Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen canım mesela hem aralık 3te bi adet oldum hemde aralık 26 da birde 7 gün sürüyor bazen 8 gün bile oluyor o yüzden hemen yumurtlama oluyormuş eşimin de sperm hareketi az bu sebeplerden bebek yok olmuyor

Peki dr. 20 günde bir adet görmen ile ilgili ne diyor bir sorun yoksa ne güzel işte Hemen diğer aya geçiyorsun yeni ay yeni umut.
Başın sağolsun Allah sabır versin.İnşallah en yakın zamanda oğluna bir kardeş gelir.

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım Allah ismi ile yaşatsın bebişinizi

bizde bebek yok ama Allah nasip ederse kız olursa BİLGE ECE
erkek olursa da EMİR düşünüyoruz

aynen canım mesela hem aralık 3te bi adet oldum hemde aralık 26 da birde 7 gün sürüyor bazen 8 gün bile oluyor o yüzden hemen yumurtlama oluyormuş eşimin de sperm hareketi az bu sebeplerden bebek yok olmuyor

peki dr ne diyor bununla ilgili bir ilaç tedavisi filan uygulamadınızmı???adet düzeninle ilgili yani

Anladım cnm peki eşin için bir tedavi uygulanıyor mu ?

tebrik ederimm arkadaşlarımmm çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş..

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım Allah ismi ile yaşatsın bebişinizi

bizde bebek yok ama Allah nasip ederse kız olursa BİLGE ECE
erkek olursa da EMİR düşünüyoruz

amin canım inş Allahım sizede nasip eder canım benim artık olmayacak bişey yok Allahın izniyle senin bebişinde çok bekletmez inş seni...

Bu arada bana adet geciktirmesi için progestan verdi doktorum ne alaka anlamadım ben bu ilacı ikizlerime hamileyken düşük riski yüzünden kullanmıştım şimdi adetimi geciktirmek için verdi kilo ve ödem yapıyor =(

hunili gebeler

inş canım bu ay tutarda uğraşmayız başka şeylerle stres oldum valla kilo almaya başladım aklıma geldikçe yiyorum bir şeyler
verdiğim kilolar boşa gidecek o

aşılamada tutmazsa ne olacak yani yumurtalara yakın bir yere konuluyor en kaliteli spermler o kadarda tembel değildir heralde o spermcikler tutar heralde

yok canım bir şey demedi o incir kürünü deneyeceğim eşime ama şuan kendisi bilmiyor

peki dr ne diyor bununla ilgili bir ilaç tedavisi filan uygulamadınızmı???adet düzeninle ilgili yani

dr bir şey demedi normal dedi
gecikme olmuyor çünkü ilk adet tarihlerimi duyduğunda yumurtlama olmuyor olabilir dedi test istedi ama yumurtlama oluyormuş

preseed jel denemek istiyorum ama işe yarar mı bilmiyorum kızlar
aranızda deneyen veya duyan oldu mu bunu

preseed jel denemek istiyorum ama işe yarar mı bilmiyorum kızlar
aranızda deneyen veya duyan oldu mu bunu

Ben bu ay ilk presed denememi yaptım bakalım sonucu görücez.Al bence sende spermcikler daha kolay yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş.Kullanıp gibe kalan var ama kısmet.Hem maddi hem manevi açıdan aşılama öncesi denemekte yarar var diye düşünüyorum.

anladım tatlım tabi yumurtlama oluyosa sıkıntı yoktur yani hakkında hayırlısı olsun inş en kısa sürede gelir bebişin tabi tüm bekleyen arkadaşlarımızınkide

canım ne zaman senin bat tarihi inş gelir kuzun bu ay seninledir bebişin....

İnşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişlerimiz.Ama benim gerek var bence çünkü 3 yıldır dğal yoldan olmadı.Bundan sonrada biraz zor diye düşünüyorum.İnşallah bari ilk aşılamda tutar.Yoksa ikinci aşılama ve sonra tüp bebe:18::18::18:

baktım bugün netten araştırdım ama kullanan birisi ile konuşmak daha iyi tabi meganım
birde aşılama sonrası dr kantesti istiyormuş ama sen bata kadar bekleyecem diyorsun ya ben hayatta bekleyemem çatlarım ne oldu diye

10 ocakta beklenmeyen adet tarihimİnşallah öyledir ama ben adet günü yaklaştıkça umudumu yitiriyorum.
Sen nasılsın kızın nasıl

hayırlısı canım yitirme umudunu neden yitiriyosunki gelicek bu sıpalar bi şekilde... bakalım inş jelin faydası olmuştur...
bende kızımda iyiyiz çok şükür saol canım..

anladım tatlım tabi yumurtlama oluyosa sıkıntı yoktur yani hakkında hayırlısı olsun inş en kısa sürede gelir bebişin tabi tüm bekleyen arkadaşlarımızınkide

hepimizin hakkında hayırlısı canım inş bir an evvel hayırlı haberleri veririz burdan herkese zaten benim hamile olursam kimseye söylemeye niyetim yok heleki 3-4 aylık olana kadar eşimin ailesine hiç söylemeye niyetim yok o yüzden bir tek siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…