canım benimm çalışınca zor oluyor ben bi,le hep evdeyim bir misafir gelse aynı gün içinde hem temizlik hem yemekler öldürüyo insanı senki çalışıyosun bölerek yapp gülümm yoksa bünyene ağır gelir senden kıymetli değil yaaa dikkat et kendine bebeğimmmanladım canım benim annemde ben ortaokuldayken çalışmaya başladı evin işi hep bendeydi yemeğe pek karıştırmazdı beni ama ben yapıyordum et yemekleri ve hamurişi hiç yapmazdım evlenince yapmaya başladım. Annemde mantı falan açmazdı zaten. Ama ben meraklıyım öyle şeylere elde açılma gibi olur mu. Ah yakın olsam da gelsem. Yarın arkadaşım gelcek benimde hazırlıcam bişiler bugün gidip evi silip süpürcem akşamdan dün salona girdim dip bucak geçen haftasonu kaynanam gittik yılbaşına yemeklerde hazırladım pazar da eşim birşey yapma dinlenelim dedi yarın yaparım normalde ama akşamdan yapıcam yarın da mamaları yaparım arkadaş gelene kadar.
Acaba kılları bacakları belli olurmu onu merak ediyorum.
Görsem kıpır kıpır hareketlerini
Benim kocam çok tembel yaa, kaç gündür yemek yapamıyorum oda yemek yemek istemiyor sırf yapmamak için.
Hazır yiyoruz şimdilik...
Valla aslında çok anlatılmaz ama ben iyi yetiştirdim benimkini. Haftasonu ikimizde çalışmadığımız için Cumartesi birlikte evin altını üstüne getiriyoruz, tertemiz oluyor. Öyle zahmetli yemekleri onada öğretiyorum birlikte yapıyoruz. Hafta içi kendimi yorgun hissettiğimde yemek işi ona ait. Eğer yemeği ben yaptı isem bulaşığı o topluyor. ütü bile yapabiliyor. Daha ne olsun...
Bu nedenle hamileliğimde bana kimsenin bakmasına ihtiyacım yok. Kociş bakar bana misler gibi hehe
ben valla yemek yapmasını kocişimden öğrendım hertürlü yemeği yapar çokda güzel olur
özellikle hamurişlerinden çok iyi anlıyo genelde o yapıyo hamurişlerini
senın kocişde hamarat benımkisi gibi
uyandımki ben
Eee tabi birazda hamurunda olacak insanın. Ben yemek yaparken bile izler benimkisi. Mutfağa çok düşkün. Ondan şanslıyım ben.
uyandımki ben
öyle kuuzucum bütün hafta yoruluyor dinlensin diyee herşeyi yapıyorumm nasıl rahat ediyosa öyle yapıyorumm ne yapcenn koly değill çalışmak m valla hafta sonlarıı gezmek için dşarı çıksam ölüyorumm o yollar bitiriyor benii o zaman anlıyorum herifi hergün git gell kolay değilllboşver evdeyken yapma kuzum rahat etsin bari haftaiçi yaparsın bişecik olmaz cnmcım
ah sen bana yakın olaydın çıkmazdım senden kuzumm
uyandımki ben
benimki sadece yemeği biliyor
ama 3 kere kahvaltı hazırlamışlığı varaa bide sandiviçleri çok güzel olur
Marifetli eller konuşmuş yine elifcim ellerine sağlık
ilda ben seni gördükçe çok korkuyorum hamileliğimden. Ben normalde uykulara doyamayan biriyim gebe kalınca nice olcak benim halim yahu. hihi
ASEMB'cim dün haberlerde gebelikte diş eti sorunları ile ilgili bir haber verdi. İhmal etmemek gerekirmiş bitanem. Diş etinde oluşna bakteriler kana çabuk karıştığı için anne de bebekte risk altına girebilirmiş. Direk sen geldin haberi izlerken aklıma ama bugün ancak düştü beynime bu haber. Bir diş doktoruna görün bence sen. Kendini de ufaklığıda garantiye al derim ben .
benimki sadece yemeği biliyor
ama 3 kere kahvaltı hazırlamışlığı varaa bide sandiviçleri çok güzel olur
sağolasın gülüm benimm tşk ediyorumm balımmm
kuzularımm canlarıımm ben çıkıyorumm malesef eşimm geldi gideyim pişireyimm mantıları taze olsunlar diye pişirmemiştimm yarınn görüşmek dileğiyle canlarımm hepinizi öpüyoruumm sizleri çok seviyoruummm hepiniz AEO öpüyorummmmmmmmm hepiznizi
Beimde dişlerim çok kötü yaa, ama doktor ilk 3 ay müdahale olmaması gerekiyor demişti..
Ne biliyi haberlerde izleyince diyim dedim. Ne olcak canım görünün yinede bir. Muhakkak onlar bizden daha iyi bilirler. Hem kadın doğumcunuzlada konuşur müdahale gerekirse öyle ilerlersiniz.
Belki gargaralarla bile tedavi edilebilecek bir şeydir kimbilir.
ilda ben seni gördükçe çok korkuyorum hamileliğimden. Ben normalde uykulara doyamayan biriyim gebe kalınca nice olcak benim halim yahu. hihi
ASEMB'cim dün haberlerde gebelikte diş eti sorunları ile ilgili bir haber verdi. İhmal etmemek gerekirmiş bitanem. Diş etinde oluşna bakteriler kana çabuk karıştığı için anne de bebekte risk altına girebilirmiş. Direk sen geldin haberi izlerken aklıma ama bugün ancak düştü beynime bu haber. Bir diş doktoruna görün bence sen. Kendini de ufaklığıda garantiye al derim ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?