iyi akşamlar tatlım nbr??haberler nasıl???
aynen canımayyy inşllah gelir bu ay bebişler...
iyi akşamlar kızlaar
kızlar eşim gelmek üzere ben kaçıyorum yavaş yavaş..kendinize iyi bakın sabah gelmeye çalışırım iyi akşamlarr
evt canim benim iki tane bebisim var allaha sükür allah en yakin zamanda sizlerede verir insallahdünyanin en güzel duygusu biz ücüncüyü istiyoruz allah kismet ederse ama her zamanki gibi allah önce olmayanlara versin sonrada hayirlisiysa bana bir tane daha versin söyle kocaman bir ailem olsun istiyorum canim allahin izniyle
iyi akşamlar canlarım
iyidir ne olsun canım bekliyorum yalnız vücudum alev alev yanıyo içimden hissediyorum ateşimi ölçtüm 36.5:94:
bendede vardı ama rahatladım cnm şimdi.test yapmadın değil mi sen hala???
hosgeldin canim yavas yavas toplaniyoruz yemekler yendi masalar toplandi galiba
yapmadım tatlım hafta sonunu beklicem olmazsam yaparım
batı geçen arkadaşlardan haber yok bu listeyi düzenlemek gerekiyor sayın yetkili meğğğğğğğğğğ bir el at yavrucum
ay kızlar benimde belim ağrıyor daha bata çok var anlamadım ne ağrısı böyle
ay kızlar benimde belim ağrıyor daha bata çok var anlamadım ne ağrısı böyle
ya yumurtlama yada çatlama ağrısıdır:94:
batı geçen arkadaşlardan haber yok bu listeyi düzenlemek gerekiyor sayın yetkili meğğğğğğğğğğ bir el at yavrucum
ayyy bilmiyorumki cnm işte ne bu yumurtlama ağrısıysa ben bu ağrıyla halvete girememki
valla mecburen giricez cnm bnm kaçarı yokğğğğğ
bende de var cnm miyom..ama rahim duvarının arkasında..o sezeryan doğum yapıncada alınıyormuş
canim papatya cayi icyumurtlama sancisina iyi geliyooo benimde hep sancim olur yumurtlama zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?