Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum Allah nasip ederse =) şu incir küründen yapmayı düşünüyorum işe yarıyor mu gerçekten ?
bende o kürleri soracaktım nasıl oluyor nasıl yapılıyor
ilda için çok sevindim yabugün açar açmaz ilk aldığım haber oydu müthiş moral oldu bana
dünde film rahat geçti iyi haberler aldım üstüste
sizinde inş iyi çıkar sonuçlar
kür tarifini alayımda yarın hemen başlayacağım
dr birde benim adet dönemine taktı
23 günde bir oluyorum ben ve yumurtlama adet biter bitmez oluyormuş
ilişkiye adetin son günü başlayın 1 hafta devam edin son 14 günde tutmaz çünkü yumurtlaman yok dedi
Hoş geldin.Ne kadar zamandır bebek istiyorsun ve belli bir sorun varmı?
Evet aslında kilo vermek iyi hamile kalmayıda kolaylaştırır hem.Bende hamile kalırsam uykumu düzene sokup yeme içmeyide ister istemez düzene sokucam hayırlısıyla.İnşallah br hamiş kalalımda topluca.
evt cnm bebiş kalsn herşey düzene grck inşşşEvet aslında kilo vermek iyi hamile kalmayıda kolaylaştırır hem.Bende hamile kalırsam uykumu düzene sokup yeme içmeyide ister istemez düzene sokucam hayırlısıyla.İnşallah br hamiş kalalımda topluca.
iyi geceler kızlar nasılsınız?? epeydir uğrayamıyorum yeni hamişleri kutluyorum Allahım hayırlı hamilelikler nasip etsin...
kızlar kilo olayına hiç takılmayın tek bebişler olsunda valla ben şuana kadar 2,5 kilo aldım 82yle kalmıştım drla konuştum bugün önemli olan ödem oluşmamasıymış inş o olmaz...
uyku en önemli sorun zaten ya
o bi düzene girse belki her şey kendiliğinden düzelir
düşünsene toplu halde tüm topic hamile kaldığını o zaman meg belki topic adını değiştirir
acaba ne olur o zaman topic adı :26:
Hoşbulduk öncelikle 6 aydır bebek istiyorum =) 10 ay önce ikiz(kız) bebeklerimi erken doğum yüzünden kaybettim aslında 9 yaşında bir oğlum var Allah uzun ömürler versin kuzucuğuma ama ona bi kardeş yapmak istiyorum =) geçen ay doktora gittim herşey normal gözüküyor ama 1 sene bekle dedi ben beklemek istemiyorum 29 yaşındayım beklemek istemiyorum
evt cnm bebiş kalsn herşey düzene grck inşşş
sinam verebldgm kadar vereym elbet 50 60 olaym demıom 70 civarı olsam yeter olmadan da gelrse başm üstüne ...drun sana diyet falan uygluo mu peki?
Bende anestezisiz çektirmiştim filmi ve banda adet sancısı gibi geldi.Bir eski film cihazı ile yeni c kollu film cihazı varmış sanırım yeni c kollu cihazı ile çekilen filmlerde ağrı olmuyormuş.Demekki bizim filmler yeni sistem cihazlarla çekildi.
Rahim filmi sırasında rahimde hafif yapışıklıklar varsa ilacın basıncıyla açılmış oluyormuş ve film sonrası doğal yoldan gebe kalanlar oluyormuş.İnşallah sende onlardan biri olursun.Tabi içeri gönderilen ilacın antiseptik özelliğio lmasınında olumlu etkileri var.
Aşılama az kaldı evet ama ben hala inanamıyorum sanırım raprumu elime alana kadarda inanamıcam:18::18::18:
tabiki tatlım verebiliyosan ver daha sağlıklı ama hani kilo vercem diye bebiş olayını ertelemeyi filan sakın düşünmeyin diye dedim... yok hiç bir rejim yada bir beslenme programına uymuyorum her zaman ne yiyosam hala devam:)) dr gerek görmedi kilo almayınca zaten kızım 700 gr çıkıyo aldığım kilo kızıma yani:))
ay maşallah onaaaoyle cnm ne guzel işte yokkk ara falan vermem ben aynen dvm istemye biraz da ilgm daglsn die taktım şu klo olayına ii de geldi aslnda kafam dagdlı biraz ...
ii gecelerr kızlar ben yatayım çook opyrmm bol bebişli ruyalar herkesee
hoş geldin canımMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum Allah nasip ederse =) şu incir küründen yapmayı düşünüyorum işe yarıyor mu gerçekten ?
maşallah canım kızınaiyi geceler kızlar nasılsınız?? epeydir uğrayamıyorum yeni hamişleri kutluyorum Allahım hayırlı hamilelikler nasip etsin...
kızlar kilo olayına hiç takılmayın tek bebişler olsunda valla ben şuana kadar 2,5 kilo aldım 82yle kalmıştım drla konuştum bugün önemli olan ödem oluşmamasıymış inş o olmaz...
yarın alıp yapacağım hemen benim yumurtlama dönemim bu haftakızlar incirleri ikiye bölün cam bi saklma kabına koyun üzerine de zeytnyagı dökn her gun sabah akşam birer parça yesn eşleriniz siz de yiyin yumrtlamaya da çok çok ii bttkçe incir ekleyn inciri yag bttkçe yagı ekleyn bu kadar basit
başın sağ olsun canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inş hayırlı zamana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHoşbulduk öncelikle 6 aydır bebek istiyorum =) 10 ay önce ikiz(kız) bebeklerimi erken doğum yüzünden kaybettim aslında 9 yaşında bir oğlum var Allah uzun ömürler versin kuzucuğuma ama ona bi kardeş yapmak istiyorum =) geçen ay doktora gittim herşey normal gözüküyor ama 1 sene bekle dedi ben beklemek istemiyorum 29 yaşındayım beklemek istemiyorum
güzel isimgebiş arkdaşlarım hadi göbüşlerimizde hepberaber büyütelm bebişlerimizi olurr
bende o kürleri soracaktım nasıl oluyor nasıl yapılıyor
ilda için çok sevindim yabugün açar açmaz ilk aldığım haber oydu müthiş moral oldu bana
dünde film rahat geçti iyi haberler aldım üstüste
sizinde inş iyi çıkar sonuçlar
kür tarifini alayımda yarın hemen başlayacağım
dr birde benim adet dönemine taktı
23 günde bir oluyorum ben ve yumurtlama adet biter bitmez oluyormuş
ilişkiye adetin son günü başlayın 1 hafta devam edin son 14 günde tutmaz çünkü yumurtlaman yok dedi
Hunili gebeler topikiuyku en önemli sorun zaten ya
o bi düzene girse belki her şey kendiliğinden düzelir
düşünsene toplu halde tüm topic hamile kaldığını o zaman meg belki topic adını değiştirir
acaba ne olur o zaman topic adı :26:
aynen öyle yani tüpler iyice açıldığı için hamile kalınıyormuş benim teyze kızı rahim filmi sonrası hamile kaldı maşallah şimdi 4 yaşında kızı var
bende bu ay ümitliyim tutacak bebiş inş
aşılama nasıl oluyor benim bilgim yok onun hakkında hiç
inş sanada gerek kalmaz yani aşılamaya başlamadan önce hamile haberini alırız canım
isim düşündünüz mü bebişe ??
hoş geldin canım
maşallah canım kızına
yarın alıp yapacağım hemen benim yumurtlama dönemim bu hafta
başın sağ olsun canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inş hayırlı zamana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
güzel isim[/Q
Hoşbulduk öncellikle başsağlığı için ve iyi dileklerin teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?