Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

uyu ildam uyu bebek uyku istiyodur bir kaç hafta sonra koku hassasiyetinde başlar
bende il haftalar çok uyurdum
evet canım uyutuyo vebi şimdilik
umarım rahat geçer sonrası
saol canım bvenim Allah her isteyene versin Rabbim
bizide korusun kollasın
ben daha bebeşim varmı bılmıyorum ama senınle çok yakındı batlarımız tam olrak belirtiler neler gögüslerinde büyüme varmı yazarmısın canım ben daha ögrenmedim bat 6 gün geçti

benim hiç akıntım olmazdı bata 5 gün kalaa çokça akıntım geldii
okadar canım yani arama pek belirti olmuyo Allah en kısa zamanda versin sana da Rabbimmmm

slm kızlar nasılsınız ben hasta olcam grip gibiyim yarında direksiyon sınavım var sabah 7.30da kursta olcam sınav yerine gitcez kimbilir kaç saaat bekliycem havada çok kötü bu arada
bide ovulasyonda bugün baya 2 çizgim var dün oldu halvet sanırım yarın en koyu renk olur bişey dikkatimi çekri daha önce gebe olan bi arkadaş söylemiştiovulasyonu yaparken idrarımı kaba alıyorum beyaz tortular var içinde ilk defa böyle oluyo ama daha çok erken ne bilim işte

Yumurtluyosun sanirim canim iki cizgide koyu 24-36 saat icinde catlar yumurtan 3 gunu iyi degerlendir

3 gün üstüste ilişki olsa olur mu???? yoksa gün aşırı mı????? :44::44::44::44::44::44:amma matematiksel bu işler yaaa...romantikliği kalmadı çocuk istediğimizden beriii...

Ben geldiiimmm kizlar gecmise baktim ferdadan haber yok mu hala isallah ters bisey yoktur
evet bende merak ettim gelsin haber versinn bizeee
Muhabbetinizede doyum olmuyo kizlar bu ne kasvet yaaaaa
kızzmama yapıyorum bennnnn yazamıyorummmm
kızlar yardım edin ne zaman yumurtlıcam ben....ilişki ne zaman olsunnnn...
Eki Görüntüle 322159

bu 24-36 saati halvetli geçsin canım dünde oldu mu halvet ?

3 gün üstüste ilişki olsa olur mu???? yoksa gün aşırı mı????? :44::44::44::44::44::44:amma matematiksel bu işler yaaa...romantikliği kalmadı çocuk istediğimizden beriii...

biz 6 gün üst üste yaptık canım ilk kez ve tuttu hatta bazı günler hemö sabah hem akşam oldu düşün yanii
sperm sayımız az diye ben hep gün aşırı yapardım ama eşim bu ay bööle olcak bana bırak dedi
yanii günaşırı diye dr ama benim farklı oldu

cnm senin adetin kaç gün geçmişti inş. sağlıkla kucağına alırsın bebeğini tatlım

en ii şöförr hilalimizzzzzz bizimmmmmmm
ok çok ii bu gece ve sabah ta olsun bence
cnm senin adetin kaç gün geçmişti inş. sağlıkla kucağına alırsın bebeğini tatlım

benim bat 5 ocaktı canım
4 ocakta testte çıktı canım

ok o zaman önümüzdeki 3 gün yoğun çalışmalarda olucaz...inşallah hamiş olurummm bu ayyy..
dua edin nolurrrr........

ya kızlar biblo01 arkadaşımız kim di?
nicki ni değiştirmişti sanırım eskiden nicki neydi acaba hamişmiş kendisi de hatırlayamadım kim olduğunu.. :44:

herkese merhabalar kizlar nasilsiniz?
iyiyiz canım mmm hoşgeldiinnn
ok o zaman önümüzdeki 3 gün yoğun çalışmalarda olucaz...inşallah hamiş olurummm bu ayyy..
dua edin nolurrrr........

aynen canım yoğun halvetli günlerrr olsunnnn hadi inşallahhhh
dualrımız tüm isteyen arkadaşlarımız içinnn
anladım cnm inş. sorunsuz sağlıklı hamilelik geçirirsin ALLAH tamamına erdirir cnm

saol canım benimmm

bugün YASONRA filmi varmış tv dee
ben izlememiştim sinemada
bugün izliyim bariiii

kızlar selam herkese allahım hepimize bebeklerimizi emzirmeyi nasip etsin inşallah bişeey sorcam sizlere nette yumurtlama günü hesaplama yazıyoooya benimki 6-11 ocak arasıymış yanii bu günlerde ilişki olması lazımmış değil miiii

canım ovulasyon testi al derim netten çünkü nezaman yumurtlayacağımzı kestiremiyoz pek
ve her ay farklı zamanlarda da olabilir yumurtlamamız
ama en büyük belirti uzun sulu bi akıntı canım onu takip et yumurtlama akıntısı o

Merhaba kızçeler bugun hic gelemedim
Puffy arkadasinla aran düzeldi mı?
Gamzem gobisi guZel gibem nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…