kızlar ya size bşey sorcm blien vardır belki aranzda şimdi tam gun yasası çıktı ya proflar da tek tek muayneleri kapatmş ee şimdi proflar hiç mi hasta bakamıcak onlara baklmann bi yolu yok mu acaba yaa ?
duygum bende suyuma atıyorum kabuk tarçın hafıf tatlanıyo sankı su içerken tatlı yemişim gıbı oluyo 1.5 lıtrelık sıseye bıtane atıyorum zayıflıyalım gelsın bebişler
canım ben gec yumurtladım ne zaman gelır bılmıyorum benımkı sanırım ocagın 15şini bulucak test mest yok benden
duygum bende suyuma atıyorum kabuk tarçın hafıf tatlanıyo sankı su içerken tatlı yemişim gıbı oluyo 1.5 lıtrelık sıseye bıtane atıyorum zayıflıyalım gelsın bebişler
canım ben gec yumurtladım ne zaman gelır bılmıyorum benımkı sanırım ocagın 15şini bulucak test mest yok benden
kızlar ya size bşey sorcm blien vardır belki aranzda şimdi tam gun yasası çıktı ya proflar da tek tek muayneleri kapatmş ee şimdi proflar hiç mi hasta bakamıcak onlara baklmann bi yolu yok mu acaba yaa ?
benim hic fikrim yok cnmablacimm
hoşgeldn mervecm tatlım naslsn?
aslında bakmalrı gerekıyo canım ama malesef bakmıyolar parasız anca ozel muayhanesı varsa orda bakar aslında hastane gırısınde dosyana prof adı yazıyolar ama asıstanlar bakıyo malesef
iyi sayilirim cok sukur sen nasilsin
Bu yasa ne zaman çıkmış hiçbir bilgim yok.Ama benim kayınpederim prof. a muayene oluyor.Demekki proflar hasta bakıyor.
iyi geceler kizlar nasilsiniz?
hoşgeldnn azrammmiiz tatlım senn?
hosbulduk duygumm
acayip moralim bozuk canimmmm iyi sayilmam pek o yüzden pek girmekde istemedim siteye
hosbulduk duygumm
acayip moralim bozuk canimmmm iyi sayilmam pek o yüzden pek girmekde istemedim siteye
neoldu tatlım anlatmk istermsn
iyi akşamlar efemm
asılsınız kızlarrrrr
eger eskı hastasıysa ve muhabbetlerı varsa sekreterı görğştğrğyo yanı profun keyfı anlacagın benım babamda unı.hep profa gıdıyo ama araları ıyı cepten arıyo gel deyınce gıdıyo yoksa randevuları dırek bolumeyazıyolar asıstan kımse o bakıyo danıscaksa bı ust hocasına danısıyo nasıl tıp yemınıdır bu cok kızıyorum nazla hastamı bakılırBu yasa ne zaman çıkmış hiçbir bilgim yok.Ama benim kayınpederim prof. a muayene oluyor.Demekki proflar hasta bakıyor.
anladm cnm eşim bi şansını deneyp arıcak telini buldk ofisinn ...adam anabilim dalı başkanı ve hem urolog hem androlog(infertilite uzmanı) hem de izimrde en ii araştrdgm kadarıyla ona ulaşsak pek bi süper olcak deniczz bakalm zor ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?