yettm ben huzurumm naslsnnnn? bugn arkdasmn bebişi olduubi guzel pembe pembe yankları maşallah gttk gördk hastahanede ...
Canımmmmmmm gözünüz aydın
Allah bize de kısmet etsin senin bebişinin fotolarını görmeyi. Çok güzel bir şey cidden benim de en samimi arkadaşım şubat ayında doğum yapacak inanamıyor insan. Arkadaşlık çok önemli böyle günlerde daha iyi anlıyor insan.
Hayırlı Cumalar kızlarr Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin
ildaaa geçmişi okurken gördüm hemen giriş yaptım
çok çoook sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bend ehavadislerle geleyim o zaman,
batım yarın biiyorsunuz, bu hafta çok tuhaf şeyler yaşadım ta ki bugüne kadar,
tam 6 gün önce mide bulantısıyla uyandım midemin yanmasıda vardı o düne kadar sürdü yanması, sırt ağrısıyla beraber,
baş dönmelerim vardı sabahları işyerinde tutuncak duvar arıyordum o derece,
ve 4 gün önce akşam tv izlerken birden 4 defa sol kasığımda batmalar oldu ama batma çok ağırdı yani biri tık tık vuruyormuş gibiydi
o günden sonra ara sıra batmalar yaşadım sağ sol, bugün ise kırmızılar gelcekmiş gibi sancılanıyorum.
psikolojikmi anlamadım
saol cnm benm elmzde buyucek resmen hep emmk istıo annesini çok sevmli kırkbirkere maşallahallah bizlere de nasip etsin inşşş
Sen böyle temiz kalplilikle arkadaşın adına seviniyorsan yukarısı mutlaka verir canım. Az kaldı diyoruz.
Ben de kocişi gönderdim arkadaşına evde keyif yapıyorum. Müzik dinliyorum arada efkarlanıyorum resmen keyif
hoşşş geldnnnn sefa geldn oflumm
bende iyiyim çok şükür yeni haberler var mı :)Oflu canım bizler iyiyiz sen nasılsın.
dogru hissedıosn bence cnmminşş bebşin sennlee
hoşbulduk canımmmm nasılsın :)
yaaa bende değişik hisler var kendimi hamile gibi hissediyorum yaa :26:
Canım umarım öylesindir öyle olmasan bile çok yakın seninki zaten
hoşbulduk canımmmm nasılsın :)
yaaa bende değişik hisler var kendimi hamile gibi hissediyorum yaa :26:
ben sana dedm oflum ildaya da aynı şey soyluodm bu ay mı blmıorm ama sen çok beklmiceksn inanıorm buna ki inşş bu aydırbende iyiyim çok şükür yeni haberler var mı :)
benim için sende mi öyle hissediyorsun duygum yaa.....
bilemiyorum biraz eski belirtilerim var sanki...
test olsa kesin yapardım
Canım umarım öylesindir öyle olmasan bile çok yakın seninki zaten
ben sana dedm oflum ildaya da aynı şey soyluodm bu ay mı blmıorm ama sen çok beklmiceksn inanıorm buna ki inşş bu aydırbat ne zaman tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?