Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Geç yumurtladığını nereden biliyorsun ovulasyon testimi yapmıştın.Sen yinede yapsaydın bir gebelik testi ne olur ne olmaz.Belkide hamişsizndir.

aa bak o da iimiş yoluzunm denemek lazm eveeet zyflaylmm benm 700 grm gtmiş ama bu onmzdeki hafta daha bi gaza gelp en az bi kilo vermk istıormm

Son düzenleme:
kızlar ya size bşey sorcm blien vardır belki aranzda şimdi tam gun yasası çıktı ya proflar da tek tek muayneleri kapatmş ee şimdi proflar hiç mi hasta bakamıcak onlara baklmann bi yolu yok mu acaba yaa ?

aslında bakmalrı gerekıyo canım ama malesef bakmıyolar parasız anca ozel muayhanesı varsa orda bakar aslında hastane gırısınde dosyana prof adı yazıyolar ama asıstanlar bakıyo malesef

kızlar ya size bşey sorcm blien vardır belki aranzda şimdi tam gun yasası çıktı ya proflar da tek tek muayneleri kapatmş ee şimdi proflar hiç mi hasta bakamıcak onlara baklmann bi yolu yok mu acaba yaa ?

Bu yasa ne zaman çıkmış hiçbir bilgim yok.Ama benim kayınpederim prof. a muayene oluyor.Demekki proflar hasta bakıyor.

aslında bakmalrı gerekıyo canım ama malesef bakmıyolar parasız anca ozel muayhanesı varsa orda bakar aslında hastane gırısınde dosyana prof adı yazıyolar ama asıstanlar bakıyo malesef

anladm cnm eşim bi şansını deneyp arıcak telini buldk ofisinn ...adam anabilim dalı başkanı ve hem urolog hem androlog(infertilite uzmanı) hem de izimrde en ii araştrdgm kadarıyla ona ulaşsak pek bi süper olcak deniczz bakalm zor ama ...

neoldu tatlım anlatmk istermsn

esimle tartistik aramiz bozuk dün benim ovucan da gülen yüz cikdi dünde bugunde halvet olmadi bende sinirlendim bir daha bebek konusunu acmiycam dedim acayip gururum kirildi resmen yalvariyorum adama ya
dün sabahin 5 inde eve geldi bende onu bekliyorum bugun uykusuz uykusuz ise gittim aglamaktan gözlerim sisdi resmen

Bu yasa ne zaman çıkmış hiçbir bilgim yok.Ama benim kayınpederim prof. a muayene oluyor.Demekki proflar hasta bakıyor.
eger eskı hastasıysa ve muhabbetlerı varsa sekreterı görğştğrğyo yanı profun keyfı anlacagın benım babamda unı.hep profa gıdıyo ama araları ıyı cepten arıyo gel deyınce gıdıyo yoksa randevuları dırek bolumeyazıyolar asıstan kımse o bakıyo danıscaksa bı ust hocasına danısıyo nasıl tıp yemınıdır bu cok kızıyorum nazla hastamı bakılır

bı görüşün tatlım ınş bakar ozelı varsa oraya gıdın gerı kalan tetkıkler hastanede yapılır valla ızmır nasıl bılmıyorum ama bızım burda bıraz zor parasız hızmet vermıyo proflar ya etıketli bi torpil yada para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…