Sağolun kızlar ama kendimi düşünmeden edemiyorum.Daha önce düşüklerim olduğu için en ufak bir kasılmada sıçrıyoeum.Aslında iki gün öncesine kadar rahattım ama son iki gündür çok ğrım var.İnşallah sorun yoktur.
duygu leslie ye başladım 2 milden biraz yaptım öyle merakımdanama güze bişey zevkli...ben plates yapıyordum sıkılıyo insan ondan ama bu hareketli...
hadi bakalım gitsin kilolar...
elisim canım dr gidyorsun dimi??
inşallah bişey olmayacak canım bebeğine sana...
dinlen bol bol kötü hissedersende dr gitmeyi ihmal etme
duygu leslie ye başladım 2 milden biraz yaptım öyle merakımdanama güze bişey zevkli...ben plates yapıyordum sıkılıyo insan ondan ama bu hareketli...
Korkuyorum valla, yine bişey oldu diyecekler diye ödüm kopuyo.Neyse ya yapacak birşey yok, olacağına varır, Alla herkese sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin inşallah.İldaya çok sevindim megden de bişeyler beklyordum ama artık bir ay sonra alırız onun da haberini
olmaz inşlllh allah korusun bebeğini
içini ferah tutmaya çalış stres yapmamaya
bol bol dua et ve ettir canım
allah yardımcın olsun
eczaneden gebelik testi alıcam yarın ilk defa yapıcam ve hangi markayı kullanmalıyım bilemiyorum...yardımcı olurmusunuz??
Teşekkür ederim canım,ben de rahat olmaya çalışıyorum inşallah yolunda olur her şey.
Valla sana tavsiyem bebetime alma da ne alırsan al,o marka sabıkalı çoğunlukla yanlış gösteriyor.
teşekkür ederim..bu akşam nasıl uyurum bilmiyorum.
eczaneden gebelik testi alıcam yarın ilk defa yapıcam ve hangi markayı kullanmalıyım bilemiyorum...yardımcı olurmusunuz??
oflucum nasılsın
oflucum nasılsın
megım canım ben aynı duruyorum sanırım 30.gun yumurtladıgım dogru doktorumla konustum bugun beklıyelım ozaman gec yumurtlamıs olabılırsın devam gun asırı dedı tabı benım canım hıc ıstemıyo ole beklıyorym kasık agrım var 14 gunu bulmaz bu agrıyla bişler oldu am ne oldu bana bılmıyorum hunican bu ay hunı buyuk benım be gebeyım nede batım varyoluzunum senne yaptın kuşum?
ben de kılo vermeye basladıımm cok mutluyum dıyetısyene basladım kontrolum vardı 1kg100gr vermısım ama daha cok var ıstersenız sıze lıstemı yazarım gunde mutlaka 2.5lt su bunu unutmayın sabah ac karnına ılık su her öğün 1 en fazla ıkı kepeklı yada cavdarlı ekmek ıkındı ve aksam ara ogun meyve her ogun mutlaka yogurt falan işte yalnız pirinç;dolma;patates;şerbetli tatlı;sakadat asitli meyyve suyu yasakkkkbenimde 7 kilo vermem gerek...yarından itibaren sıkı bir diyete giriyoruz vede bol bol su içiyoruz...
kolay gelsınnnnbitir bitir..bugün serbestiz son kez
yarın sabah ilk önce 2 koca bardak su içrek güne başlıyoruz...
sonrada güzel bi kahvaltı....öğleyin ve akşam ekmeksiz yemek....
aralarda da 1 porsiyon meyve yada yoğurt vs gibi şeyler...
ama mutlaka en az 2-3 lt su
duygum su leslie nasıl acıcaz ve yapıcaz benı bı aydınlatıver kuzum beben de geldmm ben deee
ya şu sissit denılen şey nasıl oluyo bırı bana anlatsın gecen hafat ıdrar tahlılımde enfeksıyon cıkmıstı ben hayatımda bukadar wc ye gıttıgımı hatırlamıyorum ama nasıl zor yetısıyorum anlatamam ve sureklı gelıyo oyle az az da degıl afedersınız şar şaranlamadım hayatımda ılk defa bole bısı oluyo su içiyorum dıyet yapıyorum ama içtiğimden fazlası gıdıyo yok bole bişi ıdarar yollarımdan dolayımı olmustur sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?