düzensiz adet olduğum günlerde bende normal kadınlar gibi düzenli adet olurmuyum acaba derdim ama şimdide keşke gebe olsamda adet olmasam diye dua ediyorum...ne nankör hatunum ben yaaaaaaaaa........
meganım bugünkü testte öyle belirgin bir tek çizgi vardı ki...
-boşuna debelenme burda velet melet yok ...
der gibiydi testim....zaten cumartesi günü doktorda hamilelik yok demişti........
Senin bat ne zaman damlam
ben bugün incir ve keçiboynuzu aldım kaynattım ve içirdim bile benimkine
itiraz eder gibi oldu ama sen o masaya yatıp açmadın bi taraflarını o acıyı çekmedin o yüzden içeceksin şimdi bunları dedim
kuzu kuzu içti valla
acaba o preseedi denesem mi bilemedim canım ya
az önce kuzenle konuştum rahim filmi sonrası hemen hamile kaldım dedi yani o ay kalmış
umut ettim şimdi
yeni bitti benim aralık 26 sıydı sonraki ocak 19 ama inş olmaz :18::18:
İnşallah 9 ay olmaz
meganım kıymetlimmeg nerede yok 2 gündür mesaj attım özelden onada cevap vermedi
merak ettim hatunu :18:
rahim filminden sonra gebelik şansı yükseliyor bende rahim filmi çektirdikten birkaç ay sonra hamile kalmıştım.......ben bugün incir ve keçiboynuzu aldım kaynattım ve içirdim bile benimkine
itiraz eder gibi oldu ama sen o masaya yatıp açmadın bi taraflarını o acıyı çekmedin o yüzden içeceksin şimdi bunları dedim
kuzu kuzu içti valla
acaba o preseedi denesem mi bilemedim canım ya
az önce kuzenle konuştum rahim filmi sonrası hemen hamile kaldım dedi yani o ay kalmış
umut ettim şimdi
inşallah güzelim yaaa ilda hamile maaşallah daha birkaç gün önce onun için dua ediyorduk burda şimdi hamile olduğunu duyunca ben bile duygulandım bu müjdeli haberleri hep beraber paylaşmak istiyorum burada ........Hayırlısı olsun inşalah önümüzdeki ay gelir bebiş.En azından artık erken menepoz riskin ortadan kaktı en yakın zamnda gelecektir bebişin
merhaba kızlar nasılsınız ?
inş canım bu ay beraber veririz haberi kızlara 9 ay sonrada bebişlerle geliriz kızları ziyarete
Bizimkileride aşılama heyecanı sardı babam bile soruyor ne zamn aşılama diye
hoş geldin sebnem bebiş haberi bekliyoruz
sen nasılsın ???
tarih belli oldumu ki magancım...Bizimkileride aşılama heyecanı sardı babam bile soruyor ne zamn aşılama diye
meraba kuzuuuuu hoş geldin....merhaba kızlar nasılsınız ?
Bence mutlaka dene presedi.Bir zararı yok.Gebe kalma şansını artırmış olursun.Hem spermciklerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyormuş.Hareket sorunuda var demiştin yanlış hatırlamıyorsam.
inşallah güzelim yaaa ilda hamile maaşallah daha birkaç gün önce onun için dua ediyorduk burda şimdi hamile olduğunu duyunca ben bile duygulandım bu müjdeli haberleri hep beraber paylaşmak istiyorum burada ........
tarih belli oldumu ki magancım...
meraba kuzuuuuu hoş geldin....
İnşallah topikçe hamile kalalım bir an önce.Damlam unutuyorum senin ne kadar zaman olmuştu bebiş isteyeli:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?