşamüstleri.kayınvalidem de onun numarasını almış vermemiş numaramı.ay istemiyorum diyorum bin tane laf ayıp olur bilmem ne.dedim gelir takarsa ne olacak birşeylere diyorum ne takacak gelsin gitsin diyorlar.anlamıyor kimse beni ben zaten sevmem aşırı böyle samimiyeti.çat kapı gelip gitmesini fln..
bende sevmem gereksiz samimiyetleri..haklısın cnm sen.ama kaynanan neden baskı yapıyor ki?ayıp olur diye.ne ayıbı altı üstü ev sahibin yani..ama karışmasalar olmaz cnm.boşver takma kafana sonuçta numaranı alamamış çok üstelerlere istemiyorum de.yok eğer gelirsede sen gitmezsin o da daha gelmez zaten
naber kizlaaaaaaaaaaaar kimse yokmuuuuuuuuuu
keşke kayınvalidem olsa anlarım canım kendi annemlere anlattım da bunları diyen kendi annem babam :S kayınvalidem iyi olduğun bi gün ara istersen dedi zaten..vermemiş de numaramı...ben aramadığım sürece ulaşamaz çat diye gelirse de almak zorunda değilim içeri nereden bileyim evsahibim mi gerçekten tanımam etmem...ayrıca belki müsait değilim...ayy istemiyorum dedikçe laf ediyorlar git gel nolur fln ya ne olursa olsun ev sahibi niye samimi olayım ki..
hoşgeldin cnmmmm
merhaba canim anca cocuklari uyuttum geldim varmi yeni hamile
Bende kayınvalidenler sandım cnm pardon yaa...sıkma canını boşver samimi olup olmamak senin elinde.istediklerini söylesinler.stres yapma kendine gerekli gereksiz şeyleri..stres bize zararlı unutma cnmcımm
demi haklısın canım yaneymiş ayıp olurmuş banane ya arkadaşım mı sadece ev sahibim kirasını vaktinde veriyo muyuz evet kusura bakmasın valla..sorma canım karnım kasıklarım ağrıyo çok
kızlar eşim gelmek üzere ben kaçıyorum yavaş yavaş..kendinize iyi bakın sabah gelmeye çalışırım iyi akşamlarr
iyi akşamlar canlarım
boşver takma sen samimiyet kurmazsın o kadar..bendede var cnm ya ağrı.birde afedersin gaz var yaa birde.herlde ya yumurtladım yada çatladı bu yumoşlar
yok cnm akşam üzeri bilginkız uğradı 6 haftalıkmış onu söyledi..senin bebeler mi var ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?