evvvet yine bir biz kaldık....
ne oğluu yaa??
senin oğlunmu var??
eşim söyledim şimdi yarın kalkınca tıp merkezinden kan testi yaptırcam dedim yoksa yapacak bir şey yok ama varsa bilmem hatırlar mısın bir kut çikolata alıp dağıtacağım demiştim çocuklara anında yapacağım işte onu
Bende kaçıyorum herkese iyi geceler megim halvete gitti bende geri kalmıyım bol bol çalışalımda öbür aya çok çok hamişimiz olsun inşallah
canım merhaba;
adetimle ilgili sorun var.ilk defa düzeni bozuldu.cuma olacaktım ama pazar oldum.hemde benim 7-8 gün sürer adetim dün bitti.kesildi bugünde siyaha yakın tortulu lekelenme oluyor. ne oldu anlamadım.acaba diyorum üstüne mi adet görüyorum.yarında haftasonu açık yer yok ki kan testi yaptırayım.ama adet olmadan 1 hafta önce yaptırmıştım negatf çıkmıştı.:18:
günaydın luckycim nbr nasılsın??
günaydın kızlar:92::92::92::92:
günaydın kızlar:92::92::92::92:
günaydınlar anne adayları...
dün adet olmam gerekiyordu normalde ama olmadım. Ama sanki ölüyordum iki üç kez fena oldum. başım dönüyor , dudaklarım yanıyor , el,im ayağım boşalıp tiremeye başlıyor , başım ağrıyor ve kasıklarımda ağrı sanki gelecekmiş gibi. acaba hormonum yine yükseldi de mikroadenom yine nüksetti mi diye düşünmüyor değilim. veya klomen yüzünden mi gecikiyor anlamadım. salı çarşamba doktorumu görmem lazım. fikirlerinize ihtiyacım vaaaaarrr...
bende klomen kullandım cnm 4 ay boyunca.yan etkileri yapabiliyor bu dediklerini..benim gecikmem olmuştu ve kanamadada bir gariplik vardı.kiste çevirmişti ilaç yumoşumu..sen kaç aydır kullanıosu.ben2ayda bir kistle uğraştım klomen yüzünden.ama gerekli mecburen içmemiz lazım
2 aydır kullanıyorum klomeni. martta bi kullandım. nisan ara verdm kardeşimin düğünü falan diye. mayıs ve haziran kullandım. geçen ay tam 5 gün geçti umutlandım böyle olmazdım. doktorum beta hcg baktı 28 falandı. bu ay ise progesteron 24 doktor benden çok sevindi :) ikiz olmasın sakın dedi. gelsin yada gelmesin 10 gün sonra gel dedi. of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?