Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba,
Nova idi benim kullandığım testin markası canım.

oo hamişlik mi var göbüşünde canımm :26:
Hayırılsı olsun şimdiden
günün geçti mi ki?

Merhaba,
Sanırım ve inşallah var canım:)8 ocaktı günüm dayanamadım erken yaptım testi:)Kan testi yaptıracağım artık emin olmak için.Hayırlısı inşallah.Teşekkür ederim canım.

Kafaya takıp konuyu irdeledikce bebişlerimiz gelmeyecek kızlar. Ben düzenli olan adetlerimi hamilelik düşünmeye başladığım andan itibaren bozdum. 3 aydır oturduğum yere yakın eczanelerden sürekli ovulasyon ve hamilelik testi aldım. Adetlerim 10 ila 20 gün arasında gecikti. Kan testleri yaptırdım.. ohoooo

Bu ay hiçbir şey almamaya karar verdim artık yüzümde kalmadı gerçi :) Geçtiğimiz ay eşimle aramızda geçen diyalog;
Eşim:Hayatım kaç tane alayım hamilelik testini?
Ben:2 yok yok 3 tane al ya da 5 tane al olmazsa öbür aya kalır..
Eşim:Bu eczacı da bana kaç tane eşin var diyecek, bu son alışım buradan :))

Nolurrr kafaya takmayın, taktıkca bütün hormon dengelerimiz bozuluyor. Doktorum ne zaman düşünmezsen o zaman hamile kalıcaksın dedi.

Belimize kuvvet :)

Son düzenleme:
kızlar kan sonucumu aldım malesef negatif moralim çok bozuk çok umutluydum ama allahtan umut kesilmez nasip önümüzdeki aylara yıllara...

Canım moralini bozma. Sabırlı olmak durumundayız kader arkadaşım..

saol kader arkadaşım inş... gelicek bi gün gelicek inanıyorum ama ne zaman.....inanırmısın sanki testin sonucunu bekliyomuş benim reglim karnım ağrıyo sonucu aldığımdan beri heralde olcam herşey kafada bitiyo yaa sonucu negatif gördük kafa rahatladı o gelecek heralde

Senden bi önceki yazdığım yazıyı okumanı tavsiye ediyorum. İnsan her ay hamile kalıcakmış gibi hissediyor değil mi? Bu duyguyu çok iyi biliyorum. Olmayınca da neden böyle diye soruyor kendine.. Ben normal hayatımda sabırsız bir insanım ama sanırım sabırlı olmayı öğreneceğim. Bebek bunu gerektiriyor :) Düşünmeyeye çalışalım ama çalışmalara da yılmadan devam canım. Seninle aynı duyguları inan paylaşıyorum.

bende çok sabırsızımdır tiroid hastasıyım sabırsızlık sinir stres hepsi var ama tabiki haklısın yapıcak bişey yok sadece sabır lazım beklemek lazım doğru zamanda rabbim verecek inş. sen ne zmandır istiyosun cnm??

kızlar meg gelmiyormu
bu benim 4. bat verişim nerdeyse hamilelik haberimi verecem daha listeye eklenmedim artık bu son

20 ocak benim batım acaba istenmiyor muyum ki

kızlar meg gelmiyormu
bu benim 4. bat verişim nerdeyse hamilelik haberimi verecem daha listeye eklenmedim artık bu son

20 ocak benim batım acaba istenmiyor muyum ki

Canım bugünlerde işi çok sanırım giremedi ama hatırlatırız. Ferda da sanırım ekleyebiliyordu olmadı o ekler mutlaka.

3gündür günüm geçiyor hala hasta olmadım belim karnım ağrıyor korkudan test yapmadım. herzamanki gibi sivilce çıktı. hastamı olacam korkmayabaşlaım her hastalandığımda çıkar ama adetimde ço düzenlidir gün geçmez

Bende düşünüyorum sürekli canım ama ben olmasa da üzülmem daha ikinci denemem ama çok sabırsızım... :26::26::26::26::26::26:

Tamamen katılıyorum sana bir kadın ne zaman gebelik düşünmeye başlasa stresten gebe kalacağı varsada kalamıyor ve adet günlerini geciktiriyor doktor banada söylemişti yıllardır hiç adet düzensizliği yaşamadığım halde bu ay adet düzensizliği sebebiyle doktora gittim doktor bebek düşünüyormusunuz dedi evet istiyorum dedim işte bu yüzden adetin erken yada geç geliyor tamamen piskolojik diyor ben ne zaman gebelik fikrini aklımdan çıkardım o dönem gebe kaldım hemde iki kez fakat ikincisi düşükle sonuçlandı ikiz bebeklerime hamileyken =(

Canım test yapmaktan korkuyorsun ama böyle de kendini hırpalarsın. Boşver üzme canını yap test rahatla bir şey çıkmazsa yine bekleyeceksin zaten bazen çıkmayabiliyor geç döllenme durumunda.

Seni okurken acaba bu mesajı ben yazmış olabilirmiyim diye düşündüm :) ama şu anki durumum itibari ile söylüyorum ki doktorun kesinlikle doğru söylüyor. Benden de söylemesi

Son düzenleme:
Kızlar neredesiniz yaaaaa
Vallaha duygusala bağladım ibrahim tatlıses'den yalnızım dostlarımı dinliyorum

Kızlar neredesiniz yaaaaa
Vallaha duygusala bağladım ibrahim tatlıses'den yalnızım dostlarımı dinliyorum

yettm ben huzurumm naslsnnnn? bugn arkdasmn bebişi olduu bi guzel pembe pembe yankları maşallah gttk gördk hastahanede ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…