Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba hanımlar valla bu saate kadar canım çıktı evi sildim süpürdüm mutfak, banyo falan filan yarın yapacağım tüm işi bu akşam yaptım dün de salonu halletmiştim arkadşaım gelecek yarın ancak yarın mamaları hazırlarım öğleden sonra gelecek. Bir de iş çıkışı alışveriş yaptık istediğim gibi yeşillik bulamadım marketlerde kaç yer gezdim geç geldim eve bu saat oldu ancak oturdum.

Kolay gelsin canım misafir işi çok yorucu oluyor ama çok da keyifli

ışıklar bi gtti e net de olmuo ben de o ara leslie yaptım(bi aeorbk videosu) şarz btene kadar sonra elektrkler geldi leslieyu btrdm geldm birazdn ktapları grcm e okula hem onu grerm hem buraya yetşrm

Kolay gelsin canım misafir işi çok yorucu oluyor ama çok da keyifli

evet tek arkadaşım gelecek ama evde de işler vardı yarın hem birşeyler hazırla hem de temizlik yetişmezdi çalışınca haftasonuna kalıyor zaten bende bu akşam yaptım yarın bir tek mamalar kaldı hemen biter onlarda.

kolaylmşsn cnm yarn neler yapcn anlat bakalm bnm durmdan karnm ackıo ve bat yaklştı cnm acaip tatlı istıo ya :44:en iisi yeşl çay içmek

ışıklar bi gtti e net de olmuo ben de o ara leslie yaptım(bi aeorbk videosu) şarz btene kadar sonra elektrkler geldi leslieyu btrdm geldm birazdn ktapları grcm e okula hem onu grerm hem buraya yetşrm

Çıbık gel hadi

Gülbebek nerde ya 3-4 gün gitcez demişti sadece

iyi akşamlar cnm hoşgeldin ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
selam zeynepcim geç cevap veriyorum ama idare et
bende iyiyim çok şükür
ben açım eminem yaaa
ama duygu izin verdi şimdi kahvaltlık atıştırıcam birazz
ya herkesi bir diyetdir gidiyo kendimden utanmaya başladım heeee sende kendine bukadar eziyet etme hülyam can boğazdan gelir:125::125::125:
kayınvalidemin bir sözü var hocan getirirken miden götürürken ye der yaşlanınca koca getirme mide götürmez olurmuşşş
ben bıcı bıcıya gidiyorummmm
ben bıcı bıcımı yaptım geldiimmm

hamarat dejavum maşallah sana bütün işleri bitirmişsin canım kısmetse bende yarın yapıcam temizliğimi gün boyu çalışıp akşam temizlik yapmak zor olucak ama kalkıcaz bir şekilde altından

kolaylmşsn cnm yarn neler yapcn anlat bakalm bnm durmdan karnm ackıo ve bat yaklştı cnm acaip tatlı istıo ya :44:en iisi yeşl çay içmek

benim de folik içiyorum ya çok acıkıyor ama akşamda pek bişi yemedim atıştırıcam şimdi gece yeme derdim yok zaten kilo almaya çalışıyorum ama canım hiç tatlı çekmiyor. Yarın ıspanaklı börek, peynirli poğaça, üzümlü kek ve kısır yapıcam aslında elmalı kurabiye de yapacaktım eşim sanki ordu geliyor alt tarafı bir arkadaşın gelecek onu da yapmayıver dedi bir tatlı yeter dedi yapmıcam bende zaten akşam vaktim kalmadı yarında bunlar yetişir ancak.

hamarat dejavum maşallah sana bütün işleri bitirmişsin canım kısmetse bende yarın yapıcam temizliğimi gün boyu çalışıp akşam temizlik yapmak zor olucak ama kalkıcaz bir şekilde altından

ay ne hamaratı yaa geçen haftsonu hiçbirşey yapmadım yılbaşında kaynanamdaydık onlara da birşeyler yaptım pazar da eşim aman yapma dinlenelim dedi haftaiçi de hiçbirşeye bakmadım arkadaşta gelicem deyince dün salona girdim bugünde diğer yerler iyi de oldu yarın rahatım. Normalde haftasonu yaparım ama akşam yapmak daha iyi galiba.

Bengisu87 bendede yumurtlama tembelliği vee pko var hormon değerlerin kaç senin

canım ultrason sonucunu aynen yazıyorum;

Mesane normal görünümdedir.Duvar veya lümen patalojisi gözlenmemiştir.
Uterus normal boyuttadır.Myometrium homojen görünümde olup endometrial çift duvar kalınlığı 7 mm dir.
Her iki overde periferik milimetrik boyutlu foliküller izlenmiştir(PCOS)
Dauglasta mayi izlenmedi.

Kan tahlili sonuçlarımda;
Estradiol 36 FSF 4,61 Lüteinleştiren 21,62 Progesteron 2,2 Prolaktin 8,72 TSH 3,71

Böyle yani lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar anlayan bilen varsa bu sonuçlardan lütfen bilgilendirin beni pikom var yumurtalarım tembel çalışıyomuş ve 4 aydır progesteron 100 mg kullanıyorum yarın ilacımın son günü bakalım adetim gelicekmi ay umarım hamile kalmışımdır yaa bana şans dileyin arkadaşlar pazara belli olur bakalım umarım gelmez adetim Allahım sen tüm çocuk isteyenlere nasip eyle yarabbim lüütfeeen..

olsun cnm bende kimse yok diye geziniyordum

şimdi beni dövecekler ama bende kilo almaya çalışıyorum. Sabah kahvaltı etmiyorum işe gidiyorum poğaça almaya bazen vaktim bile olmuyor. Öğlen üç çeşit yemek çıkıyor yemekhanede muhakkak ana yemeği ya da tatlı varsa ondan eşime satarım bitiremem destek verir akşamda pek yiymem hele meyve falan hiç yediğim yok hamurişi çok aramam ama severim aslında ama artık beslenmeme dikkat edicem o yüzden gece yemeleri sorun değil benim için çok yiyip yatmışımdır.

Çıbık gel hadi

Gülbebek nerde ya 3-4 gün gitcez demişti sadece

içtim çayımı geldm içine çıbık tarçın da koydm şeker istegini azaltıomş bu şeklde biraz azaldı datlu isteğim ...dejavum mamaların süper ellerne sağlık ve afiyet olsn şimdidenn gülün gelmesi lazm evt yaa :44:

Canım tarçın aynı zamanda antidepresandır pamuk gibi olursun

Kizlar birsey sorcam ben 2 aylik hamileyim ve karnimda bir agri var sanci gibi batmalar bu durumla karsilasan varmi?

Hadi ben çıkıyorum artık çok yoruldum başımda kazan oldu dün öğrencilerin sınavı vardı bugün hocalar kütüphanede kağıtları okudular akşama kadar toplanıp ses gürültü falan. İşten çıktım alışverişe gittik o da uzun sürdü geldim işe giriştim artık dinleneyim yarın da uyuyamıcam zaten fazla..Bana müsade size iyi geceler yarın daha fazla kalırım birileri olursa öptümm...

Canım tarçın aynı zamanda antidepresandır pamuk gibi olursun
hmm ondan mı bi saknlk geldi yaww

tmm cnm kolay gelsn optm ii gecelerr

periprenses ----------22 aralık
visale----------22 aralık
silagul---------------28 aralık
vilmaa--------------30 aralık
yoluzun ----------1 ocak
rumuzyok-----------1 ocak
_figen_-----------1 ocak
gulnevam---------3 ocak
haticeeeeee-------4 ocak
ozlemdmr-----------5 ocak
puffy123-------------6 ocak
tweety_yteewt --------6 ocak

Kızlar batlarınız geçmiş test yapan yokmu?Hadi güzel haberlelerle gelin inşallah

kızlar ya size bşey sorcm blien vardır belki aranzda şimdi tam gun yasası çıktı ya proflar da tek tek muayneleri kapatmş ee şimdi proflar hiç mi hasta bakamıcak onlara baklmann bi yolu yok mu acaba yaa ?

duygum bende suyuma atıyorum kabuk tarçın hafıf tatlanıyo sankı su içerken tatlı yemişim gıbı oluyo 1.5 lıtrelık sıseye bıtane atıyorum zayıflıyalım gelsın bebişler

canım ben gec yumurtladım ne zaman gelır bılmıyorum benımkı sanırım ocagın 15şini bulucak test mest yok benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…