Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yee kuzum yee hepsi organik şeyler yarasın sana fıstığımm faydalı olucak emin ol bir ara bendede oldu gitmediğim doktor kalmadı 2 hafta hiç çıkamadığım oldu tuvalete ama bunlara başaladım çok şükür birşeyim kalmadı hayırlısıyla dünyaya gelsinde yaramazım çektiklerin keyifle hatırlanacak şeyler bitanem

yee kuzum yee hepsi organik şeyler yarasın sana fıstığımm faydalı olucak emin ol bir ara bendede oldu gitmediğim doktor kalmadı 2 hafta hiç çıkamadığım oldu tuvalete ama bunlara başaladım çok şükür birşeyim kalmadı hayırlısıyla dünyaya gelsinde yaramazım çektiklerin keyifle hatırlanacak şeyler bitanem

saol canım allah razı olsun ilk düştüğümde agrım vardı ama korkudan olsa gerek şimdik yok ama sanki rahmimim içi pıt pıt atıyo

selam kızlar nasılsınız......
AS hoşgeldin cnm

evet yumurtalama başlamış yarın dahada kızarır bugün ilişkiye gir cnm yarın yapma öteki gün tekraryap bence ben bu ay öyle yaptım bakalım tutcekmi:::::)

Kızlar 8 ocağı bekleyemedim test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sanırım hamileyim yinede kan testi yaptırmak için BAT!ın geçmesini bekliyorum.Çok heyecanlıyım umarım erken sevinmiyorumdur.
inşallah bebişin seninledir canııımmmmm
anaaaaaaaaaaammmmmmm
ilda kuzuuuuuuu
kuzunmu olcek gıs senin valla listede gördüm pek sevindim güzelim yaa..senin yandan açılan baza bayağı kerametliymiş.......allahım tamamına erdirsin inşallah...
saol kuzum benim dün geldi meleğim bana

ayy ne demek paylaş tabii
ama ben resmen belden yukarısı yere doğru düşüyordum belden aşağı havada yatakta kalıyordu çok komik oluyodum

sabahı bekleyeceğim bende,hayırlısı inşallah benimledir .teşekkür ederim

ayy ne demek paylaş tabii :1: ama ben resmen belden yukarısı yere doğru düşüyordum belden aşağı havada yatakta kalıyordu :60: çok komik oluyodum :1:[/QUOTE .!.:
aaaa geçmişe baktım da şöyle hamileymişsin
çok sevindim cnm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn inşallahhhh
Rabbim emeklerinin karşılığını boşa çıkarmamış

moon83 hoş buldum canım.

ilda ..çok sevindim iki gün gelmedim topiğe müjdeli haber aldım maaşallah eğer öyleyse ben arada bir uğramamazlık yapayım barim...

hoş buldum bebeğim..ildacan da sizin kervana katılmış çok mutlu oldum valla......

evett bizde çok mutlu olduk gerçekten dun baya bi kutlama yaptık burda kuzum
inşallah burdaki herkes peşpeşe hamiş kalıcak

aynen öyle kuzucumm sağsağlim kavuşayım bebişimede bunlara katlanırım gari
yiyom şuan 3 dene mandalınayı götürdüm kuzum birazdanda havuç yirim
sende faydası olduguna göre bende de olur inşallah cnmm benımmm

hadi bakalım inşallah tutar cnmmmmm...hepimiz gebiş oluruzzzz..

amin cnm inşallah 2012 yılı herkese uğurlu gelir inşallahhhhhhhhhhhhhhh bebekler biranönce gelir bizi bekletmezler.)

hülyamm nasıl oldun kuzum benim varmı ağrın falan bakk varsa durma git doktora canım lütfenn

oyy kuzum kıyamam sana endişelenme bişeyim yok ilk dakikalar korkudan karnım agrıdı bacakalrım titredi şimdi iyim elhamdülillah

saol canım allah razı olsun ilk düştüğümde agrım vardı ama korkudan olsa gerek şimdik yok ama sanki rahmimim içi pıt pıt atıyo

allah korusun kuzum benımm rabbım korur bebişini ağrı dvm etmiyosa sorun yok demektir zati cnmcım
sen içini ferah tut bundan sonra daha dikkat edersin kendıne cnm benımm

sabahı bekleyeceğim bende,hayırlısı inşallah benimledir .teşekkür ederim

inşallah cnmcım güzel hbri yarın tkr bize verirsin inşallah cnmcım

oh ye ye kan olsun bal olsun can olsun

canım bol kalsiyum almalısın tabii fazlası kansızlık yapıyor ama azar azar gün içinde tüket yoğurt,süt, kaşar peynirinde beyaz peynirden daha çok kalsiyum var bu arada çünkü kalsiyum vücutta gebeyken azaldığından önce dişlerde çekme yapıyor. Kabızlık çok oluyor hamilelerde bende de hemeroit var napıcam hamileyken bilmem. Kabız olmamam lazım benim acı da tüketmemem gerekiyor canım bir de kuru kayısı çok iyi kabızlık için birebir ılık suda beklet ve ye sabahları canım.

Kızlar 8 ocağı bekleyemedim test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sanırım hamileyim yinede kan testi yaptırmak için BAT!ın geçmesini bekliyorum.Çok heyecanlıyım umarım erken sevinmiyorumdur.

tebrik ederim canım inaşllah yarın bir daha görürsün idrarda ve kana gidersin güzel haberler verirsin. Yeni yıl bereketli olacak galiba.

slm kızlar eşimle konuştum niye dikkat etmedin diye kızdı baya ama şuan bişeyim yok korkudan karnıma ağrı vurdu galiba
canım okudum geçmiş olsun dikkat et ama Allah korusun..

canım daha bir iki gün var gibi 1. çizgi kadar koyu olmalı en az. Sen yine de gün aşırı yap en koyu çıktığında 2-3 gün arka arkaya olur kaçırmazsın gerçi yine gün aşırı olsa bile olur yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…