esimle tartistik aramiz bozuk dün benim ovucan da gülen yüz cikdi dünde bugunde halvet olmadi bende sinirlendim bir daha bebek konusunu acmiycam dedim acayip gururum kirildi resmen yalvariyorum adama ya
dün sabahin 5 inde eve geldi bende onu bekliyorum bugun uykusuz uykusuz ise gittim aglamaktan gözlerim sisdi resmen
esimle tartistik aramiz bozuk dün benim ovucan da gülen yüz cikdi dünde bugunde halvet olmadi bende sinirlendim bir daha bebek konusunu acmiycam dedim acayip gururum kirildi resmen yalvariyorum adama ya
dün sabahin 5 inde eve geldi bende onu bekliyorum bugun uykusuz uykusuz ise gittim aglamaktan gözlerim sisdi resmen
muaynesi var mı o profn cnm? iki yol bıraktılar prflara ya üni hastahanesi ya da muayahane..
iyi akşamlar efemm
asılsınız kızlarrrrr
cnm üzüldüm yaa..ama vardır bir hayır bu geceyi değerlendirsen eğer dün çıktıysa yani..bugün ve yarı önemli hem..
ama nedense biz yumurtlarken bu erkeklere birşeyler oluyor..bizde yumrtlama döneminde hep tartışırdık..yada bizde mi birşey oluyor anlamadım:26:
Benim kayınpederim prof.a muayene oluyor.Çapa Tıp Fakultesi nde muayene ücreti 300 tl.
eger eskı hastasıysa ve muhabbetlerı varsa sekreterı görğştğrğyo yanı profun keyfı anlacagın benım babamda unı.hep profa gıdıyo ama araları ıyı cepten arıyo gel deyınce gıdıyo yoksa randevuları dırek bolumeyazıyolar asıstan kımse o bakıyo danıscaksa bı ust hocasına danısıyo nasıl tıp yemınıdır bu cok kızıyorum nazla hastamı bakılır
hoş geldn birsumm ...başladnz mı incire?
hmm :26:bizm muayenesi kapanmş işte yoksa nekadarsa vercktk en azından iice bi bakar eder onn sözne göre hareket ederiz die ...nasip ya meganım o olmazsa başka ii dr bulrum ne yapalm...
ah cnm bnm ya seni o kadar çok anlıorm ki bu ay ben de aynı şeyleri yaşadm ama nasip kısmet be azram neolur uzme kendini bu kadar ..kendmze yapıoz vala ya herşeyi biz düşnuorz biz uzluoz e bize yazık degl mi yanii ...herşey olcagına varıo azram daha da kaçtı diyemeyiz belki çatlamamştr daha yumrtan ..eşin geç saatlere kadar mı çalşıo cnmcm?
canim arkadasimin dogum günü vardi ben geldim mesaj attim eve gel diye ovulasyon yaptigimi söylemedim eve girmesiyle cikmasi bir oldu arkadaslari cagiriyormus bu da öyle yapinca bende söylemek zorunda kaldim gülen yüz cikdigini bu iki gün önemli dedim
tamam hemen geliyorum ben dedi gidis o gidis sabah 5 de geldi bende actim agzimi yumdum gözümü
hoşbulduk cnm..
ben başladım cnm..ama eşime içirmedim..tahlilimiz var birkaç güne kadar ama ben yiyorum
sen nasılsın?
yok bitanem arkadaslariyla kahveye gitmis
simdide icerde hic orali bile olmuyor
banyo yaptim hazirlandim bugunde yine de kirginlik olmasin diye umurunda degil televizyon basinda uyukluyor simdi
ben nerde hata yapiyorum ya anlamadim
canim arkadasimin dogum günü vardi ben geldim mesaj attim eve gel diye ovulasyon yaptigimi söylemedim eve girmesiyle cikmasi bir oldu arkadaslari cagiriyormus bu da öyle yapinca bende söylemek zorunda kaldim gülen yüz cikdigini bu iki gün önemli dedim
tamam hemen geliyorum ben dedi gidis o gidis sabah 5 de geldi bende actim agzimi yumdum gözümü
yok canım ya nerde bende o şanş 30.gun yumutladım ovucan kopkoyu oldu sonra sılıklestı artık yoruldum zaten est mest yok bebekte yok zaten bılıyorumGeç yumurtladığını nereden biliyorsun ovulasyon testimi yapmıştın.Sen yinede yapsaydın bir gebelik testi ne olur ne olmaz.Belkide hamişsizndir.
muaynesi var mı o profn cnm? iki yol bıraktılar prflara ya üni hastahanesi ya da muayahane..
Juliettam nasılsın.Siz tüp bebemi yaptıracaktınız yanlışmı hatırlıyorum:26:Eğer öyleyse ne zman yaptıracaksınız.Tabi inşallah gerek kalmaz
yok bitanem arkadaslariyla kahveye gitmis
simdide icerde hic orali bile olmuyor
banyo yaptim hazirlandim bugunde yine de kirginlik olmasin diye umurunda degil televizyon basinda uyukluyor simdi
ben nerde hata yapiyorum ya anlamadim
hoşbulduk cnm..
ben başladım cnm..ama eşime içirmedim..tahlilimiz var birkaç güne kadar ama ben yiyorum
sen nasılsın?
vala denck bşey yok kızmakta haklsn cnm ...boyle bi durumda haddini blrdrmek lazm ama artık üzülme cnm neolur yıpratma artık kendini ...olan kadınlara oluo hep valla :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?