slm canlarımm
elfim dr a gittinmi idrar sonucun ne alemdeymiş kuzum
hoşbuldum cnmcım nasılsın
a.slm kuzucum hoşgeldinn canım benim gitmedim gülümm gitmedim canım sonuçlar çıktımı bilmiyorum bile eşim gidecek birazdan çıkmışşsa yarın için randevu alacak doktordan çıkmamışşa bekliycem artık ki çıkar herhalde altı üstü idrar ytahlili yani bakalım haber gelir birazdan canım sen nasılsın bakalım
İyiyim bitanem. Sen ve bebişin de mükemmeldir inşallah
çaksır kökü bizim kullandığımımızdan o zaman canım ona devam
keçiyi her akşam yapmıyoruz 2 günde bir
havuç salatasını ben yoğurtlu yapıyorum iki akşamda bir eşimde haftada 2 kere taze sıkılmış havuç suyu içiyo
keçiboynuzu pekmezini hafta sonu ancak kahvaltı yapıyo benimki evde o zaman yiyor ben şimdi rejime başladım kahvaltı yapıyorum her sabah bende günde bir tatlı kaşığı yiyorum.
markası koska onun ki dediğin gibi koyu zaten.et yapmıyorum bende... sürekli sebze ve kuru bakliyat yemekleri yapıyorumm.yada beyaz et oluyo.
bizim sabah halveti biraz zor canım çünkü ben banyo yapıp çıkamam evden yasak bana zararlı malasef.ancak akşam uyuyo bize...ama bu ay hep ferda pozisyonu olacak bizde de.ilk deneme bu ay.
şu şeyleide yazarmısın allahın isimlerinde hangileriydi sürekli söylediğin
kizlar dun lekelenme olmustu bugun devami yok hayirdir insallahhhh
Katılıyorum ve destekliyorum. Dikkat edin asiri istediğimiz seyleri yukarısı vermiyor. Sanırım denge onemli bu dunyanın kuralında.
yok canım çok değil. İstanbul,Ankara,İzmir buralarda da çok çok daha fazla para istiyorlar ben Eskişehirdeyim 2 sene önce sezeryan bile 650 tl idi herşey dahil yatış falan. Hem de özel hastanede hadi şimdi 800 olmuştur belki burada fiyatlar iyi yani..kızlar ya normal doğuma 850 tl çok değil mi
selam kizlarr
gecmisi okudum istahim kavardi bee
ben daha hic hamurisi yapmadim kek disinda
hic bilmem yani
ama hepsi enfes gorunuyordu
ama beni katmer bitirdi ya
kizlar harika bi lezzet o
hamile degilken biara fena sardirdim
antep lokantasi vardi katmer yemeye gidiyoduuk her hafta ankaranin diger ucuna
aklima getirdiniz iyi oldu
haftasonu katmer partsi var
brownim kirmizilarin gelmesine sevindim canim
bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadımm
ahhh megim ya sende mi anne babanı çok bekletmişsinnn
yaaa ben zaten bunun 5 senesini tamamladım sayılır gelsin artık daha fazla naz etmesinnnnn bizim veletlerrr
benim sabrım tükenmeye başladıı 28 aydır bekletiyor beni
daha ne kadar beklicem allah bilirrrr
neyse ben kendime 30 kadar zaman verdim daha 5 senem var önümde ama işte kocanın yaşı ilerliyo yaaaaa
ya varis süerli oku ,ya latif aynı şekilde
el halik 731
EL MUSAVVİR 337 KERE
EL BARİ 244
EL KADR 345
meryem suresinide ilk defa okumuştum okuduğum ay hamile kaldım canıım
bide meryem suremden sonra şööl du ediordum canım
"Allahım sağlıklıyız ,yiyecek ekmeğimiz var hepsi senin sayende.sen olmasan nice olur halimiz.bize yüce kadından bir varis ver Rabbim.mirasçımız olsun.ana babadeğeri bilen ,hak yolunca yürüyen adaletli yüzü güzel huyu güzel ,salih sağlıklı evlatlar ver rabbim.bu kullarını kapından döndürme Allahım .peygamberimiz in adını anarak onun adının geçtiği duayı sen geri çevirmezsin bilirim
peygamberimiz senin adını anarak Allah ımdan istiyor yalvarıyorum.sen şefahat et bize " aminnn
annem ankara üniv.ilahiyat mezunu o öğretmişti canım
yok canım daha sadece annem bilio
abimler teyzemler kimse bilmiyo
kocişte sööleme taraftarı değil canım şimdilik 3 ay olssun hele biKorusun Rabbim meleğimi
zaten ondan sonra karın şişince biliyosun benim ajanları mah.de apartmandahaber uçar onlara
ama hiç alakadar olamam onlarla valla zaman da ayıramam hamilelik önemli çünkü bebiş hissediyo her şeyi zaten
ama terminatörün hiç umrunda olmaz okadar diim anla sen canımkendi bilir kibiri kadın
kızlar şimdi hatırladım
sizede yazmıştım 10 gün önce rüyamda ayran çalkalıyordum
bebek geliyo diyordu tabirde
hoşbuldum kuzucummevet çıkar bugün sonucu kuzum yarında gidersin dr a
dun acayip diş ağrısı çektim aslında değişik bişeydi ağzımın sol tarafında hem üst dişler hem alt dişler ağrıdı baya
ama sanırsam diş etlerinin ağrısıymıs o baya kötüydü yani
sonra annemi aradım babannemde annemlerde dediler ılık tuzlu suyla gargara yap
yaptım hemencık geçti pişman oldum daha önce aramadıgıma hemecık geçti çünkü
gargarayı yapıncasanırsam buda gebişliktenmiş öyle dedi bizimkiler
adete yakın inr sönerlerdi hiç inmediler
zaten kanı dün verdim onun gecesinde banyo yapayı dedim moralim bozulmuştu adet olcam sandım ağrılardan
eşim ilgilendi benimle o çıkradı üstümü
ne zamanki sütyenimi çıkardı ilk defa ozaman bööle bi ağrı hissettim gerilmişlerdi çok
ama konduramıyo insan yaaa
ama en büyük belirtim su gibi akıntımdı canım çünkü bnde olmaz hiç
canım senin adına çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah
geçmiş olsun kuzucum da evet bende gebelikten diye biliyorum öyle derler diş etleri ve dişler hassas olurmuş yinede doktoruna söyle sor kuzucum olurmu içimiz rahat olsun
çok şükür iyiyiz cnmcım işte mide bulantıları felen idare ediyorum valla
kabızlıkda başladı bende o da kötüymüş baya :18:
Ah ah, hamile kalana kadar bir çatlıyor göbeğimiz, ee hamile kaldıktan sonrada belli sıkıntılar malum.
Anne olmak zor zanaat kuzum. Kabızlık için gülkurusu çok iyidir. Miden bulanıyor biliyorum ama gül kurusu al ikiye böl içine yarım ceviz koy. Sabahları iki tane aç karnına ye üstüne de bir bardak su iç, çok rahat edersin.
Sabah bulantıları ile nasıl olur bilmiyorum ama Hem sana hem bebişe faydalı olacak bir takım meyveler bunlar.
sülerim gidince kuzucum inşallah tekrarlamaz bidaha baya kötüydü resmen diş ağrısı gibi komple sol tarafım ağrıyodu
kabızlık başladı iki üç gündür bu da gıcık bişeymiş yavaş yavaş bi şeyler çıkıyo kuzum
slm canlarımm
elfim dr a gittinmi idrar sonucun ne alemdeymiş kuzum
başlar canım artık yavaş yavaş büyüyü iççinde fındığım benim kuzucum benim arkadaşda hamile ama kabızlık adına bireşey yok genelde gebeler kabızlıktan yakınırlar senin gibi ama sana çok iyi tavsiyem olucak sürekli posalı yiyecekler tiket mesela her akşam mutlaka salata yee havuç turp yeme ama o gaz eder kırızı lahana marul özellikle bunları mutlaka ye birde boş kaldıkça al havucu yee günde 5-6 tane yee bol bol mandalina ve portakal yee bak nasıl dua ediceksin baana benim o arkdaşımada dedim yapıyor günde 2 kere bile tuvalete gittiği oluyomuş tavsiye derim ben şekerim tamamen doğal organik hemde
A.S TATLIM nasılsın bebiş nasıl
Kızlar 8 ocağı bekleyemedim test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sanırım hamileyim yinede kan testi yaptırmak için BAT!ın geçmesini bekliyorum.Çok heyecanlıyım umarım erken sevinmiyorumdur.
aysun ben de koşubandında yürüyorum
hergün yapıyordum ama yanlışmış
vücut alışınca yağ yakılmıyormuş
bi de abartıyordum ben mesela bugun 9km yürüdüm tempolu
günlük 4-5 yapmalıymışım
bundan sonra öyle yapacagım
ilk başlarda cabuk gidiyor bikaç kilo
onlar da ödemmiş
sonra ağırdan gidiyormuş pes etmemek lazım
ben bugun 67.4tüm tartıda şok oldum
ama önce ödem ve su gidiyormuş...yani sen hedefini 63yap bencebenim hedef kilom 60tı ama ödemi duyunca 2kilo aşağıya çektim
eee ne zaman tartılıyoruz pazarları tartılalım mı
gerci ben dayanamayıp her sabah tartılıyorum
olsun allah böylegüzel bir dert vermiş kucağına alıncahepsi geçer tatlım:) bende iiyim allaha şüküriyiyiz cnmcım çok şükür gebelik dertleriyle vakit geçiyo kuzum
sen nasılsın cnm benım
Kızlar 8 ocağı bekleyemedim test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sanırım hamileyim yinede kan testi yaptırmak için BAT!ın geçmesini bekliyorum.Çok heyecanlıyım umarım erken sevinmiyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?