kızlar yardım edin ne zaman yumurtlıcam ben....ilişki ne zaman olsunnnn...
Eki Görüntüle 322159
evet canım uyutuyo vebi şimdilikuyu ildam uyu bebek uyku istiyodur bir kaç hafta sonra koku hassasiyetinde başlar
bende il haftalar çok uyurdum
saol canım bvenim Allah her isteyene versin Rabbimcanım çook sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etşin inşallahhhhhh
darısıda bana ve tüm isteyenlere olsunnnn.
ayyy çook mutlu oldum canımmmm
benimde batım 11 ocak ama sanki adet olcam gibi sancı giriyor arada heralde erken gelecek benim kırmızılarrr
ben daha bebeşim varmı bılmıyorum ama senınle çok yakındı batlarımız tam olrak belirtiler neler gögüslerinde büyüme varmı yazarmısın canım ben daha ögrenmedim bat 6 gün geçti
Yumurtluyosun sanirim canim iki cizgide koyu 24-36 saat icinde catlar yumurtan 3 gunu iyi degerlendir
evet bende merak ettim gelsin haber versinn bizeeeBen geldiiimmm kizlar gecmise baktim ferdadan haber yok mu hala isallah ters bisey yoktur
kızzmama yapıyorum bennnnn yazamıyorummmmMuhabbetinizede doyum olmuyo kizlar bu ne kasvet yaaaaa
kızlar yardım edin ne zaman yumurtlıcam ben....ilişki ne zaman olsunnnn...
Eki Görüntüle 322159
3 gün üstüste ilişki olsa olur mu???? yoksa gün aşırı mı????? :44::44::44::44::44::44:amma matematiksel bu işler yaaa...romantikliği kalmadı çocuk istediğimizden beriii...
bu 24-36 saati halvetli geçsin canım dünde oldu mu halvet ?
biz 6 gün üst üste yaptık canım ilk kez ve tuttu hatta bazı günler hemö sabah hem akşam oldu düşün yanii
sperm sayımız az diye ben hep gün aşırı yapardım ama eşim bu ay bööle olcak bana bırak dedi
yanii günaşırı diye dr ama benim farklı oldu
en ii şöförr hilalimizzzzzz bizimmmmmmmslm kızlar nasılsınız ben hasta olcam grip gibiyim yarında direksiyon sınavım var sabah 7.30da kursta olcam sınav yerine gitcez kimbilir kaç saaat bekliycem havada çok kötü bu arada
bide ovulasyonda bugün baya 2 çizgim var dün oldu halvet sanırım yarın en koyu renk olur bişey dikkatimi çekri daha önce gebe olan bi arkadaş söylemiştiovulasyonu yaparken idrarımı kaba alıyorum beyaz tortular var içinde ilk defa böyle oluyo ama daha çok erken ne bilim işte
ok çok ii bu gece ve sabah ta olsun bencedün sabah oldu
cnm senin adetin kaç gün geçmişti inş. sağlıkla kucağına alırsın bebeğini tatlım
biz 6 gün üst üste yaptık canım ilk kez ve tuttu hatta bazı günler hemö sabah hem akşam oldu düşün yanii
sperm sayımız az diye ben hep gün aşırı yapardım ama eşim bu ay bööle olcak bana bırak dedi
yanii günaşırı diye dr ama benim farklı oldu
en ii şöförr hilalimizzzzzz bizimmmmmmm
ok çok ii bu gece ve sabah ta olsun bence
benim bat 5 ocaktı canım
4 ocakta testte çıktı canım
herkese merhabalar kizlar nasilsiniz?
ok o zaman önümüzdeki 3 gün yoğun çalışmalarda olucaz...inşallah hamiş olurummm bu ayyy..
dua edin nolurrrr........
anladım cnm inş. sorunsuz sağlıklı hamilelik geçirirsin ALLAH tamamına erdirir cnm
kızlar selam herkese allahım hepimize bebeklerimizi emzirmeyi nasip etsin inşallah bişeey sorcam sizlere nette yumurtlama günü hesaplama yazıyoooya benimki 6-11 ocak arasıymış yanii bu günlerde ilişki olması lazımmış değil miiii
bugün YASONRA filmi varmış tv dee
ben izlememiştim sinemada
bugün izliyim bariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?