Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gittimi herkes..
bende dgr topiclere takılıp sonra çıkayım bari..
yarın anamgillere gidicem...
orda komşunun düğünü varmıiş
herife çaktırmadan iki oynasam nolru görürse elalemin düğününde ne oynuon die bacaklarımı kırarda...

nese ayyyde kızçelerim herkeslere ii geceler...

İNŞALLAH hayırlısı olur yarın gel müjde ver bize inşallah

Bende kaçıyorum herkese iyi geceler megim halvete gitti bende geri kalmıyım bol bol çalışalımda öbür aya çok çok hamişimiz olsun inşallah

kızlarrr ben geldim ama kimse kalmamıştı bende birazcık geçmişe bakındımm...

bu arada ben hala adet olmadım 1 hafta geçti ne yapıcam bilmiyorummm :26:

canım ilaç falan kullandın mı sen?ben tedavi esnasında 2 kez öyle oldum meğerse kullandığım klomen yumurtamı kiste çevirmişti.uarın birşey yoktur cnm..ama eğer erken olduysan bir sıkıntı yoktur rahat ol cnm..doktora gidiyorsan bir doktoruna danış derim

Kızlar brşey sorucam...ümraniye çakmak ERDEM HASTANESİne gidenler var mı aranızdaaaaa?????

dün adet olmam gerekiyordu normalde ama olmadım. Ama sanki ölüyordum iki üç kez fena oldum. başım dönüyor , dudaklarım yanıyor , el,im ayağım boşalıp tiremeye başlıyor , başım ağrıyor ve kasıklarımda ağrı sanki gelecekmiş gibi. acaba hormonum yine yükseldi de mikroadenom yine nüksetti mi diye düşünmüyor değilim. veya klomen yüzünden mi gecikiyor anlamadım. salı çarşamba doktorumu görmem lazım. fikirlerinize ihtiyacım vaaaaarrr...

bende klomen kullandım cnm 4 ay boyunca.yan etkileri yapabiliyor bu dediklerini..benim gecikmem olmuştu ve kanamadada bir gariplik vardı.kiste çevirmişti ilaç yumoşumu..sen kaç aydır kullanıosu.ben2ayda bir kistle uğraştım klomen yüzünden.ama gerekli mecburen içmemiz lazım

2 aydır kullanıyorum klomeni. martta bi kullandım. nisan ara verdm kardeşimin düğünü falan diye. mayıs ve haziran kullandım. geçen ay tam 5 gün geçti umutlandım böyle olmazdım. doktorum beta hcg baktı 28 falandı. bu ay ise progesteron 24 doktor benden çok sevindi :) ikiz olmasın sakın dedi. gelsin yada gelmesin 10 gün sonra gel dedi. of of

bekle bakalım cnm hayırlıs inşallah...bende hsg çekildim mayıs ayında geçen ay ilaç kist yaptığı için hamiş kalamdım ama bu aydan umutluyum inşallah olur Allah kucaklarımızı boş koymasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…