Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin
boşbulduuuuuuuummm şu sigarayıda bırakmam gerekiyor sanırım artık ama nasıl onu bilmiyorum daha
meg canım sence bebiş var mı? ne hissediyorsun kafama takıldı ya şimdi benim sabah olmaz artık:18:
ben raporuda özel hastanede çıkardım canım..
yalnız bu konuda benimde anlamadım bişe var
özelle devletin raporları farklımı oluyor aynımı anlayamadım..
çnk bgn doktor bize kaç yıllık evlisinz dedi..
bende 3 yılımız 20 temmuzda dolacak dedii.
ha ozaman size devletten rapor çıkartabiliriz dedi.
2 kere rapor çıkarma hakkı varmış..
bende doktora biz ilkini kullandık dedim..
galiba orda anlayamadık birbirmizi.
çnk özelde şak die aldık heyet raporunu.
öle kaç yıllık evlisinz kaç yaşındasınız die sormadılar.
o prosedürü tam bilmiorum ama en kısa zamanda öğrenirim..
canım aslı varmı bilmiorum ama bu göğüs hastalıkları hastenelerinde ücretsiz bıraktırıolarmış.
duydunmu hiç??
boşbulduuuuuuuummm şu sigarayıda bırakmam gerekiyor sanırım artık ama nasıl onu bilmiyorum daha
Tamam canım çok teşekkürler bunları merak ediyordum ve topikte fazla eski yok sanırım o yüzden seninde rapor çıkardığını bildiğimden sormak istedim.
Benim şimdi tahlillerim yapılıyor.
Tahliller tamamlandığında iki ay yumurta takibi iki ay aşılama olmazsada iki seferde tüp bebek denemek istiyorum fakat rapor hepsini kapsıyormu bilmiyorum ondan sordum eğer kapsamıyorsa rapor hakkımı tüp bebeğe saklıyım diyorum bende araştırıyorum hangimiz önce öğrenirsek birbirimize haber veririz....
Kızlar bu yazdığım konu hakkında bilgisi olan varsa mesajı daha sonra görüp okuyanlar için diyorum gözümden kaçmaması açısından bilen özel mesaj atarsa çok sevinirim
yok canım reklamlarda çıktığında bile kapatıyorum çünkü eşimle papaz oluyoruztek kavga nedeni sigara söz vermiştim evlenince bırakacağım diye 13 ay oldu hala bırakacağım çok kzıyor bu gidişle beni bırakacaksın ama sigarayı bırakmayacaksın diyor
ben bu üstüne görme sözünü çok duydum..
annem de üstüne görmüş mesela.. bilememiş,meğer kardeşime gibeğmiş..
yani eğer senin farkettiğin bir acaiplik olduysa adetinde,bu olasılık olabilir bana kalırsa damlam..
sorması ayıp bi günde kaç çöp içiosun??
4-7 arası değişiyor canım yanımda birisi varsa 7yi buluyor ama teksem 4-5 felan yani bir paket 3 gün rahat gidiyor bana
ay korku demişken
vizyonda ruhlar bölgesi die çok güzel bi film varmış,paranormal act. ve testerenin yönetmeninin filmiymiş..
nette yorumlar çok güzeldi..
ahh keşkem bizde gitsek....
giden varmı ola??
eşimle kıyaslayınca sen az bile içiosun.
saolsun herif öteki dünyaya tez gitmek için çok çabalıyo.
günde 15 çöp içiomuş beyfendi...
sinemaya gidipde izlemeyeceğim tek şey korku filmi sanırım
canım fark emek sözü az kalır çünkü kansızlık olduğu için biraz fazla kanamamda bayılmalar oluyor bende sancısıda yatak döşek yatırıyor birde cuma günü tüm adet belirtileri gitmişti göğüs ağrısı bel ağrısı valla cuma olacaktı pazar oldu ve pazar bitmesi gerekirken perşembe bitti bugünde kahverengimsi siyah gibi damla damla lekelenme oldu ayrıca kasık ağrısı oldu çok ani ve şimdi hatırladım dün sabaha karşı eşim geldiğinde midem bulandı birdenbire içim dışıma çıktı üşüttüm heralde dedim ayrıca 2 haftadır deli gibi acıkıyorum anlam veremedim olanlara
yok ya ben tıkanıyorum yani biraz fazla içtiğimde hemen fark ettiriyor kendini yaktığım sigarayı yarıda söndürüyorum
damlacım kanda baktırt bakalım HCG ne..
haber bekliyorum senden..
inşallah gibeğsindir kuzucum
ay korku demişken
vizyonda ruhlar bölgesi die çok güzel bi film varmış,paranormal act. ve testerenin yönetmeninin filmiymiş..
nette yorumlar çok güzeldi..
ahh keşkem bizde gitsek....
giden varmı ola??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?