Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ohh afiyet olsun canım size..

benimki sadece yemeği biliyor
ama 3 kere kahvaltı hazırlamışlığı var aa bide sandiviçleri çok güzel olur

uyandın mı taze anne adayı. Benimki de öyle ancak hazır kahvaltılıkları koyar masaya bir de simit alır çay yapar haızr poşet tamam geçen hafta öyle almış simitleri yapmış çayı uyandım aa niye uyandın ben uyandırıp sürpriz yapcaktım diyor aman çok uğraşmış yaa. Benimki güzel tost yapar sadece.

Öyleyse sorun yok

GÜNAYDIN DİYELİM OZAMAN UYKUCU GİBE
uykuya vurdu benimki canım içim çekiliyo hep :111:
saol bitanem benim
sen ve ferda gördünüz rüyada
ama ben yumurtladığım günden beri söölüyordum deli gibi hissettim resmen :16 Allah hepimizi korusun canııımmmmm
şimdi bi görsek meleğimi
uyumuşda uyanmış ildamız ohh iyi yapmıssın cnmcım

evet gözümü açtım yemek yapıcam sonra yinee uyucam sanırım

afiyet bal şeker olsun cnmcımmm bende seni çooooook seviyorum kuzummm
sende kendıne iyi bak cnmcımm öpüyorum seni kocamaaan

slm kızlar ben 1 senelik evliyim bundan 4 yıl önce polikistik over olduğumu öğrenmiştim buna bağlı olarak doğum kontorl hapı kullandım tabii ozaman bekardım şimdi bir senelik evliyim ve 2 aydır bebek istiyoruz 2 ay önce gecikmem oldu test yaptım negatif çıktı doktora gittim kan tahlilindede negatif çıktı. hormon tahlili istedi doktorum çok şükür hormonlarım da temiz çıktı. dün doktora gittim hormon sonuçlarımı göstermek için doktor çok güzel şeyler söledi polikistik overim gerilemiş bunun yerine oligolüvasyon var dedi yani yumurta azlığı ama korkulacak bir şey yok dedi kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi şimdilik folik asit verdi ve 6 ay süre tanıdı 6 ay içerisinde kendiliğimden hamile kalamazsaö tekrar gidicem yumurta takibi başlayacak ve eşimden sperm tahlili yapacaklar ben bu ay ballı çörek otu denemek istiyorum çünkü doğal folik asit diyorlar ama nasıl ve ne kdar kullanacağımı bilmiyorum hamiş arkadaşlarım banda dua edermisiniz lütfennn...

benim de karnım aç daha markete gidicez yarın arkadaş gelcek alışveriş yapcaz evde de yemek yok orada yeriz belki daha eve gidicem iş yapıcam ancak yarında mamaları hazırlarım arkadaş gelene kadar.

Allah başımızdan eksik etmesin yaaaaa onları
benimkide güzel yemek yapar yapar sonrada över kendini kim yaptıı yaaa diye
ama şimdi küsüm onaa kızdırdı yine beni gıcık şeyy
niye kızzz kızma kocişeee
hehe çok şey yapıyomus cnmcım aa lütfen kıymetini bil
ben yapıyorum o yiyooo

uyu ildam uyu bebek uyku istiyodur bir kaç hafta sonra koku hassasiyetinde başlar
bende il haftalar çok uyurdum

Allah başımızdan eksik etmesin yaaaaa onları

niye kızzz kızma kocişeee

ben yapıyorum o yiyooo

hhıııhhhh ona valla beni çok üzdü 3 gündür yüzüne bakmıyom adamın arada bir sırnaşıyo ama nafile nedenini boşver

canım çook sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etşin inşallahhhhhh
darısıda bana ve tüm isteyenlere olsunnnn.
ayyy çook mutlu oldum canımmmm
benimde batım 11 ocak ama sanki adet olcam gibi sancı giriyor arada heralde erken gelecek benim kırmızılarrr

neyse güzel gebeler ve gebe adayları benim kaçma saatim geldi yarın kısmetse görüşürüz inşallah belkide akşam öpüldünüz kocamannnn

Ben geldiiimmm kizlar gecmise baktim ferdadan haber yok mu hala isallah ters bisey yoktur

ben daha bebeşim varmı bılmıyorum ama senınle çok yakındı batlarımız tam olrak belirtiler neler gögüslerinde büyüme varmı yazarmısın canım ben daha ögrenmedim bat 6 gün geçti

Oh oh saat 5 olmuş nihayet. eve gitme vakti gelmiş. Haftasonuda gelmiş.Değmeyin keyfime.
Sağlıcakla kalın kızlar. Pazartesi belki yeni gebe haberlerini alırım sizlerden.

ben daha bebeşim varmı bılmıyorum ama senınle çok yakındı batlarımız tam olrak belirtiler neler gögüslerinde büyüme varmı yazarmısın canım ben daha ögrenmedim bat 6 gün geçti

Bat 6 gun gecti ve sen hala test yapmadin mi????

Bende gidiyorum. Ferda gelmedi ya oradan alışverişe gitmiştir ya da eve gelip uyumuştur birşey olsa gelip söylerdi yani İnşallah güzel haberler verir. Ben de erken çıkıcam alışveriş yapıcam eve gidicem ev temizlenecek yarın ancak arkadaşa mamaları hazırlarım dar vakitte. Valla eve gidip şöyle uzanmak vardı ama işler bitsin alcam çayımı çekirdeğimi yapıcam keyfimi. Haydi iyi akşamlar akşam yine bakarım işim bitince burada olursanız konuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…