Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haftada bir gün tartılmak en doğrusu cnm sabah aç karına, çünkü insan yemek yediği zaman bile 1,5 kilo oynuyor. ah keşke spor çok önemli

olsun allah böylegüzel bir dert vermiş kucağına alıncahepsi geçer tatlım:) bende iiyim allaha şükür

inşallah bebektir cnm güzelhaberler alırsın.

amiiiiiiin cnmcım
aynen öyle kuzum rabbım sağsağlim ona kavuşmayı nasip etsinde bunlara katlanılır

slm kızlar eşimle konuştum niye dikkat etmedin diye kızdı baya ama şuan bişeyim yok korkudan karnıma ağrı vurdu galiba

mrb cnmcım hoşgeldin
kilo verince bide spor yapınca insan gerçekten mutlu oluyo enerjik oluyo
hedefine varırsın inşallah cnmcım

slm kızlar eşimle konuştum niye dikkat etmedin diye kızdı baya ama şuan bişeyim yok korkudan karnıma ağrı vurdu galiba

cnmcım az evel okudum geçmiş olsun kuzum dinlenmene bak uzan cnmcım
bidaha öyle sandalyelerde tepelerde işin olmasın kuzum dikkat etmen lazım kendıne

cnm gözünaydınn inşallahh kanda da çıkar
evde başka testin varsa farklı marka onlada dene cnm
yoksada farklı bi marka alıp tkrlayabılırsın cnmcım

İnşallah canım teşekkür ederim,başka testim var ama sabah yapmayı planlıyorum gün içerisinde yaptım testi çok umutluyum,çok duygulandım,elim ayağım titriyor.Rabbim isteyen herkese versin inşallah

anaaaaaaaaaaammmmmmm
ilda kuzuuuuuuu
kuzunmu olcek gıs senin valla listede gördüm pek sevindim güzelim yaa..senin yandan açılan baza bayağı kerametliymiş.......allahım tamamına erdirsin inşallah...

cnmcım az evel okudum geçmiş olsun kuzum dinlenmene bak uzan cnmcım
bidaha öyle sandalyelerde tepelerde işin olmasın kuzum dikkat etmen lazım kendıne

saol canım hem telle konusup hem düzeltiyim derken koltuktan pallas pandıras yerde buldum kendimi

kızlar bu benim ovulasyon testim..(beklediği için biraz deforme olmuş..saat 12 de yaptım)...sanırım benim yumurtlama oldu olacak...
kızlar ne dersiniz, ilişki ne zaman olmalıııı....
deneyimliler bişeyler söyleyiinnnn.bekliyorummmmmmmm

ilda ilda:)))

eşime senin pozisyonu anlatmıştım. geçen diyor ki yazık bazayı kaldırayım mı:))
neyse az önce başka bir topicte snin formülünü paylaştım.dedim bir arkadaş böyle böyle yapıyormuş.hakkını helal et

İnşallah canım teşekkür ederim,başka testim var ama sabah yapmayı planlıyorum gün içerisinde yaptım testi çok umutluyum,çok duygulandım,elim ayağım titriyor.Rabbim isteyen herkese versin inşallah

bencede sabah ilk idrarınla yap cnmcım ozaman daha net çıkıyo sonuc
hadi hayırlısı inşallah cnmcım bebişin seninledir inşallahh

saol canım hem telle konusup hem düzeltiyim derken koltuktan pallas pandıras yerde buldum kendimi

allah korusun kuzum senı ve varsa bebişini şimcik dinlen kuzumm uzan bence ağrın felen varmı cnmcım

canım kopkoyu olması gerek yaklaşmış senn yum.günün dediğim gbi ikiside kopkoyu olcak
ogün ve sonraki 2 3 gün ilişkiye gir emi canım

kızlar merhaba

bende hamile olmayı çok istiyorum.

beklemediğim adet tarihim yarın
yani 6 ocak

yaklaşık 10 gündür sol kasığımda sızlama,batma benzeri şeyler oluyor. göğüslerde hassasiyet falan filan
ama ben bunları hiç dikkate almıyorum bile.
çünkü benim hamile kalmam imkansız gibi birşey.
eşimin sperm sayısı çok çokkkk az. varikosel var

bunun için bildiğiniz birşeyler var mı

keçiboynuzu tozunu sütle karıştırıp içiyor sabah akşam.
başka ne yapabiliriz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…