bence her sabah gir sabah daha iyi oluyormuş spermler burdaki arkadaslar öyle diyodu banada zamanında
amin cnm inşallah 2012 yılı herkese uğurlu gelir inşallahhhhhhhhhhhhhhh bebekler biranönce gelir bizi bekletmezler.)
allah korusun kuzum benımm rabbım korur bebişini ağrı dvm etmiyosa sorun yok demektir zati cnmcım
sen içini ferah tut bundan sonra daha dikkat edersin kendıne cnm benımm
inşallah cnmcım güzel hbri yarın tkr bize verirsin inşallah cnmcım
kızlar merhaba
bende hamile olmayı çok istiyorum.
beklemediğim adet tarihimyarın
yani 6 ocak
yaklaşık 10 gündür sol kasığımda sızlama,batma benzeri şeyler oluyor. göğüslerde hassasiyet falan filan
ama ben bunları hiç dikkate almıyorum bile.
çünkü benim hamile kalmam imkansız gibi birşey.
eşimin sperm sayısı çok çokkkk az. varikosel var
bunun için bildiğiniz birşeyler var mı
keçiboynuzu tozunu sütle karıştırıp içiyor sabah akşam.
başka ne yapabiliriz kızlar
İşyerindeki arkadaşım nikotin bantıyla sigarayı bırakmaya çalışıyor. Yemekteyken iyice canı sigara içmek istedi, içme bilmemne bak az kaldı falan dedim. Ağlıycam dayanamıyorum dedi, İçme yeterki beraber ağlayalım dedim. Herkesin içinde beni azarladı itti bastı gitti, birde çok yakın arkadaşım. Çok kırıldım hala ağladım ağlıycam dayanamıyorum bana bunu yapmasına ya. Bende bıraktım sigaryı ne demek olduğunu biliyorum ben yardım etmeye çalıştım. O krizini benim üstümde atlatmaya çalıştı. Çok üzüldüm
oh ye ye kan olsun bal olsun can olsun
canım bol kalsiyum almalısın tabii fazlası kansızlık yapıyor ama azar azar gün içinde tüket yoğurt,süt, kaşar peynirinde beyaz peynirden daha çok kalsiyum var bu arada çünkü kalsiyum vücutta gebeyken azaldığından önce dişlerde çekme yapıyor. Kabızlık çok oluyor hamilelerde bende de hemeroit var napıcam hamileyken bilmem. Kabız olmamam lazım benim acı da tüketmemem gerekiyor canım bir de kuru kayısı çok iyi kabızlık için birebir ılık suda beklet ve ye sabahları canım.
eminmisin peki bak sıcağına hissetmezsin de sonra kötü olmasın dikkat et kendine kuzum lütfenn baktınki biraz ağrın var durma hemen git doktora emi canımıniçioyy kuzum kıyamam sanaendişelenme bişeyim yok ilk dakikalar korkudan karnım agrıdı bacakalrım titredi şimdi iyim elhamdülillah
allah korusun kuzum benımm rabbım korur bebişini ağrı dvm etmiyosa sorun yok demektir zati cnmcım
sen içini ferah tut bundan sonra daha dikkat edersin kendıne cnm benımm
inşallah cnmcım güzel hbri yarın tkr bize verirsin inşallah cnmcım
oh ye ye kan olsun bal olsun can olsun
canım daha bir iki gün var gibi 1. çizgi kadar koyu olmalı en az. Sen yine de gün aşırı yap en koyu çıktığında 2-3 gün arka arkaya olur kaçırmazsın gerçi yine gün aşırı olsa bile olur yanii.
aşkolsun kızlarr
kimse ilgilenmedi benimle
canım ya bende senin adına üzüldüm bak şimdi. Zaten şu sigara olayını hiç anlamıyorum maalesef en yakınlarına bile düşman ediyor. Benim annemde öyle sigarasına laf edilmesini hiç istemez 2 sene önce stent takıldı 10 gün içmedi resmen ağlardı. Yine başladı 10 günden sonra ve laf dediğimizde hemen yüzü değişiyor evet içmemem lazım diyor ama birşey deyince de alınıyor benim eşim de içimiyor mesela gidiyoruz rahatsız oluyor cam kapı açtırıyor,az iç anne diyor hemen bozuluyor yaa bende bunu anlamıyorum valla. Boşver canım o kendi sağlığını düşünmüyorsa sen mi düşüneceksin konuşma, muhatap olma herkesin içinde bir sigara için bunu yapmaya ne hakkı var belki o an isteyerek yapmadı ama anlasın hatasını ben içicem der olur biter azarlamak, itmekte ne oluyormuş hiç çekme kimsenin sinirini nazını üzülmeye de değmez.
İşyerindeki arkadaşım nikotin bantıyla sigarayı bırakmaya çalışıyor. Yemekteyken iyice canı sigara içmek istedi, içme bilmemne bak az kaldı falan dedim. Ağlıycam dayanamıyorum dedi, İçme yeterki beraber ağlayalım dedim. Herkesin içinde beni azarladı itti bastı gitti, birde çok yakın arkadaşım. Çok kırıldım hala ağladım ağlıycam dayanamıyorum bana bunu yapmasına ya. Bende bıraktım sigaryı ne demek olduğunu biliyorum ben yardım etmeye çalıştım. O krizini benim üstümde atlatmaya çalıştı. Çok üzüldüm
oluyo kuzum oluyo yee hergün ama hamileliğin boyunca hiç eksik etme bol bol yee bebişim benim iyi beslenmeniz gerek şimdi ildamda öyle tüm hamilelerimiz iyi olsun yaaa siz çok özelsiiz şimdi iki canlısınız kuzularım benim kıyamam size benevett bizde çok mutlu olduk gerçekten dun baya bi kutlama yaptık burda kuzum
inşallah burdaki herkes peşpeşe hamiş kalıcak
aynen öyle kuzucumm sağsağlim kavuşayım bebişimede bunlara katlanırım gari
yiyom şuan 3 dene mandalınayı götürdüm kuzumbirazdanda havuç yirim
sende faydası olduguna göre bende de olur inşallah cnmm benımmm
eminmisin peki bak sıcağına hissetmezsin de sonra kötü olmasın dikkat et kendine kuzum lütfenn baktınki biraz ağrın var durma hemen git doktora emi canımıniçi
çok ayıp etmiş çokİşyerindeki arkadaşım nikotin bantıyla sigarayı bırakmaya çalışıyor. Yemekteyken iyice canı sigara içmek istedi, içme bilmemne bak az kaldı falan dedim. Ağlıycam dayanamıyorum dedi, İçme yeterki beraber ağlayalım dedim. Herkesin içinde beni azarladı itti bastı gitti, birde çok yakın arkadaşım. Çok kırıldım hala ağladım ağlıycam dayanamıyorum bana bunu yapmasına ya. Bende bıraktım sigaryı ne demek olduğunu biliyorum ben yardım etmeye çalıştım. O krizini benim üstümde atlatmaya çalıştı. Çok üzüldüm
Bende eşime hep burayı anlatıyorum ya. Dün de diyorum ilda vardı yaa işte o hamilee. Ay diyor sanki komşudan sözediyorsun. Ama biz öyleyiz görüşemiyoruz ama netten olsa bir bağımız var dedim.. İyi iyi aman arkadaşın olsun da sana iyi geliyorsa konuş diyor. Burada fazla arkadaşım yok ya.Fazla kaptırma ama kendini takıntı yapma yine diyor.
sağol cnmm benımmm
haklısın cnm bende netden baktım az evel kalsiyumdan kaynaklıymıs senın dediğin gibi
süt içemiyorumda yogurt peynir kaşar onları bol yiyeyim bari
baya çektim dun ama ılık tuzlu suyla gargara epey iyi geldi kesti hemen ağrıyı
evet senın kabız olman çok kötü olur cnmcım inşallah olmassın sen
kurukayısı var aslında evde ondanda yıyeyım ılıksuda bekletip
sağol cnm yardımların için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?