Hevincim seninle tıpatıp aynı durumları bende yaşıyorum benimde batım yarın umarım ikimiz içinde hayırlısı olur...
dayanamadım geldim yine
canım benim inşallahh Allahım dualarımızı kabul etsin,
çok tuhaf bişey gerçekten, hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım
sağol cnm benımmhe valla 30 a dayadık merdiveni zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten
inşallah ilk bebişlerimize kavuşur peşine ikincileri yaparız
batım yarın canım :18: bu mide bulantısı baş dönmesi ve kasık batmasını hiç yaşamadım bugüne kadar, sırt ağrım ara ara oluyordu ama bata 2 kala falan,
pazartesiye kadar beklicem canım henüz tam umut bağlamak istemiyorum sadece tecrübelerinizden faydalanmak istedim hepinizden Allah razı olsunn
amiiin inşallah canım hepimiz güzel haberler forumu şenlendiririz inşallah
o zaman el ele verip durduralım kırmızılarımın yolunu
sen hamilesin zaten merdiven dayamış olsan da geliyor bebeğin ben doğurana kadar sen ikinciyi yaparsın zaten. Maşallah canım..
rica ederiz canım. İnşallah bebiş habercisidir bunlar.
kısmet cnmcım hem üle deme sende hemencık hamiş kalırsın inşallahhh
Hoşgeldin ASEMB'cim.
Bende 82 Eylül ve daha bebek çalışmalarına başlayalı 2 ay oldu. Bu ne acele kızlar ben 21-23 yaşlarında hayatımı doya doya yaşamanın hayallerinde idim.
Ben mi geç olgunlaştım nedir ??
Sen ne kadar sürede hamile kaldın canım
Kızceler şu gebelikte sağlık sigortası olayını bence ciddi ciddi düşünün.
Süper rahat bir durum. Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren cebinizden 5 kuruş para çıkmıyor.
İstediğiniz hastanede paşalar gibi gidiyorsunuz doktorunuza paşalar gibide doğuruyorsunuz.
Bir anda para bayılmaktansa böyle taksit taksit daha rahat oluyor...
esraik canım bu sigortadan hamile iken faydalanmak için,hamile kalmadan bir sene öncesinden yatırmaya başlamış olman gerekmiyormu.ben öyle birşey duymuştum sanki...bende düşünüyorum çünkü
O kadarını bilmiyorum canım. Ben çalıştığım yer dolayısı ile sigortalıyım ondan hiç araştırma ihtiyacı duymamıştım.
Sormak lazım, bütün sigorta şirketlerinin danışma hatları var yardımcı olurlar ordan.
ASEMB ne şans ne şans ne şans. Ankara'da olsam gelirdim yanına el alırdım senden yahu
canım biz çalışma yapmıyoruz araba aldığımızda ertelemiştik şubatta başlıcaz ve zaten benim reglimin 18. gününde tam yılbaşı gecesi ara kanama yaşadım aslında yumuırtlama günlerimdi ve yeni bitti ara kanama zaten ara kanama olduğu için yumurtlama günlerinde ilişki bile olmadı yani en son ilişki reglim bittikten sonra olmuştu yumurtlamam da o zaman olmuyor zaten geç yumurtluorum ben ve geç regli oluıyorum hadi olsa bile regli gibi hatta daha fazal kanama geldi bu kanamaya zaten bebek olmaz.
ohh afiyet olsun canım benim akşamda baklavayı yersin yarasın bebişee..
hee baya çoğuz aslında ama onlar burada yok. 40 deme kız artık kalalı hamile yaa. 29 ne zaman oldum ben bilmiyorum ya yirmili yaşların başı daha dün gibi oysa ki ama 22 gün sonra 30 a merdiven dayamış olcam kalcak küçücük bir sene.
canım batına kaç gün var batın geçsin bir test yap canım vardır belki daha önce yaşamadığın durumlarsa olabilir.
hayırlısı olsun artıkk kuzucummm nasip ne zamansa o zaman olurr rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı versin aminnn kuzucumm
canım benim kusura bakma yemek yapmaya gişttim dahada çıkamadım bebeğimm kaçırdım biraz ama olsun sen sallarım demişşin salla gitsin kuzucum ne yapıcan boşverrkısmet cnmcım hem üle deme sende hemencık hamiş kalırsın inşallahhh
neydesin seeeenn nere kaybolduuuun
O kadarını bilmiyorum canım. Ben çalıştığım yer dolayısı ile sigortalıyım ondan hiç araştırma ihtiyacı duymamıştım.
Sormak lazım, bütün sigorta şirketlerinin danışma hatları var yardımcı olurlar ordan.
ASEMB ne şans ne şans ne şans. Ankara'da olsam gelirdim yanına el alırdım senden yahu
AYYYYY sizin adınıza çok sevindim cnm inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu, paylaşım için sağol.
canım benim kusura bakma yemek yapmaya gişttim dahada çıkamadım bebeğimm kaçırdım biraz ama olsun sen sallarım demişşin salla gitsin kuzucum ne yapıcan boşverr
geldimm kuzucum geldimm yemeğe daldım oyaladı birazz mantı yaptımm yoğur aç derken oyaladı birde çorba yaptım bizde kesme çorbası deriz yeşil mercimekten küçük küçük top köfteli erişteli çorba işte yaptım bitti kahvemi yaptımm oturuyorum canımıniçi
geldimm kuzucum geldimm yemeğe daldım oyaladı birazz mantı yaptımm yoğur aç derken oyaladı birde çorba yaptım bizde kesme çorbası deriz yeşil mercimekten küçük küçük top köfteli erişteli çorba işte yaptım bitti kahvemi yaptımm oturuyorum canımıniçi
sağolasınn kuzucummm tşkederimm yaa hergünn ne yapma derdi değişik olsun dedim bugün canım da çekiyodu bayadır yazarım arada deddimm ama çıkamadımki unlara bulşınca kaldımm canım benimmmohh iyi yapmıssın kuzucum ne marifetlisin sen cnmcım maşallahh sana
bişey demeden çıkınca merak ettim bende kuzumm
bende geçen yapmıstım yeşil mercimek çorbası erişteli ama kıyma felen yemedıgım için köfte koymadan yapıyorum ben
ellerine sağlık canımın içiii afiyet bal şeker olsun kuzumm benımm
Hayırlısıyla harika bir gebelik dönemi geçirirsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?