Merhaba,herkese slmlar arkadaşlar benım 6 gun geçtı 3 gun önce test yaptım negatıf çıktı senın testın markası neydı dr pazartesi gitmeyi düşünüyorum o zaman kadar meraktan çatlıcam gögüslerim uclarında acayıp buyume var ve dokununca çok acıyor napsam bılemedım
oo hamişlik mi var göbüşünde canımm:26:
Hayırılsı olsun şimdiden
günün geçti mi ki?
kızlar kan sonucumu aldım malesef negatif moralim çok bozuk çok umutluydum ama allahtan umut kesilmez nasip önümüzdeki aylara yıllara...
Canım moralini bozma. Sabırlı olmak durumundayız kader arkadaşım..
saol kader arkadaşım inş... gelicek bi gün gelicek inanıyorum ama ne zaman.....inanırmısın sanki testin sonucunu bekliyomuş benim reglim karnım ağrıyo sonucu aldığımdan beri heralde olcam herşey kafada bitiyo yaa sonucu negatif gördük kafa rahatladı o gelecek heralde
Senden bi önceki yazdığım yazıyı okumanı tavsiye ediyorum. İnsan her ay hamile kalıcakmış gibi hissediyor değil mi? Bu duyguyu çok iyi biliyorum. Olmayınca da neden böyle diye soruyor kendine.. Ben normal hayatımda sabırsız bir insanım ama sanırım sabırlı olmayı öğreneceğim. Bebek bunu gerektiriyor :) Düşünmeyeye çalışalım ama çalışmalara da yılmadan devam canım. Seninle aynı duyguları inan paylaşıyorum.
kızlar meg gelmiyormu
bu benim 4. bat verişim nerdeyse hamilelik haberimi verecem daha listeye eklenmedim artık bu son
20 ocak benim batım acaba istenmiyor muyum ki
Kafaya takıp konuyu irdeledikce bebişlerimiz gelmeyecek kızlar. Ben düzenli olan adetlerimi hamilelik düşünmeye başladığım andan itibaren bozdum. 3 aydır oturduğum yere yakın eczanelerden sürekli ovulasyon ve hamilelik testi aldım. Adetlerim 10 ila 20 gün arasında gecikti. Kan testleri yaptırdım.. ohoooo
Bu ay hiçbir şey almamaya karar verdim artık yüzümde kalmadı gerçi :) Geçtiğimiz ay eşimle aramızda geçen diyalog;
Eşim:Hayatım kaç tane alayım hamilelik testini?
Ben:2 yok yok 3 tane al ya da 5 tane al olmazsa öbür aya kalır..
Eşim:Bu eczacı da bana kaç tane eşin var diyecek, bu son alışım buradan :))
Nolurrr kafaya takmayın, taktıkca bütün hormon dengelerimiz bozuluyor. Doktorum ne zaman düşünmezsen o zaman hamile kalıcaksın dedi.
Belimize kuvvet :)
Kafaya takıp konuyu irdeledikce bebişlerimiz gelmeyecek kızlar. Ben düzenli olan adetlerimi hamilelik düşünmeye başladığım andan itibaren bozdum. 3 aydır oturduğum yere yakın eczanelerden sürekli ovulasyon ve hamilelik testi aldım. Adetlerim 10 ila 20 gün arasında gecikti. Kan testleri yaptırdım.. ohoooo
Bu ay hiçbir şey almamaya karar verdim artık yüzümde kalmadı gerçi :) Geçtiğimiz ay eşimle aramızda geçen diyalog;
Nolurrr kafaya takmayın, taktıkca bütün hormon dengelerimiz bozuluyor. Doktorum ne zaman düşünmezsen o zaman hamile kalıcaksın dedi.
3gündür günüm geçiyor hala hasta olmadım belim karnım ağrıyor korkudan test yapmadım. herzamanki gibi sivilce çıktı. hastamı olacam korkmayabaşlaım her hastalandığımda çıkar ama adetimde ço düzenlidir gün geçmez
hastaolacak mışım gbi agryor belim karnım
Kızlar neredesiniz yaaaaa
Vallaha duygusala bağladım ibrahim tatlıses'den yalnızım dostlarımı dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?