Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım benimm çalışınca zor oluyor ben bi,le hep evdeyim bir misafir gelse aynı gün içinde hem temizlik hem yemekler öldürüyo insanı senki çalışıyosun bölerek yapp gülümm yoksa bünyene ağır gelir senden kıymetli değil yaaa dikkat et kendine bebeğimmm

Benim kocam çok tembel yaa, kaç gündür yemek yapamıyorum oda yemek yemek istemiyor sırf yapmamak için.
Hazır yiyoruz şimdilik...

Eee tabi birazda hamurunda olacak insanın. Ben yemek yaparken bile izler benimkisi. Mutfağa çok düşkün. Ondan şanslıyım ben.

hayat müşterekk kuzucum yapıcaklar tabi sende erkek gibi çalışıp para kazanıyosunn kolay değill paylaşım şartt tabiki iyi ediyosun sen öyle yapmazsan oda önemsemez anlamaz halden bilsin yardımcın olsunn bebeğimmm

benimki sadece yemeği biliyor
ama 3 kere kahvaltı hazırlamışlığı var aa bide sandiviçleri çok güzel olur

İldaaa görüşemedik canımcım, hayırlısıyla al bebeğini kucağına, çok sevindim yaa...
Ama hep içimde vardı, senin hamile olduğundan emindim :))

Eee tabi birazda hamurunda olacak insanın. Ben yemek yaparken bile izler benimkisi. Mutfağa çok düşkün. Ondan şanslıyım ben.

Ahh kocacım ahh, gönlü olunca yapıyor, zaten yemek yemeyi sevmez fazla, hiç ekmek yemez, onunda etkisi var sanırım...

boşver evdeyken yapma kuzum rahat etsin bari haftaiçi yaparsın bişecik olmaz cnmcım
ah sen bana yakın olaydın çıkmazdım senden kuzumm
öyle kuuzucum bütün hafta yoruluyor dinlensin diyee herşeyi yapıyorumm nasıl rahat ediyosa öyle yapıyorumm ne yapcenn koly değill çalışmak m valla hafta sonlarıı gezmek için dşarı çıksam ölüyorumm o yollar bitiriyor benii o zaman anlıyorum herifi hergün git gell kolay değilll

ilda ben seni gördükçe çok korkuyorum hamileliğimden. Ben normalde uykulara doyamayan biriyim gebe kalınca nice olcak benim halim yahu. hihi

ASEMB'cim dün haberlerde gebelikte diş eti sorunları ile ilgili bir haber verdi. İhmal etmemek gerekirmiş bitanem. Diş etinde oluşna bakteriler kana çabuk karıştığı için anne de bebekte risk altına girebilirmiş. Direk sen geldin haberi izlerken aklıma ama bugün ancak düştü beynime bu haber. Bir diş doktoruna görün bence sen. Kendini de ufaklığıda garantiye al derim ben .

benimki sadece yemeği biliyor
ama 3 kere kahvaltı hazırlamışlığı var aa bide sandiviçleri çok güzel olur

benimkide güzel yemek yapar yapar sonrada över kendini kim yaptıı yaaa diye
ama şimdi küsüm onaa kızdırdı yine beni gıcık şeyy

Beimde dişlerim çok kötü yaa, ama doktor ilk 3 ay müdahale olmaması gerekiyor demişti..

kuzularımm canlarıımm ben çıkıyorumm malesef eşimm geldi gideyim pişireyimm mantıları taze olsunlar diye pişirmemiştimm yarınn görüşmek dileğiyle canlarımm hepinizi öpüyoruumm sizleri çok seviyoruummm hepiniz AEO öpüyorummmmmmmmm hepiznizi

sağolasın gülüm benimm tşk ediyorumm balımmm

bay bayyyyyyyyyyyy

Beimde dişlerim çok kötü yaa, ama doktor ilk 3 ay müdahale olmaması gerekiyor demişti..

Ne biliyi haberlerde izleyince diyim dedim. Ne olcak canım görünün yinede bir. Muhakkak onlar bizden daha iyi bilirler. Hem kadın doğumcunuzlada konuşur müdahale gerekirse öyle ilerlersiniz.
Belki gargaralarla bile tedavi edilebilecek bir şeydir kimbilir.

İstanbula gidince bi görüneyim...

sağol cnm benımm dün eşimin dişçisine gittik yemeğe diye çıktık gittiğimiz avm nin ordaydı dişçi
bizde girdik Allahtan kimseciklerde yoktu dr hemen baktı normal oldugunu söyledi herhangi bi sıkıntı yaratmaz dedi
kalsiyum eksikliğindenmiş peynir süt vs onları tuketmemi söyledı kuzum
sağol yinede bilgi verdiğin için cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…