Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende şimdi bu konuda bilgisi olduğunu düşündüğüm bir arkadaşa sordum özel mesajla ama şuan çevirimdışı mesajımı gördüğünde cevap yazarsa bende buraya yazarım hepimiz öğrenmiş oluruz.

oo ben çok severim korku türünü...
ama çok seçiciyim her korku filmini izlememey eçalışıorum..
önce nette ufak bi araştırma sonra uyarsa kafama izliorum

39. dosya gerilimli çok..
şeytan (linda blair'ın.. eski film ama çok başarılı)
gotika..
garez..
en süper korkuncu da ring :18::18::18:

ben çok severim korku filmlerini ama brkaç gün etkisinden çıkamam.....şimdi bile korktum oturduğum yere yapıştım:18::18::18::18:

bi kaçgün önce ''sınırda'' adlı filmi alıp izledik.
eşimde pek hoşlanmaz.
ona bölee kırdılı vurdulu,savaş,tarih,askeri tarz filmler olucak..
neyse o film rüyalarıma girdi beaa
tısttımmm

MEGim VE İSOLDEcim siz bilirsiniz hani geçenlerde bir arkadaşla ufak bir tartışma yaşanmıştıya ona özür mesajı attım ikimizde gergindik büyüdü gereksiz yere birde gerçekten benim yanlış anlamamla başladı ve uzadı.................

canım belki burayı takip edemem.
banada özelden yaz emi.
bende merak ediorumm

kızlar ben çıkıyorum,halvete gidiyorum görüşürüüüzz

hee ben biliyemm....

bi kaçgün önce ''sınırda'' adlı filmi alıp izledik.
eşimde pek hoşlanmaz.
ona bölee kırdılı vurdulu,savaş,tarih,askeri tarz filmler olucak..
neyse o film rüyalarıma girdi beaa
tısttımmm

işte sırf bu yüzden izlemiyorum çükü gece evde tek kalıyorum sabaha kadar kafayı yerim

Megim tatlı cadım oğluşumun çok tatlı bir resmi var eklesem bu topike senin görmeni istiyom banlanmam dimi

aa ama üzülmek yok..
yoksa da yola devam şekercim

eşim söyledim şimdi yarın kalkınca tıp merkezinden kan testi yaptırcam dedim yoksa yapacak bir şey yok ama varsa bilmem hatırlar mısın bir kut çikolata alıp dağıtacağım demiştim çocuklara anında yapacağım işte onu

canım belki burayı takip edemem.
banada özelden yaz emi.
bende merak ediorumm

Tamam talım yazarım mutlaka

Kızlar buarada bende korku filminden acayip tırsarım :18::18::18::18:öle polisiye vurdulu kırdılı savaş filmlerinide sevmem duygusal ağlak zırlak filmleride sevmem çünkü hemen ağlrım o zaman niye izleyimki boşyere ağlıcama izlemembiz hep romantik komedi izliyoruz

iyi geceler herkese tatlı rüyalar bende kaçıyorum artık kan testi sonucunu bildiririm hemen size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…