merhaba kızlarrrrrrr
okuldan geldim dinlendim şimdide leslie ye başlıcam gidecek bu kilolarrrrrrhem moralim acaip yerine geliooo
canım her sabah olmaz tartıyı gözünün önünden kaldırmalısın...
haftanın bir gününü belirleyelim sonuçlarımızı yazalım
sporu da haftada 4-5 gün yapmalı 1-2 gün ara vermeli...
olsun allah böylegüzel bir dert vermiş kucağına alıncahepsi geçer tatlım:) bende iiyim allaha şükür
inşallah bebektir cnm güzelhaberler alırsın.
merhaba kızlarrrrrrr
okuldan geldim dinlendim şimdide leslie ye başlıcam gidecek bu kilolarrrrrrhem moralim acaip yerine geliooo
canım her sabah olmaz tartıyı gözünün önünden kaldırmalısın...
haftanın bir gününü belirleyelim sonuçlarımızı yazalım
sporu da haftada 4-5 gün yapmalı 1-2 gün ara vermeli...
slm kızlar eşimle konuştum niye dikkat etmedin diye kızdı baya ama şuan bişeyim yok korkudan karnıma ağrı vurdu galiba
cnm gözünaydınn inşallahh kanda da çıkar
evde başka testin varsa farklı marka onlada dene cnm
yoksada farklı bi marka alıp tkrlayabılırsın cnmcım
cnmcım az evel okudum geçmiş olsun kuzum dinlenmene bak uzan cnmcım
bidaha öyle sandalyelerde tepelerde işin olmasın kuzum dikkat etmen lazım kendıne
selam kızlar nasılsınız......
hoşbulcum cankuşum..ay ben senin avatarını yirim yirim ne datlu bişiy o yaa...nasılsın........hoşgeldin blueeeeeeeeee
İnşallah canım teşekkür ederim,başka testim var ama sabah yapmayı planlıyorum gün içerisinde yaptım testi çok umutluyum,çok duygulandım,elim ayağım titriyor.Rabbim isteyen herkese versin inşallah
saol canım hem telle konusup hem düzeltiyim derken koltuktan pallas pandıras yerde buldum kendimi
canım kopkoyu olması gerek yaklaşmış senn yum.günün dediğim gbi ikiside kopkoyu olcakEki Görüntüle 321373
kızlar bu benim ovulasyon testim..(beklediği için biraz deforme olmuş..saat 12 de yaptım)...sanırım benim yumurtlama oldu olacak...
kızlar ne dersiniz, ilişki ne zaman olmalıııı....
deneyimliler bişeyler söyleyiinnnn.bekliyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?