Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm canlarımm
elfim dr a gittinmi idrar sonucun ne alemdeymiş kuzum

a.slm kuzucum hoşgeldinn canım benim gitmedim gülümm gitmedim canım sonuçlar çıktımı bilmiyorum bile eşim gidecek birazdan çıkmışşsa yarın için randevu alacak doktordan çıkmamışşa bekliycem artık ki çıkar herhalde altı üstü idrar ytahlili yani bakalım haber gelir birazdan canım sen nasılsın bakalım

hoşbuldum kuzucumm evet çıkar bugün sonucu kuzum yarında gidersin dr a
dun acayip diş ağrısı çektim aslında değişik bişeydi ağzımın sol tarafında hem üst dişler hem alt dişler ağrıdı baya
ama sanırsam diş etlerinin ağrısıymıs o baya kötüydü yani
sonra annemi aradım babannemde annemlerde dediler ılık tuzlu suyla gargara yap
yaptım hemencık geçti pişman oldum daha önce aramadıgıma hemecık geçti çünkü
gargarayı yapınca sanırsam buda gebişliktenmiş öyle dedi bizimkiler

Bende de koskanın var pekmezi ama hiç içmiyorum. Havucu bende eşime başlıcam İnşallah suyunu sıkarım katı meyve sıkacağında içer her akşam olmazsa bir de gece yatarken keçi boynuzu sabahta incir tamam yeter ona.

kizlar dun lekelenme olmustu bugun devami yok hayirdir insallahhhh

İnşallah gelmez hamilesindir.

Katılıyorum ve destekliyorum. Dikkat edin asiri istediğimiz seyleri yukarısı vermiyor. Sanırım denge onemli bu dunyanın kuralında.

evet bunu bende farkettim ne zaman odaklansam birşey çıktı o yüzden odaklanmıyorum artık.

kızlar ya normal doğuma 850 tl çok değil mi
yok canım çok değil. İstanbul,Ankara,İzmir buralarda da çok çok daha fazla para istiyorlar ben Eskişehirdeyim 2 sene önce sezeryan bile 650 tl idi herşey dahil yatış falan. Hem de özel hastanede hadi şimdi 800 olmuştur belki burada fiyatlar iyi yani..

sana kim dedi geçmişe bak diye alla alla bir sürü mamalar yazdık bakma okuma dimi ama dayanmazsın kii. Neyse kaynanan yapıyor neyse ki senin yaa..

bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadımm

İnşallah vardır canım. Hayırlısı olsun..

ahaha benim kocamında yaşı ilerliyor 33 yaşında demişsin o ne ki benim eşim 40 yaşında güzelim ben napıyım ama hiç takmıyorum bayanın yaşı önemli erkeğin öyle böyle oluyor çok büyük sorunu yoksa zaten çocuklarla ilgilenecek olan da bizleriz.

[

kızlar şimdi hatırladım
sizede yazmıştım 10 gün önce rüyamda ayran çalkalıyordum
bebek geliyo diyordu tabirde

canım ne güzel dua hemen yazdım koydum çantama ara kanamam bitsin başlıcam ben de İnşallah ardından bu duayı da okucam. Ya varis kaç defa okunacaktı ve mesela işyerindeyim ben oturudğum yerden söylesem olur mu ki ama abdestli olmak gerekir sanırım akşamları ve yatarken okurum olmazsa.

geçmiş olsun kuzucum da evet bende gebelikten diye biliyorum öyle derler diş etleri ve dişler hassas olurmuş yinede doktoruna söyle sor kuzucum olurmu içimiz rahat olsun

geçmiş olsun kuzucum da evet bende gebelikten diye biliyorum öyle derler diş etleri ve dişler hassas olurmuş yinede doktoruna söyle sor kuzucum olurmu içimiz rahat olsun

sülerim gidince kuzucum inşallah tekrarlamaz bidaha baya kötüydü resmen diş ağrısı gibi komple sol tarafım ağrıyodu
kabızlık başladı iki üç gündür bu da gıcık bişeymiş yavaş yavaş bi şeyler çıkıyo kuzum

çok şükür iyiyiz cnmcım işte mide bulantıları felen idare ediyorum valla
kabızlıkda başladı bende o da kötüymüş baya :18:

Ah ah, hamile kalana kadar bir çatlıyor göbeğimiz, ee hamile kaldıktan sonrada belli sıkıntılar malum.
Anne olmak zor zanaat kuzum. Kabızlık için gülkurusu çok iyidir. Miden bulanıyor biliyorum ama gül kurusu al ikiye böl içine yarım ceviz koy. Sabahları iki tane aç karnına ye üstüne de bir bardak su iç, çok rahat edersin.
Sabah bulantıları ile nasıl olur bilmiyorum ama Hem sana hem bebişe faydalı olacak bir takım meyveler bunlar.

sağol cnmcım denıyım bunu bakalım zorlarım kendımı napam
aynen öyle valla kuzum hamile kalana kadr ayrı bi dert sonrası ayrı bişey
tuhaf gelıyo insana böyle gün ve gün bişeyler çıkınca
hanı hep derlerdı işte mide bulanır kabızlık olur falan filan
ama başa gelince insan daha iyi anlıyo kuzum

başlar canım artık yavaş yavaş büyüyü iççinde fındığım benim kuzucum benim arkadaşda hamile ama kabızlık adına bireşey yok genelde gebeler kabızlıktan yakınırlar senin gibi ama sana çok iyi tavsiyem olucak sürekli posalı yiyecekler tiket mesela her akşam mutlaka salata yee havuç turp yeme ama o gaz eder kırızı lahana marul özellikle bunları mutlaka ye birde boş kaldıkça al havucu yee günde 5-6 tane yee bol bol mandalina ve portakal yee bak nasıl dua ediceksin baana benim o arkdaşımada dedim yapıyor günde 2 kere bile tuvalete gittiği oluyomuş tavsiye derim ben şekerim tamamen doğal organik hemde

hımm tmm kuzucum şimcik gidip yiyeyim bari mandalina
peşinede havuç yirim valla çok sevincem kabızlık geçince cnmcım
zor bişeymiş yahu evet dediğin gibi kuzum buyumeye başladıgı için oluyo bunlar
napam dogurana kaa olcak bunlar rabbım sağlıcakla bebişime kavuşmayı nasip etsinde
bi şekilde çözüm buluruz bunlara

Kızlar 8 ocağı bekleyemedim test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sanırım hamileyim yinede kan testi yaptırmak için BAT!ın geçmesini bekliyorum.Çok heyecanlıyım umarım erken sevinmiyorumdur.

Kızlar 8 ocağı bekleyemedim test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sanırım hamileyim yinede kan testi yaptırmak için BAT!ın geçmesini bekliyorum.Çok heyecanlıyım umarım erken sevinmiyorumdur.

cnm gözünaydınn inşallahh kanda da çıkar
evde başka testin varsa farklı marka onlada dene cnm
yoksada farklı bi marka alıp tkrlayabılırsın cnmcım

merhaba kızlarrrrrrr

okuldan geldim dinlendim şimdide leslie ye başlıcam gidecek bu kilolarrrrrr hem moralim acaip yerine geliooo

canım her sabah olmaz tartıyı gözünün önünden kaldırmalısın...
haftanın bir gününü belirleyelim sonuçlarımızı yazalım
sporu da haftada 4-5 gün yapmalı 1-2 gün ara vermeli...

iyiyiz cnmcım çok şükür gebelik dertleriyle vakit geçiyo kuzum
sen nasılsın cnm benım
olsun allah böylegüzel bir dert vermiş kucağına alıncahepsi geçer tatlım:) bende iiyim allaha şükür

inşallah bebektir cnm güzelhaberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…