Duygucum sağol sorduğun ilgilendiğin için çok öutlu oldum
Tekrar dr. a gitmedim adet olursan yada adetin gecikirse gel demişti.Beklemedeyim.Ama progesteron tahlili 25 çıktığına göre yumurta çatlamıştır.Hiçbir belirtim yok sadece çok kötü gribim ve ilaç içemiyorum ne olur ne olmaz diye
megan canım nasılsın
dün dr gittim rahim filmi çektirdim açık çıktı tüpler
2 ay daha bekleyeceğiz
gebelik olmazsa dr aşılama yapacağız dedi:18::18:
cnm meganım aklmdasın hep ildadan sonra senn için de ii hislerm var kısa zaman kaldı inşşş ...iin yanlmam ve o ay bu aydır inşş cnmmDuygucum sağol sorduğun ilgilendiğin için çok öutlu oldum
Tekrar dr. a gitmedim adet olursan yada adetin gecikirse gel demişti.Beklemedeyim.Ama progesteron tahlili 25 çıktığına göre yumurta çatlamıştır.Hiçbir belirtim yok sadece çok kötü gribim ve ilaç içemiyorum ne olur ne olmaz diye
diyet ii gdıo cnmcm amaa benm battan beklentm yok bu ay için çünkü çok akslkler oldu ovulasyon dönemnde eşim hastalandı işleri yogndu falan filan gecti gtti anlayacagın onmze bakıoz bi de olsn ne yapalm olmuosa zorlasan da olmuo haftaya cumartesi spermıograma gtcz çok heyecnlym inşş ii çıkc inşş üç aydır ugrasıoz kürlerle inşş sonucu ii olacakduygum senin diyet nasıl gidiyor.Birde seninde az kalmış bataİnşallah gibesindir
sevndm cnm filmnn sonucuna inşş aşılamaya gerek kalmıcak dogal gelck bebişinmegan canım nasılsın
dün dr gittim rahim filmi çektirdim açık çıktı tüpler
2 ay daha bekleyeceğiz
gebelik olmazsa dr aşılama yapacağız dedi:18::18:
yeni katıldım aranıza 5 aylık evliyim ve ilk günden beri hamile kalmak için uğraşıyorum ama olmuyo doktora gittim bi sıkıntı yok dedi artık bunalıma gircem nasıl bi yöntem izlesem bilmiyorum
eşimin sperm sayısı normalmiş ama sperm hareketi azmış
oda gebe kalamamamda etkiliymiş
başka bir sorun yok dedi dr :18:
Damlacım sağol iyiyimÇok sevindim hadi gözün aydın.Anestezilimi çektirdin filmi nasıl geçti.Bizimde aşılamaya az kaldı 10 şubatta iğnelere başlıcaz kısmetse.İnşallah sen film sonrası olduğu için doğal yoldan hamiş kalırsın
Hareket yavaşsa aşılamayı geciktirme aşılamada şansın fazla inşallah ilk aşılamanda tutareşimin sperm sayısı normalmiş ama sperm hareketi azmış
oda gebe kalamamamda etkiliymiş
başka bir sorun yok dedi dr :18:
cnm meganım aklmdasın hep ildadan sonra senn için de ii hislerm var kısa zaman kaldı inşşş ...iin yanlmam ve o ay bu aydır inşş cnmm
diyet ii gdıo cnmcm amaa benm battan beklentm yok bu ay için çünkü çok akslkler oldu ovulasyon dönemnde eşim hastalandı işleri yogndu falan filan gecti gtti anlayacagın onmze bakıoz bi de olsn ne yapalm olmuosa zorlasan da olmuo haftaya cumartesi spermıograma gtcz çok heyecnlym inşş ii çıkc inşş üç aydır ugrasıoz kürlerle inşş sonucu ii olacak
kaç cnm harket ileri? yavaş ? yernde? bnm eşmn de vardı harekette sorunu bakalm bu spermıogram nasl çıkcak biz senle konştk uzun zaman once sanki bu konyu ama tm hatrlayamadım k.bakma cnm?
konuşmuşuzdur mutlaka ben bi geliyorum bi gidiyorum çünkü
o kadar derinini söylemedi dr valla bilmiyorum canım
tek söylediği film temiz dedi sağ tüpten rahat geçmiş ilaç sol tüpden yavaş ilerlemiş ama tam olarak geçmiş
eşinin sperm sayısı normal ama hareket yavaşlığı var
ilişki sonrası kalkma ayağa sakın dedi
sabaha kadar yat 2-3 ay böyle deneyelim olmazsa aşılamaya başlayalım dedi :18::18::18:
Hareket yavaşsa aşılamayı geciktirme aşılamada şansın fazla inşallah ilk aşılamanda tutar
inş canım ama benim aklımda aşılamadan önce preseed jel var acaba faydası olur mu sperm geçişini kolaylaştırır mı felan diye düşünüyorum sen denedin mi hiç ???
Sağol canım benim inşallah hislerin doğru çıkar.Benimde senden umudum var önümüzdeki ay sıkı çalışırsınız telefi edersinizAslında benimde acilen diyete başlamam lazım kilolar aldı başını gidiyor.Dur bakalım aşılamdan umutluyum ya hamiş kalıcam yada baharda sıkı bir diyete ve spora başlıcam bende
Allah iyilik versin tatlım
çok rahat geçti ağrı oluyor felan demişlerdi ama benim çektiğim adet sancılarının yanında bu hiçbir şey geldi valla
anestezili çektirmedim zaten çekmiyorlardı normal hastanede yaptırdım ben özele gitmiyorum
umudum o yönde yani film sonrası tutar diye bekliyorum
dr ilişki sonrası kalkmadan yat dedi sabaha kadar
az kalmış aşılamaya heyecan var mı peki???
Hareket yavaşsa aşılamayı geciktirme aşılamada şansın fazla inşallah ilk aşılamanda tutar
Sağol canım benim inşallah hislerin doğru çıkar.Benimde senden umudum var önümüzdeki ay sıkı çalışırsınız telefi edersinizAslında benimde acilen diyete başlamam lazım kilolar aldı başını gidiyor.Dur bakalım aşılamdan umutluyum ya hamiş kalıcam yada baharda sıkı bir diyete ve spora başlıcam bende
diyete başlarsın canım hele bir hamiş kal da tek sorun kilo olsun ondan sonra
ben normalden de umutlym senden cnmcm inşş gelir bebişin inşş...meganım bebiş gelnce ilk aylar ble diyet yapablrmşz diyetsyene gder yedgmze içtgmze dkkat edersk de olur gelsn bebişler de ben de o zamana kadar vereym biraz rahat olsn hamişlk vereblrdgm kadar vermeye çalşçm işte...
bak incir kürü harekete iimş biz de yaptık 2.5 ay kadar ama bizim durum ocakta belli olcak ama ildaların da aynı sorunu vardı incir kürüyle hareket yüzde 6 dan yüzde 50ye çıktı ve blıosn şu an hamişş
bak incir kürü harekete iimş biz de yaptık 2.5 ay kadar ama bizim durum ocakta belli olcak ama ildaların da aynı sorunu vardı incir kürüyle hareket yüzde 6 dan yüzde 50ye çıktı ve blıosn şu an hamişş
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum Allah nasip ederse =) şu incir küründen yapmayı düşünüyorum işe yarıyor mu gerçekten ?
Hamiş kalırsam zaten kilo umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?