Bende yumurtlama takibi yapıyorum 20 günde bir adet görüyorum. Adet dönemi kısa süren bayanlarda yumurtlama adet bitiminden hemen sonra başladığı doğru benimde adetim bittikten 4-5 gün sonra yumurtlama günüm 14. gün değil yani neredeyse ayda 2 kez adet görüyorum diyebilirim =(
Bende yumurtlama takibi yapıyorum 20 günde bir adet görüyorum. Adet dönemi kısa süren bayanlarda yumurtlama adet bitiminden hemen sonra başladığı doğru benimde adetim bittikten 4-5 gün sonra yumurtlama günüm 14. gün değil yani neredeyse ayda 2 kez adet görüyorum diyebilirim =(
oo hemde öyle çok isim varki sorma canım, çok zor ne koyucaz bilemedik ama en çok 3 isimde yoğunlaştık NİRA SELENGA MEYRA
MEYRAarlayan ışık
SELENGArta asyada bir nehir
NİRA:ancak rüyalarda görülebilen nadide güzel demek....
aynen canım mesela hem aralık 3te bi adet oldum hemde aralık 26 da birde 7 gün sürüyor bazen 8 gün bile oluyor o yüzden hemen yumurtlama oluyormuş eşimin de sperm hareketi az bu sebeplerden bebek yok olmuyor
aynen canım mesela hem aralık 3te bi adet oldum hemde aralık 26 da birde 7 gün sürüyor bazen 8 gün bile oluyor o yüzden hemen yumurtlama oluyormuş eşimin de sperm hareketi az bu sebeplerden bebek yok olmuyor
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım Allah ismi ile yaşatsın bebişinizi
bizde bebek yok ama Allah nasip ederse kız olursa BİLGE ECE
erkek olursa da EMİR düşünüyoruz
tebrik ederimm arkadaşlarımmm çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş..
Anladım cnm peki eşin için bir tedavi uygulanıyor mu ?
Hunili gebeler topiki
İnşallah sende teyze kızı gibi hamiş kalırsın bu ay.
Aşılamada daha sağlıklı ve fazla sayıda yumurta oluşması için iğne veriyorlar o iğneleri vurulduktan sonra yumurtalar yeterli olgunluğa ulaştığında çatlatma iğnesi vuruluyorsun.Sonra eşinden alınan sperm örneği yıkanıyor en hareketli spermler hazırlanıyor Kadının içine yerleştirilen ince bir katater rahim ağzından içeri gönderiliyor yumurtalara olabildiğince yakın bir yere kadar ilerletip içine spermi enjekte ediyorlar biraz uzanıp kalkıyorsun sonra bekleki bat gelsin:18:Gerçi dr. batı beklemden kan testi istiyor ama ben kesin batı beklerim
Anladım cnm peki eşin için bir tedavi uygulanıyor mu ?
peki dr ne diyor bununla ilgili bir ilaç tedavisi filan uygulamadınızmı???adet düzeninle ilgili yani
preseed jel denemek istiyorum ama işe yarar mı bilmiyorum kızlar
aranızda deneyen veya duyan oldu mu bunu
yok canım bir şey demedi o incir kürünü deneyeceğim eşime ama şuan kendisi bilmiyor
dr bir şey demedi normal dedi
gecikme olmuyor çünkü ilk adet tarihlerimi duyduğunda yumurtlama olmuyor olabilir dedi test istedi ama yumurtlama oluyormuş
Ben bu ay ilk presed denememi yaptım bakalım sonucu görücez.Al bence sende spermcikler daha kolay yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş.Kullanıp gibe kalan var ama kısmet.Hem maddi hem manevi açıdan aşılama öncesi denemekte yarar var diye düşünüyorum.
hunili gebeler
inş canım bu ay tutarda uğraşmayız başka şeylerle stres oldum valla kilo almaya başladım aklıma geldikçe yiyorum bir şeyler
verdiğim kilolar boşa gidecek o
aşılamada tutmazsa ne olacak yani yumurtalara yakın bir yere konuluyor en kaliteli spermler o kadarda tembel değildir heralde o spermcikler tutar heralde
canım ne zaman senin bat tarihi inş gelir kuzun bu ay seninledir bebişin....
Ben bu ay ilk presed denememi yaptım bakalım sonucu görücez.Al bence sende spermcikler daha kolay yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuş.Kullanıp gibe kalan var ama kısmet.Hem maddi hem manevi açıdan aşılama öncesi denemekte yarar var diye düşünüyorum.
10 ocakta beklenmeyen adet tarihimİnşallah öyledir ama ben adet günü yaklaştıkça umudumu yitiriyorum.
Sen nasılsın kızın nasıl
anladım tatlım tabi yumurtlama oluyosa sıkıntı yoktur yani hakkında hayırlısı olsun inş en kısa sürede gelir bebişin tabi tüm bekleyen arkadaşlarımızınkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?