kuzularımm canlarıımm ben çıkıyorumm malesef eşimm geldi gideyim pişireyimm mantıları taze olsunlar diye pişirmemiştimm yarınn görüşmek dileğiyle canlarımm hepinizi öpüyoruumm sizleri çok seviyoruummm hepiniz AEO öpüyorummmmmmmmm hepiznizi
uyandımki ben
benimki sadece yemeği biliyor
ama 3 kere kahvaltı hazırlamışlığı varaa bide sandiviçleri çok güzel olur
sağol cnm benımmdün eşimin dişçisine gittik yemeğe diye çıktık gittiğimiz avm nin ordaydı dişçi
bizde girdik Allahtan kimseciklerde yoktu dr hemen baktı normal oldugunu söyledi herhangi bi sıkıntı yaratmaz dedi
kalsiyum eksikliğindenmiş peynir süt vs onları tuketmemi söyledı kuzum
sağol yinede bilgi verdiğin için cnmcım
GÜNAYDIN DİYELİM OZAMAN UYKUCU GİBE
saol bitanem benimİldaaa görüşemedik canımcım, hayırlısıyla al bebeğini kucağına, çok sevindim yaa...
Ama hep içimde vardı, senin hamile olduğundan emindim :))
Ahh kocacım ahh, gönlü olunca yapıyor, zaten yemek yemeyi sevmez fazla, hiç ekmek yemez, onunda etkisi var sanırım...
uyumuşda uyanmış ildamız ohh iyi yapmıssın cnmcım
kuzularımm canlarıımm ben çıkıyorumm malesef eşimm geldi gideyim pişireyimm mantıları taze olsunlar diye pişirmemiştimm yarınn görüşmek dileğiyle canlarımm hepinizi öpüyoruumm sizleri çok seviyoruummm hepiniz AEO öpüyorummmmmmmmm hepiznizi
uykuya vurdu benimki canım içim çekiliyo hep :111:
saol bitanem benim
sen ve ferda gördünüz rüyada
ama ben yumurtladığım günden beri söölüyordum deli gibi hissettim resmen :16 Allah hepimizi korusun canııımmmmm
şimdi bi görsek meleğimi
evet gözümü açtım yemek yapıcam sonra yinee uyucam sanırım
Allah başımızdan eksik etmesin yaaaaa onlarıohh afiyet olsun canım size..
uyandın mı taze anne adayı. Benimki de öyle ancak hazır kahvaltılıkları koyar masaya bir de simit alır çay yapar haızr poşet tamam geçen hafta öyle almış simitleri yapmış çayı uyandım aa niye uyandın ben uyandırıp sürpriz yapcaktım diyor aman çok uğraşmış yaa. Benimki güzel tost yapar sadece.
niye kızzz kızma kocişeeebenimkide güzel yemek yapar yapar sonrada över kendini kim yaptıı yaaa diye
ama şimdi küsüm onaa kızdırdı yine beni gıcık şeyy
hehe çok şey yapıyomus cnmcım aa lütfen kıymetini bil
uykuya vurdu benimki canım içim çekiliyo hep :111:
saol bitanem benim
sen ve ferda gördünüz rüyada
ama ben yumurtladığım günden beri söölüyordum deli gibi hissettim resmen :16 Allah hepimizi korusun canııımmmmm
şimdi bi görsek meleğimi
evet gözümü açtım yemek yapıcam sonra yinee uyucam sanırım
Allah başımızdan eksik etmesin yaaaaa onları
niye kızzz kızma kocişeee
ben yapıyorum o yiyooo
ben daha bebeşim varmı bılmıyorum ama senınle çok yakındı batlarımız tam olrak belirtiler neler gögüslerinde büyüme varmı yazarmısın canım ben daha ögrenmedim bat 6 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?