Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hevincim seninle tıpatıp aynı durumları bende yaşıyorum benimde batım yarın umarım ikimiz içinde hayırlısı olur...

dayanamadım geldim yine

canım benim inşallahh Allahım dualarımızı kabul etsin,
çok tuhaf bişey gerçekten, hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım

sağol cnm benımm he valla 30 a dayadık merdiveni zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten
inşallah ilk bebişlerimize kavuşur peşine ikincileri yaparız

sen hamilesin zaten merdiven dayamış olsan da geliyor bebeğin ben doğurana kadar sen ikinciyi yaparsın zaten. Maşallah canım..

rica ederiz canım. İnşallah bebiş habercisidir bunlar.

sen hamilesin zaten merdiven dayamış olsan da geliyor bebeğin ben doğurana kadar sen ikinciyi yaparsın zaten. Maşallah canım..

rica ederiz canım. İnşallah bebiş habercisidir bunlar.

kısmet cnmcım hem üle deme sende hemencık hamiş kalırsın inşallahhh

ben de 81 Eylül....ve bebek çalışmalarına başlayalı 2.ayımız bizim de....23 yaşında üniversiteden mezun oldum zaten sonra master çalışma hayatı derken...29da evlendim...21-23 yaşındayken sadece kariyer ve eğlence planları yapardık...

Sen ne kadar sürede hamile kaldın canım

ben geçen yıl ocak ayında bi düşük yapmıstım cnm kimyasaldı 2 3 haftalıktı ne oldugumu anlamadan gitmişti kanamayla
o zaten planlı bişey değildi ondan sonrada kasım ayına kadr korunduk kasım ayında başladık çalışmalara
çok şükür tuttu hemencik cnmcım

esraik canım bu sigortadan hamile iken faydalanmak için,hamile kalmadan bir sene öncesinden yatırmaya başlamış olman gerekmiyormu.ben öyle birşey duymuştum sanki...bende düşünüyorum çünkü

esraik canım bu sigortadan hamile iken faydalanmak için,hamile kalmadan bir sene öncesinden yatırmaya başlamış olman gerekmiyormu.ben öyle birşey duymuştum sanki...bende düşünüyorum çünkü

O kadarını bilmiyorum canım. Ben çalıştığım yer dolayısı ile sigortalıyım ondan hiç araştırma ihtiyacı duymamıştım.
Sormak lazım, bütün sigorta şirketlerinin danışma hatları var yardımcı olurlar ordan.

ASEMB ne şans ne şans ne şans. Ankara'da olsam gelirdim yanına el alırdım senden yahu

gel kuzumm benımm ilkinden sonra Rabbim yüzüme güldü çok şükür cnmcım
inşallah tez zamanda tüm bekleyenlere nasip eder rabbim

hayırlısı olsun artıkk kuzucummm nasip ne zamansa o zaman olurr rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı versin aminnn kuzucumm

neydesin seeeenn nere kaybolduuuun

geldimm kuzucum geldimm yemeğe daldım oyaladı birazz mantı yaptımm yoğur aç derken oyaladı birde çorba yaptım bizde kesme çorbası deriz yeşil mercimekten küçük küçük top köfteli erişteli çorba işte yaptım bitti kahvemi yaptımm oturuyorum canımıniçi

anladım canım.dediğin gibi bi arayıp görüşeyim.tıpkı bankalar gibi sigorta şirketleri de standartlara pek uymuyorlar.bakarsın anlaşırım

canım benim kusura bakma yemek yapmaya gişttim dahada çıkamadım bebeğimm kaçırdım biraz ama olsun sen sallarım demişşin salla gitsin kuzucum ne yapıcan boşverr

ohh iyi yapmıssın kuzucum ne marifetlisin sen cnmcım maşallahh sana
bişey demeden çıkınca merak ettim bende kuzumm
bende geçen yapmıstım yeşil mercimek çorbası erişteli ama kıyma felen yemedıgım için köfte koymadan yapıyorum ben
ellerine sağlık canımın içiii afiyet bal şeker olsun kuzumm benımm

ayy ne hamaratsın sen yahu.Çok özeniyorum mantı açmaya ama çalışıyorum ya vaktim olmuyor öyle şeylere evdeyken açıköğretim okuyordum fırsat olmuyordu okul bitti işe girdim evde olsam mutlaka denerdim ama bir evde olayım bebeğim olsun denicem tarif isterim ama hamur için. Yengem de çok güzel yapar off tadına doyum olmaz bir dolu koca tabak yerim. Hazırlar güzel olmuyor ki.

sağolasınn kuzucummm tşkederimm yaa hergünn ne yapma derdi değişik olsun dedim bugün canım da çekiyodu bayadır yazarım arada deddimm ama çıkamadımki unlara bulşınca kaldımm canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…