Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun kuşum ben hiç olmadım bilgim yok yaniii

saol canımmm ay saırdım kaldım sureklı tualetteyımsen benı bosver taze gebe nasılsın kocısın ne tepkı verdı varya sureklı aklımdaydın sankı senı cok yakından tanıyorumda herkeze solıyesım geldı bugun benı cok mutlu ettım o guzel heycanın ucundan tattım rabbım ıns bana da tattırır ama senın adına cok mutluyum sayende bugunum pozıtıf gectııı saol ildammm ıykı varsın ıykı gıbesınnnn:)mustesem de hatıce de gebe kızzz

ildam ben pat dıye gıdersem meraklanma benımkı dellendı odaya cagırıyo her an gelıp fısı cekebılır

ildam ben pat dıye gıdersem meraklanma benımkı dellendı odaya cagırıyo her an gelıp fısı cekebılır

tamam cannım
valla bencede iyiki siz varsınız
çok dert yandık burada ama hiç olumsuz düşünmedim
Allahın izniyle bi keseyide görsem :)
kocam şaşkın yatırıyo beni sürekli

Son düzenleme:
Kız ilda bebiş gelmişÇok sevindim canım tebriler.Sağlıklı gebelik ve doğum geçirmeni dilerim canım.Test mi yaptın ana mı gittin?

saol canım benimm aminnnn diyorum hepimiz içinnn
sabah bat 5 ocak olmasına rağmen rüya da 9 aylık hamileydim ovucan yaptım canım çok koyu çıktı
hemen üstüne predictor hassas gebelik testimi yaptım onda da çıkınca kana gittim
değer 263.35 gibi bişy çıktı

ütümü yaptım geldmm ytacm birazdan bi bakayım dedm topk de dolu maşallahh ildamm bnm aman da sıcak da basarmış bizim gebişmizi nasl soyledn eşine anlattn mı geçmişte anlatmadıysan detaylı anltsana biraz sevıoz biz topkçene boyle hikayeleri

kana giderken haberi vardı canım
çünkü ben teste görünce 1 saat sonra ağlayarak aradım
eve geldiğinde sürekli gülüyordu
biz ağlamadık sarılıp şoktayızya ondan bence
ama sürekli sırıtıyruzzz

çook guzell yaaaa Allah bize de nasip etsinnn

Bak demek ki rüyalar çekiyormuş,konuşuyordu ya Artık yeni bir belirtimiz daha oldu; rüyada bebiş görmek Hadi hayırlısı olsun

Kızlar ben yatayım artık.Herese iyi geceler.

çook guzell yaaaa Allah bize de nasip etsinnn

edecek canıım inşallahhhh
Allah herşeyin hayırlısını versin Rabbimmmmm herşeyinn
ama çok güzel bi duygu değişik çok
uzun zamandır bukdar heyecanlanmamışımben ...ya da heyecanda değil ... çok acayiip bişeyy ÇOKKKK

emnm oyledir cnmmm çok sevndm be ildam senn için daha da dvm etck bu mujdeli hberler ardından teker teker gelcz inşşş

slm kızlar

ilda hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
yeni bir hamilemiz daha oldu çok güzel

Meganım h.g cnmm az kalmş batabi daha gtmişmiydn dra ? çatlamş mı yumoşn ?

Duygucum sağol sorduğun ilgilendiğin için çok öutlu oldum
Tekrar dr. a gitmedim adet olursan yada adetin gecikirse gel demişti.Beklemedeyim.Ama progesteron tahlili 25 çıktığına göre yumurta çatlamıştır.Hiçbir belirtim yok sadece çok kötü gribim ve ilaç içemiyorum ne olur ne olmaz diye

megan canım nasılsın
dün dr gittim rahim filmi çektirdim açık çıktı tüpler
2 ay daha bekleyeceğiz
gebelik olmazsa dr aşılama yapacağız dedi:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…