Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hayırlısı olsun inşalah önümüzdeki ay gelir bebiş.En azından artık erken menepoz riskin ortadan kaktı en yakın zamnda gelecektir bebişin

Bence mutlaka dene presedi.Bir zararı yok.Gebe kalma şansını artırmış olursun.Hem spermciklerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyormuş.Hareket sorunuda var demiştin yanlış hatırlamıyorsam.

meganım kıymetlim meg nerede yok 2 gündür mesaj attım özelden onada cevap vermedi
merak ettim hatunu :18:

rahim filminden sonra gebelik şansı yükseliyor bende rahim filmi çektirdikten birkaç ay sonra hamile kalmıştım.......
Hayırlısı olsun inşalah önümüzdeki ay gelir bebiş.En azından artık erken menepoz riskin ortadan kaktı en yakın zamnda gelecektir bebişin
inşallah güzelim yaaa ilda hamile maaşallah daha birkaç gün önce onun için dua ediyorduk burda şimdi hamile olduğunu duyunca ben bile duygulandım bu müjdeli haberleri hep beraber paylaşmak istiyorum burada ........

Bizimkileride aşılama heyecanı sardı babam bile soruyor ne zamn aşılama diye

umutla bekliyorlardır şimdi
babamda hastaneye gidip geldikçe soruyor var mı hayırlı haber diye yazık ya 5 torunu var ama hepsinin yeri ayrı demek ki

Bence mutlaka dene presedi.Bir zararı yok.Gebe kalma şansını artırmış olursun.Hem spermciklerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyormuş.Hareket sorunuda var demiştin yanlış hatırlamıyorsam.

öyle canım o sorun olduğu için istiyorum ya kullanmayı :18::18:

inşallah güzelim yaaa ilda hamile maaşallah daha birkaç gün önce onun için dua ediyorduk burda şimdi hamile olduğunu duyunca ben bile duygulandım bu müjdeli haberleri hep beraber paylaşmak istiyorum burada ........

Ben ildaya şaşırmadım daha doğrusu ilk aylarında olanlara şaşıramıyorum şünkü çok normal eğer bir sorun yoksa zaten bir yıl içinde pıtır pıtır sırayla hamiş kalıyor herkez.Hamile topikinde listedekilerin karşısına baksana birinci ay 3. ay 5. ay 7. ay gibe kalmış bir çoğu.Bir tane 2. yılı olan birde 3. yılı olan var.Yoksa tedavisiz doğal yoldan 3-5 yıldır bebeişi olmayıpta hamile kalan yok listemizde.Yani ben pekte ümitli bir vaka sayılmamAma allah tan ümit kesilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…