Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi geceler kızlar nasılsınız?? epeydir uğrayamıyorum yeni hamişleri kutluyorum Allahım hayırlı hamilelikler nasip etsin...
kızlar kilo olayına hiç takılmayın tek bebişler olsunda valla ben şuana kadar 2,5 kilo aldım 82yle kalmıştım drla konuştum bugün önemli olan ödem oluşmamasıymış inş o olmaz...

iyi geceler kızlar nasılsınız?? epeydir uğrayamıyorum yeni hamişleri kutluyorum Allahım hayırlı hamilelikler nasip etsin...
kızlar kilo olayına hiç takılmayın tek bebişler olsunda valla ben şuana kadar 2,5 kilo aldım 82yle kalmıştım drla konuştum bugün önemli olan ödem oluşmamasıymış inş o olmaz...

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum Allah nasip ederse =) şu incir küründen yapmayı düşünüyorum işe yarıyor mu gerçekten ?

kızlar incirleri ikiye bölün cam bi saklma kabına koyun üzerine de zeytnyagı dökn her gun sabah akşam birer parça yesn eşleriniz siz de yiyin yumrtlamaya da çok çok ii bttkçe incir ekleyn inciri yag bttkçe yagı ekleyn bu kadar basit

Hoş geldin.Ne kadar zamandır bebek istiyorsun ve belli bir sorun varmı?

Hoşbulduk öncelikle 6 aydır bebek istiyorum =) 10 ay önce ikiz(kız) bebeklerimi erken doğum yüzünden kaybettim aslında 9 yaşında bir oğlum var Allah uzun ömürler versin kuzucuğuma ama ona bi kardeş yapmak istiyorum =) geçen ay doktora gittim herşey normal gözüküyor ama 1 sene bekle dedi ben beklemek istemiyorum 29 yaşındayım beklemek istemiyorum

Evet aslında kilo vermek iyi hamile kalmayıda kolaylaştırır hem.Bende hamile kalırsam uykumu düzene sokup yeme içmeyide ister istemez düzene sokucam hayırlısıyla.İnşallah br hamiş kalalımda topluca.

uyku en önemli sorun zaten ya
o bi düzene girse belki her şey kendiliğinden düzelir
düşünsene toplu halde tüm topic hamile kaldığını o zaman meg belki topic adını değiştirir
acaba ne olur o zaman topic adı :26:

Evet aslında kilo vermek iyi hamile kalmayıda kolaylaştırır hem.Bende hamile kalırsam uykumu düzene sokup yeme içmeyide ister istemez düzene sokucam hayırlısıyla.İnşallah br hamiş kalalımda topluca.
evt cnm bebiş kalsn herşey düzene grck inşşş

sinam verebldgm kadar vereym elbet 50 60 olaym demıom 70 civarı olsam yeter olmadan da gelrse başm üstüne ...drun sana diyet falan uygluo mu peki?

gebiş arkdaşlarım hadi göbüşlerimizde hepberaber büyütelm bebişlerimizi olurr

Son düzenleme:

Başın saolsn cnm zor bi durum gerçekten :26:tez zamnda gelsn inşşş bebişin abisine de kardesi inşşş

evt cnm bebiş kalsn herşey düzene grck inşşş

sinam verebldgm kadar vereym elbet 50 60 olaym demıom 70 civarı olsam yeter olmadan da gelrse başm üstüne ...drun sana diyet falan uygluo mu peki?

tabiki tatlım verebiliyosan ver daha sağlıklı ama hani kilo vercem diye bebiş olayını ertelemeyi filan sakın düşünmeyin diye dedim... yok hiç bir rejim yada bir beslenme programına uymuyorum her zaman ne yiyosam hala devam:)) dr gerek görmedi kilo almayınca zaten kızım 700 gr çıkıyo aldığım kilo kızıma yani:))

aynen öyle yani tüpler iyice açıldığı için hamile kalınıyormuş benim teyze kızı rahim filmi sonrası hamile kaldı maşallah şimdi 4 yaşında kızı var
bende bu ay ümitliyim tutacak bebiş inş
aşılama nasıl oluyor benim bilgim yok onun hakkında hiç
inş sanada gerek kalmaz yani aşılamaya başlamadan önce hamile haberini alırız canım

ay maşallah onaaa oyle cnm ne guzel işte yokkk ara falan vermem ben aynen dvm istemye biraz da ilgm daglsn die taktım şu klo olayına ii de geldi aslnda kafam dagdlı biraz ...

ii gecelerr kızlar ben yatayım çook opyrmm bol bebişli ruyalar herkesee

ay maşallah onaaa oyle cnm ne guzel işte yokkk ara falan vermem ben aynen dvm istemye biraz da ilgm daglsn die taktım şu klo olayına ii de geldi aslnda kafam dagdlı biraz ...

evet bencede kafanın dağılması çok önemli cidden hiç beklenmedik anda geliyo sıpalar tecrübeyle sabit biraz boşvermek lazım

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bebiş istiyorum Allah nasip ederse =) şu incir küründen yapmayı düşünüyorum işe yarıyor mu gerçekten ?
hoş geldin canım
maşallah canım kızına
yarın alıp yapacağım hemen benim yumurtlama dönemim bu hafta
başın sağ olsun canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inş hayırlı zamana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
gebiş arkdaşlarım hadi göbüşlerimizde hepberaber büyütelm bebişlerimizi olurr
güzel isim

Bende yumurtlama takibi yapıyorum 20 günde bir adet görüyorum. Adet dönemi kısa süren bayanlarda yumurtlama adet bitiminden hemen sonra başladığı doğru benimde adetim bittikten 4-5 gün sonra yumurtlama günüm 14. gün değil yani neredeyse ayda 2 kez adet görüyorum diyebilirim =(

Hunili gebeler topiki

İnşallah sende teyze kızı gibi hamiş kalırsın bu ay.
Aşılamada daha sağlıklı ve fazla sayıda yumurta oluşması için iğne veriyorlar o iğneleri vurulduktan sonra yumurtalar yeterli olgunluğa ulaştığında çatlatma iğnesi vuruluyorsun.Sonra eşinden alınan sperm örneği yıkanıyor en hareketli spermler hazırlanıyor Kadının içine yerleştirilen ince bir katater rahim ağzından içeri gönderiliyor yumurtalara olabildiğince yakın bir yere kadar ilerletip içine spermi enjekte ediyorlar biraz uzanıp kalkıyorsun sonra bekleki bat gelsin:18:Gerçi dr. batı beklemden kan testi istiyor ama ben kesin batı beklerim

isim düşündünüz mü bebişe ??

oo hemde öyle çok isim varki sorma canım, çok zor ne koyucaz bilemedik ama en çok 3 isimde yoğunlaştık NİRA SELENGA MEYRA
MEYRAarlayan ışık
SELENGArta asyada bir nehir
NİRA:ancak rüyalarda görülebilen nadide güzel demek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…