ama nette araştırdım cnm sezeryan ile dogum yapınca miyoma müdahale edilmesi cok tehlikeliymiş. kimi miyomlar düşüğe bile sebep oluyormuş Allah korusun:2:
ama nette araştırdım cnm sezeryan ile dogum yapınca miyoma müdahale edilmesi cok tehlikeliymiş. kimi miyomlar düşüğe bile sebep oluyormuş Allah korusun:2:
allah hürrem sultan bereketi versin canim hadi bayyyyybebişler ben kaçıyorum bnm koca yatacakmış.uyuya kalmadan şu halveti halledelimm..yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi..kızzzz meggggggggg senide öpüyorum belki görürsün))))
bebeişim aklımda olsun ama ben nereden bulucam ki şimdi
kızlar nerdesiniz ya... acil kafamın karışıklığını gidermem gerek
:18:
burdayım canım............kafanın karışıklığı neden?.......
canım merhaba;
adetimle ilgili sorun var.ilk defa düzeni bozuldu.cuma olacaktım ama pazar oldum.hemde benim 7-8 gün sürer adetim dün bitti.kesildi bugünde siyaha yakın tortulu lekelenme oluyor. ne oldu anlamadım.acaba diyorum üstüne mi adet görüyorum.yarında haftasonu açık yer yok ki kan testi yaptırayım.ama adet olmadan 1 hafta önce yaptırmıştım negatf çıkmıştı.:18:
sesimi duyan var mı:18:
canım bence fazla ümitlenme adet düzensizliği zaman zaman olabiliyor.....başıma geldi ordan biliyorum....ama yinede idrar testi de olsa yap eğer öyle bir şeyse çıkar......1 hafta önce kan testi mi yapmıştın?.......
evet tatlım burdayım.........:79::79::79::79:
evet canım yaptım test ama çıkmadı birde abimin eşi 3 çocuğunun 2 sini üstüne görerek yaptı ve kanda da çıkmamıştı 2 ay sonra anladı hamile olduğunu yarın eczaneden alıp yapacağım korkuyorum çok umutlanmak istemiyorum yoksa çok kötü oluyorm
sakın stres falan yapma herşeyin hayırlısı olsun......olursa çok güzel olur olmazsa da üzülmek yok......ne kadardır istiyorsun?:26:
bu gece de nedense kimse yok........
1 yıllık evliyiz 2 ay oldu korunmasız korunmasız halvete başlayalı canım ... var mı yok mu o ben düşündürüyor düşünmeyim diyorum ama elimde değil birde sürekli acıkmaya başladım 2 haftadır onuda adete yordum ama geçmedi ki
anlamadım ki herkes nerede hadi meg tatilde de diğer hatunlarımız neredeler anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?