:)))ve hevin dayanamaz gider yine
geldimm kuzucum geldimm yemeğe daldım oyaladı birazz mantı yaptımm yoğur aç derken oyaladı birde çorba yaptım bizde kesme çorbası deriz yeşil mercimekten küçük küçük top köfteli erişteli çorba işte yaptım bitti kahvemi yaptımm oturuyorum canımıniçi
coook tsk edrim simdi de dıs gebelik olabilir diyen arkadaslardan korkuyorum(( ne zor biseymişş
sağolasınn kuzucummm tşkederimm yaa hergünn ne yapma derdi değişik olsun dedim bugün canım da çekiyodu bayadır yazarım arada deddimm ama çıkamadımki unlara bulşınca kaldımm canım benimmm
ayy ne hamaratsın sen yahu.Çok özeniyorum mantı açmaya ama çalışıyorum ya vaktim olmuyor öyle şeylere evdeyken açıköğretim okuyordum fırsat olmuyordu okul bitti işe girdim evde olsam mutlaka denerdim ama bir evde olayım bebeğim olsun denicem tarif isterim ama hamur için. Yengem de çok güzel yapar off tadına doyum olmaz bir dolu koca tabak yerim. Hazırlar güzel olmuyor ki.
sorma kuzucumm herifte kilo aldı bende evlenmek yaramadı bana diyor şişirdin beni diyo ama yemeyede gelince maaşallah kimse önünden alamıyo beni alırken halamlar dedi yaşadın dediler eşime elfin işi birde yemekleri meşurdur diyee şimdi yaşadıkça anlıyorr kuzucumm gerçi bazenn işlerden dolayı çok çekiyor benden ama ne yapayımm titizlik birazz fazla bende önüne geçemiyorumm bebeğim hııııtabi kuzumm kolaymı onları yapmak insan çıkamaz hemencik
maşallahh benım kuzumaaa senin kociş şanslı valla kuzumm
sorma kuzucumm herifte kilo aldı bende evlenmek yaramadı bana diyor şişirdin beni diyo ama yemeyede gelince maaşallah kimse önünden alamıyo beni alırken halamlar dedi yaşadın dediler eşime elfin işi birde yemekleri meşurdur diyee şimdi yaşadıkça anlıyorr kuzucumm gerçi bazenn işlerden dolayı çok çekiyor benden ama ne yapayımm titizlik birazz fazla bende önüne geçemiyorumm bebeğim hıııı
sorma kuzucumm herifte kilo aldı bende evlenmek yaramadı bana diyor şişirdin beni diyo ama yemeyede gelince maaşallah kimse önünden alamıyo beni alırken halamlar dedi yaşadın dediler eşime elfin işi birde yemekleri meşurdur diyee şimdi yaşadıkça anlıyorr kuzucumm gerçi bazenn işlerden dolayı çok çekiyor benden ama ne yapayımm titizlik birazz fazla bende önüne geçemiyorumm bebeğim hıııı
Slm kızlar nasılsınız?
Elf'cim maşaAllah diyeyimde nazar değmesin, çok marifetlisin, hamur açmayı hiç bilmem(
Slm kızlar nasılsınız?
Elf'cim maşaAllah diyeyimde nazar değmesin, çok marifetlisin, hamur açmayı hiç bilmem(
alemsinn kzuumm yaaa herifedemi öğrettinn güzel olmuşş ama kolaymı mantı yapmak valla öğrensinler dimi ama yiyolar göbeklerde maaşallah şişiyo haklısın canım benimm ama yemğe bende çok düşkünüm şimdi sırada su böeği var kuzucum hafta içi birgünde onu yapıcak bayramda yapmıştımm özledimm hııımmAy ay benim içinde güzel mantı yapıyorsun derler. Bak canım çekti şimdi haftasonu bende yapayım bari.
Valla bende çalışıyorum ama kocam yemeğe çok düşkün. Hal böyle olunca ben ona mantı kapatmayı öğrettim.
Mantı yapacağım zaman birlikte büküyoruz daha hızlı oluyor.
Sırf adam sırf ben yaayım yeterki diye dolma sarmayı bile öğredi.
aklı midesinde olunca şişsin kocaların göbekleri
sorma kuzucum çok hklısın önce laf ederler sonrada dağınık olsa yaa topla şuraları ne olur derler hafta sonları pek elimi sürmem evde olduğu zaman daralıyor ama görsenn ne yapacapımıda bilemiyorum buu gıcığımmm yüzündennnhehe erkekler böyledir kuzumm hem derler şişirdin hemde löpür löpür götürürler
valla bende bekarken annemden çekmiştim çok aşırı titizdi hergun bayramlık temizlik yapar
bende çalışıyodum allahtan haftaiçi yırtıyodum haftasonuda kaçıyodum dışarıya
erkekler onada söylenir yani titizlliğe ama azcıkda dağınık olsun laf ederler
memnun edemeyiz biz onları anacım
sağolasın canım benimm tşk ediyorumm yaa bizim oaraların en vazgeçilmez yemekleri birazda ağırdır bizim oralar hani derler yaaa kalktım öyle gördümm alıştım ben okumadım yaaa bebeğimmm annemde yoktu yapa yapa öğrenmiştim şimdide zorluk çekmiyorum sen çalışııyosun kuzum benimmm nasıl uğraşasın ki böyle şeylerle gel birlikte yiyelim gülümmm kıyamam sana mantı güzel olurrr yaaa yapması zahmetli ama yemesi keyifli fıstığıımmm
a.slm gülüm hoşgeldinn öncelikle sağolasın kuzucum tşk ediyorum nasılsınn canım dün girmedinn hiçç valla aklım sende kaldı bunalımdaydın ogünn gece bile aklımdan çıkmadın kuzum benimmm iyimisin :18:
slm cnmcım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
sorma kuzucum çok hklısın önce laf ederler sonrada dağınık olsa yaa topla şuraları ne olur derler hafta sonları pek elimi sürmem evde olduğu zaman daralıyor ama görsenn ne yapacapımıda bilemiyorum buu gıcığımmm yüzündennn
alemsinn kzuumm yaaa herifedemi öğrettinn güzel olmuşş ama kolaymı mantı yapmak valla öğrensinler dimi ama yiyolar göbeklerde maaşallah şişiyo haklısın canım benimm ama yemğe bende çok düşkünüm şimdi sırada su böeği var kuzucum hafta içi birgünde onu yapıcak bayramda yapmıştımm özledimm hııımm
Bugün iyiyim kızlar, anneme kavuşmaya şafak 3 :)) çok mutluyum, özledim evimi yaa...
Dünde tahlil sonuçlarımı almaya gittim, ama doktor yoktu malesef, bugün netten döküm aldık, yarında doktora götürüp muhtemelen bebişi görücez, yola çıkacağım için doktor kontrol edelim dedi...
ohh ne güzel cnmcım güle güle git gel
ne güzel bebişini görceksin kuzumm benım daha var bebişimi görmeye 14 ocakda gitcem bende
inşallah iyidir bebişlerimiz cnm
Valla aslında çok anlatılmaz ama ben iyi yetiştirdim benimkini. Haftasonu ikimizde çalışmadığımız için Cumartesi birlikte evin altını üstüne getiriyoruz, tertemiz oluyor. Öyle zahmetli yemekleri onada öğretiyorum birlikte yapıyoruz. Hafta içi kendimi yorgun hissettiğimde yemek işi ona ait. Eğer yemeği ben yaptı isem bulaşığı o topluyor. ütü bile yapabiliyor. Daha ne olsun...
Bu nedenle hamileliğimde bana kimsenin bakmasına ihtiyacım yok. Kociş bakar bana misler gibi hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?