Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evi süpirim dedim temizlğe giriştim
camlar falan
abimide yolladım şimdi gitti
wc de yıkarken farkettim beyaz şeyler geliyo elime sulu değil ama krem gibi geliyo mu benim kırmızlar ne ?

seenn niyee temizlik yapıyorsun neden camlara falan giriştin bakıyım heee ya hamileysen kızım dikkat etsene kendine alla alla icat çıkarma senin evin zaten temizdir şu birkaç gün belli olana kadar bari rahat dur be kızımmm

benim az işim var kızlar birazdan gelirim....
ildacım kuşum her şeyde hayır vardır..
inşllah bebeğin göbüştedir...
ve dilerim ki ANNE olmk isteyen ne kadar kardeşim varsa...
RABBİM en kısa zamanda hepimize nasip eder..

hayatta okadar üzülecek daha önemli şeyler vaerki canım
allah yeterki sağlık versin
geçen sene yaşadıklarımdan sonra bööle oldum sanırım çünkü akıl ve beden sağlığı çok önemliii
benim sağlığım ilk önceliğim bebişte gelir elbet ...
gün saya saya ömrümüzden gidiyo farkında değilizz di mi yani?

yok canım haklısın çok
ama yavaş yavaş dinlenerek yapıyorum
yormuyorum kendimi
umarım meleğim benimledir

kızlarr slmmmmmmmmmm. kafayı yemek üzereyim. adetim 4 gün gecti ama test yapmaya korkuyorum ya yoksa die.yada ilaçlardan mı gecikti die.doktorum gecikme yapmaz iğne ile progesteron dedi ama yinede korkuyorum ya.yarın bi test yaptrcam artık bu ikilemle yaşayamıyorum çok bunaldım valla

panik yapma cnmcım inşallah vardır bebişin
yarın evdemı yapcaksın testi yoksa direk kanamı gitceksin cnm

aminnnn inşallah canım benimmmm

slm kızlar nasılsınız acüp

hoşgeldinnn

Son düzenleme:
panik yapma cnmcım inşallah vardır bebişin
yarın evdemı yapcaksın testi yoksa direk kanamı gitceksin cnm

kan testine gidicem canm evde çıkmazsa bide onun stresini yaşayamm kalbim dayanmaz valla.randevu aldım gidip yaptrcam hastanede öğleden sonrada alırım sonucu

slm cnmcım nerelerdesin yahu

cnmmmm sorma ya kışta kıyamette evmizi taşıdık,bide yıl sonuydu işler yoğundu hiç girme fırsatım olmadı şimdi fırsat buldum bi bakıyım dedim:)
neler yapıyorsun,varmı yeni hamişşşşşşşşşşşş haberleri.

oo evmi taşıdınızı kuzum valla zor bu havalarda ev taşımak ama halletmişsiniz çok şükür
yenı evınız ugur getirsin size inşallah cnmcımm
ben aynı cnmcım bebişin kalp atışlarını gördük çok şükür
mide bulantılarım dvm ediyo dün gece çıkardım
öyle idare ediyorum işte kuzucum
valla şimdilik yok hamiş hbri ama inşallah gelır guzel hbrler

selam arkadaşlar geçen cuma kan testi yaptırdım bir umut meraktan negatif çıkmıştı şimdi adetime 2 gün kaldı eczaneden test alsam çıkarmı

slm arkdaslarımm bu duygu çok çürük bu sene neoluo bana yaa midemi üşütmüşüm sabah çıkardm oyle olnca biraz rahatladı midem ama halszlk var şimdi de salgn buralarda hekesde mide bulnatısı istifra var neden blmıorm valla :44:siz naslsnzz canlarımm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…