Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım geçmiş olsun
sende benim gibisin ne olur ne olmaz diye insan alamıyor ilaç
2 hafta öncede ben griptim ve ilaç alamamıştım

yeni katıldım aranıza 5 aylık evliyim ve ilk günden beri hamile kalmak için uğraşıyorum ama olmuyo doktora gittim bi sıkıntı yok dedi artık bunalıma gircem nasıl bi yöntem izlesem bilmiyorum

megan canım nasılsın
dün dr gittim rahim filmi çektirdim açık çıktı tüpler
2 ay daha bekleyeceğiz
gebelik olmazsa dr aşılama yapacağız dedi:18::18:

Damlacım sağol iyiyimÇok sevindim hadi gözün aydın.Anestezilimi çektirdin filmi nasıl geçti.Bizimde aşılamaya az kaldı 10 şubatta iğnelere başlıcaz kısmetse.İnşallah sen film sonrası olduğu için doğal yoldan hamiş kalırsın

eşimin sperm sayısı normalmiş ama sperm hareketi azmış
oda gebe kalamamamda etkiliymiş
başka bir sorun yok dedi dr :18:

cnm meganım aklmdasın hep ildadan sonra senn için de ii hislerm var kısa zaman kaldı inşşş ...iin yanlmam ve o ay bu aydır inşş cnmm
duygum senin diyet nasıl gidiyor.Birde seninde az kalmış bataİnşallah gibesindir
diyet ii gdıo cnmcm amaa benm battan beklentm yok bu ay için çünkü çok akslkler oldu ovulasyon dönemnde eşim hastalandı işleri yogndu falan filan gecti gtti anlayacagın onmze bakıoz bi de olsn ne yapalm olmuosa zorlasan da olmuo haftaya cumartesi spermıograma gtcz çok heyecnlym inşş ii çıkc inşş üç aydır ugrasıoz kürlerle inşş sonucu ii olacak
megan canım nasılsın
dün dr gittim rahim filmi çektirdim açık çıktı tüpler
2 ay daha bekleyeceğiz
gebelik olmazsa dr aşılama yapacağız dedi:18::18:
sevndm cnm filmnn sonucuna inşş aşılamaya gerek kalmıcak dogal gelck bebişin

yeni katıldım aranıza 5 aylık evliyim ve ilk günden beri hamile kalmak için uğraşıyorum ama olmuyo doktora gittim bi sıkıntı yok dedi artık bunalıma gircem nasıl bi yöntem izlesem bilmiyorum

Hoş geldin aramıza.Henüz üzülmek bunalıma girmek için çok erken Şimdiden düşünme kafaya takmamaya çalış en azında bir yılını doldurana kadar kendi haline bırak

kaç cnm harket ileri? yavaş ? yernde? bnm eşmn de vardı harekette sorunu bakalm bu spermıogram nasl çıkcak biz senle konştk uzun zaman once sanki bu konyu ama tm hatrlayamadım k.bakma cnm?

Allah iyilik versin tatlım
çok rahat geçti ağrı oluyor felan demişlerdi ama benim çektiğim adet sancılarının yanında bu hiçbir şey geldi valla
anestezili çektirmedim zaten çekmiyorlardı normal hastanede yaptırdım ben özele gitmiyorum
umudum o yönde yani film sonrası tutar diye bekliyorum
dr ilişki sonrası kalkmadan yat dedi sabaha kadar
az kalmış aşılamaya heyecan var mı peki???

Hareket yavaşsa aşılamayı geciktirme aşılamada şansın fazla inşallah ilk aşılamanda tutar

Sağol canım benim inşallah hislerin doğru çıkar.Benimde senden umudum var önümüzdeki ay sıkı çalışırsınız telefi edersinizAslında benimde acilen diyete başlamam lazım kilolar aldı başını gidiyor.Dur bakalım aşılamdan umutluyum ya hamiş kalıcam yada baharda sıkı bir diyete ve spora başlıcam bende

kaç cnm harket ileri? yavaş ? yernde? bnm eşmn de vardı harekette sorunu bakalm bu spermıogram nasl çıkcak biz senle konştk uzun zaman once sanki bu konyu ama tm hatrlayamadım k.bakma cnm?

konuşmuşuzdur mutlaka ben bi geliyorum bi gidiyorum çünkü
o kadar derinini söylemedi dr valla bilmiyorum canım
tek söylediği film temiz dedi sağ tüpten rahat geçmiş ilaç sol tüpden yavaş ilerlemiş ama tam olarak geçmiş
eşinin sperm sayısı normal ama hareket yavaşlığı var
ilişki sonrası kalkma ayağa sakın dedi
sabaha kadar yat 2-3 ay böyle deneyelim olmazsa aşılamaya başlayalım dedi :18::18::18:

bak incir kürü harekete iimş biz de yaptık 2.5 ay kadar ama bizim durum ocakta belli olcak ama ildaların da aynı sorunu vardı incir kürüyle hareket yüzde 6 dan yüzde 50ye çıktı ve blıosn şu an hamişş

diyete başlarsın canım hele bir hamiş kal da tek sorun kilo olsun ondan sonra

Bende anestezisiz çektirmiştim filmi ve banda adet sancısı gibi geldi.Bir eski film cihazı ile yeni c kollu film cihazı varmış sanırım yeni c kollu cihazı ile çekilen filmlerde ağrı olmuyormuş.Demekki bizim filmler yeni sistem cihazlarla çekildi.

Rahim filmi sırasında rahimde hafif yapışıklıklar varsa ilacın basıncıyla açılmış oluyormuş ve film sonrası doğal yoldan gebe kalanlar oluyormuş.İnşallah sende onlardan biri olursun.Tabi içeri gönderilen ilacın antiseptik özelliğio lmasınında olumlu etkileri var.

Aşılama az kaldı evet ama ben hala inanamıyorum sanırım raprumu elime alana kadarda inanamıcam:18::18::18:

ben normalden de umutlym senden cnmcm inşş gelir bebişin inşş ...meganım bebiş gelnce ilk aylar ble diyet yapablrmşz diyetsyene gder yedgmze içtgmze dkkat edersk de olur gelsn bebişler de ben de o zamana kadar vereym biraz rahat olsn hamişlk vereblrdgm kadar vermeye çalşçm işte...

Evet aslında kilo vermek iyi hamile kalmayıda kolaylaştırır hem.Bende hamile kalırsam uykumu düzene sokup yeme içmeyide ister istemez düzene sokucam hayırlısıyla.İnşallah br hamiş kalalımda topluca.

bende o kürleri soracaktım nasıl oluyor nasıl yapılıyor
ilda için çok sevindim ya bugün açar açmaz ilk aldığım haber oydu müthiş moral oldu bana
dünde film rahat geçti iyi haberler aldım üstüste
sizinde inş iyi çıkar sonuçlar
kür tarifini alayımda yarın hemen başlayacağım
dr birde benim adet dönemine taktı
23 günde bir oluyorum ben ve yumurtlama adet biter bitmez oluyormuş
ilişkiye adetin son günü başlayın 1 hafta devam edin son 14 günde tutmaz çünkü yumurtlaman yok dedi

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum Allah nasip ederse =) şu incir küründen yapmayı düşünüyorum işe yarıyor mu gerçekten ?

Hamiş kalırsam zaten kilo umrumda değil

şimdi başlayabilirsin canım ekmek felan kesersen o bile fark eder bende geçen sene yaptım diyet hamile kalırsam zorlanmayım diye ama 9 ay geçti üzerinden şimdi de umrumda değil tek derdim bebiş o yüzden seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…