Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meg canım sence bebiş var mı? ne hissediyorsun kafama takıldı ya şimdi benim sabah olmaz artık:18:

ben bu üstüne görme sözünü çok duydum..
annem de üstüne görmüş mesela.. bilememiş,meğer kardeşime gibeğmiş..
yani eğer senin farkettiğin bir acaiplik olduysa adetinde,bu olasılık olabilir bana kalırsa damlam..

Tamam canım çok teşekkürler bunları merak ediyordum ve topikte fazla eski yok sanırım o yüzden seninde rapor çıkardığını bildiğimden sormak istedim.

Benim şimdi tahlillerim yapılıyor.
Tahliller tamamlandığında iki ay yumurta takibi iki ay aşılama olmazsada iki seferde tüp bebek denemek istiyorum fakat rapor hepsini kapsıyormu bilmiyorum ondan sordum eğer kapsamıyorsa rapor hakkımı tüp bebeğe saklıyım diyorum bende araştırıyorum hangimiz önce öğrenirsek birbirimize haber veririz....

Kızlar bu yazdığım konu hakkında bilgisi olan varsa mesajı daha sonra görüp okuyanlar için diyorum gözümden kaçmaması açısından bilen özel mesaj atarsa çok sevinirim

canım aslı varmı bilmiorum ama bu göğüs hastalıkları hastenelerinde ücretsiz bıraktırıolarmış.
duydunmu hiç??

yok canım reklamlarda çıktığında bile kapatıyorum çünkü eşimle papaz oluyoruz tek kavga nedeni sigara söz vermiştim evlenince bırakacağım diye 13 ay oldu hala bırakacağım çok kzıyor bu gidişle beni bırakacaksın ama sigarayı bırakmayacaksın diyor

boşbulduuuuuuuummm şu sigarayıda bırakmam gerekiyor sanırım artık ama nasıl onu bilmiyorum daha

Sağlık ocağına gidip sigarayı bırakmak istediğini fakat bırakamadığını söylediğinde sanırım ücretsiz ilaç veriyorlarmış fakat sigarayı bırakamaz ve yarıda kalırsa tedavi ilaç paralarını ödetiyorlarmış diye duymuştum fakat nekadar doğrudur bilmiyorum

bgn doktorum bahsetti canım ama tam kavrayamadım durumu.
bi rapor 6 aymı ne gecerli oluomuş.
ama sağlıklı bi bilgi diil bu
dediğim gibi karmaşık bi durum var özel ve devlet hastaneleriyle alakalı..
ama kkda okumuştum yumurta takibi için rapor gereksiz yazmış biri.
sınırlı haklar var anladıgım kadarıyla ve çoğu bu hakkını tüp bebeğe saklıyor..

sorması ayıp bi günde kaç çöp içiosun??

buzdolabından takur tukur sesler gelio.
otomatik fısfıs her 15-20 dk.bir fıslıo..
bu ne lan..
korku evi mübarek....
:18::18::18::18::18::18::18::18:

canım fark emek sözü az kalır çünkü kansızlık olduğu için biraz fazla kanamamda bayılmalar oluyor bende sancısıda yatak döşek yatırıyor birde cuma günü tüm adet belirtileri gitmişti göğüs ağrısı bel ağrısı valla cuma olacaktı pazar oldu ve pazar bitmesi gerekirken perşembe bitti bugünde kahverengimsi siyah gibi damla damla lekelenme oldu ayrıca kasık ağrısı oldu çok ani ve şimdi hatırladım dün sabaha karşı eşim geldiğinde midem bulandı birdenbire içim dışıma çıktı üşüttüm heralde dedim ayrıca 2 haftadır deli gibi acıkıyorum anlam veremedim olanlara

ay korku demişken
vizyonda ruhlar bölgesi die çok güzel bi film varmış,paranormal act. ve testerenin yönetmeninin filmiymiş..
nette yorumlar çok güzeldi..
ahh keşkem bizde gitsek....
giden varmı ola??

4-7 arası değişiyor canım yanımda birisi varsa 7yi buluyor ama teksem 4-5 felan yani bir paket 3 gün rahat gidiyor bana

eşimle kıyaslayınca sen az bile içiosun.
saolsun herif öteki dünyaya tez gitmek için çok çabalıyo.
günde 15 çöp içiomuş beyfendi...

ay korku demişken
vizyonda ruhlar bölgesi die çok güzel bi film varmış,paranormal act. ve testerenin yönetmeninin filmiymiş..
giden varmı ola??

sinemaya gidipde izlemeyeceğim tek şey korku filmi sanırım

eşimle kıyaslayınca sen az bile içiosun.
saolsun herif öteki dünyaya tez gitmek için çok çabalıyo.
günde 15 çöp içiomuş beyfendi...

yok ya ben tıkanıyorum yani biraz fazla içtiğimde hemen fark ettiriyor kendini yaktığım sigarayı yarıda söndürüyorum

damlacım kanda baktırt bakalım HCG ne..
haber bekliyorum senden..
inşallah gibeğsindir kuzucum

ay korku demişken
giden varmı ola??

ben çok severim korku filmlerini ama brkaç gün etkisinden çıkamam.....şimdi bile korktum oturduğum yere yapıştım:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…