Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben 3.kattayım hayatta ööle çıkıp silemem valla
soaplı şeyler den al çok rahat oluyo bide özel cam bezi var sedece suyla temziliyo çok rahat
ben 4. kattayım, önceden korkmuyordum ama 2 ay önce bizim camları değiştirip pimapen yaptılar. Yapılışını gördüm yanlardan ve üstten 1 er tane çivinin umuduna duruyor. Artık korkuyorum zaten cam silmekden nefret ediyodum buda bahane oldu:26:

hoşbulduk canım ne var ne yok yeni haberler var mı geçmişi okuyacak vaktim yok :)
okumaya kalksam size hiç cevap veremem...
o kadar hızlı ilerliyo sayfalar

bir gelişme yok canım. Brownim kan vermişti sonuç öğlden sonra alınıcaktı.
Artık bende yetişemiyorum sayfaların hızına

ben 3.kattayım hayatta ööle çıkıp silemem valla
soaplı şeyler den al çok rahat oluyo bide özel cam bezi var sedece suyla temziliyo çok rahat

almadım valla ama bakayım bende alıştım tepelere çıkmaya ama. Ben bulaşık deterjanı katıyorum suya bezle siliyorum eski atlet felan hemen de gazete kağıdı ile kuruluyorum onunla hem hemen kurulanıyor hemde bezin tüycükleri kalmıyor o deli ederdi beni çabuk siliyorum yani ama zaman alan şey pimapenlerin beyaz yerlerini silmek tabi onları gazete kağıdı ile kurulamıyorum o iz yapar siyah ve çizer.

canım olsu vardır herşeyde bir hayır zorlukla,mücadele ile olan şeylerin kıymeti daha çok bilinir Allah sevdiği kullarını sınar bunu unutma canım hele bir gelsin bebişin herşeyi unutacaksın..

mrb kizlar benimde adetten once gelen beyaz akintim gelemeye basladi bi iki gun den de lekelenme olur sonraasi da malum ama benim hala umudum var

daha yolun çok başındayıoz canım
unutma gelecek bebişlerrrr

anamm çok korkunççç valla
bende şimdi silerken farketteim üstten bi baton kırılmış düşmüşş
içinde hep deniz kabukları var !resmen deniz kumuyla yapılmış binamız tam 5 tane istiridye kabuğu gördüm kocaman hemdeee ((

selam canlarım nasılsınızzzzzzzzzzzz

Batıma daha 3 gün var ama kasıklarımda ve gögüslerimde ki ağrıyı anlatamam

benimde 2 gün var ama tık yok valla
ama dün kasığıma batmalar oldu okadar

evi süpirim dedim temizlğe giriştim
camlar falan
abimide yolladım şimdi gitti
wc de yıkarken farkettim beyaz şeyler geliyo elime sulu değil ama krem gibi geliyo mu benim kırmızlar ne ?

evi süpirim dedim temizlğe giriştim
camlar falan
abimide yolladım şimdi gitti
wc de yıkarken farkettim beyaz şeyler geliyo elime sulu değil ama krem gibi geliyo mu benim kırmızlar ne ?

canım geçen ay benimde hep krem kıvamıjnda beyaz bişeyler geldi 1 hafta içinde regl olmuştum. İnşallah sen hasta olmazsın

canım geçen ay benimde hep krem kıvamıjnda beyaz bişeyler geldi 1 hafta içinde regl olmuştum. İnşallah sen hasta olmazsın

gelirsede başım sütüne gelmezsede :112:
çünkü gününde adet olmakta bi hikmet valla,sağlıklı yumurtladığımızı gösteriyor
Allahın izniyle gelecek bebişlerimizzz

gelirsede başım sütüne gelmezsede :112:
çünkü gününde adet olmakta bi hikmet valla,sağlıklı yumurtladığımızı gösteriyor
Allahın izniyle gelecek bebişlerimizzz

Senin bu pozitifliğine bitiyorum ben ya. Yirim seni ben yirim

bana da öyle olur krem gibi beyaz dimi...
bikaç gün sonra hasta olurum genelde :26:

evet canım aynen öyle oluyor. Geçen 2 ay denedim hep, sonra hastalanınca anladım hastalanmaya yakın bunun geldiğini. Ayrıca benim de geldi. Bende hastaneden randevu aldım, önce histeroskopi çekicek hastane bakıyorum devlet hastanesinde , regl olunca 3. günü gidicem işte. Son adım o kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…