Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm üzüldüm yaa..ama vardır bir hayır bu geceyi değerlendirsen eğer dün çıktıysa yani..bugün ve yarın önemli hem..

ama nedense biz yumurtlarken bu erkeklere birşeyler oluyor..bizde yumrtlama döneminde hep tartışırdık..yada bizde mi birşey oluyor anlamadım:26:

Son düzenleme:

ah cnm bnm ya seni o kadar çok anlıorm ki bu ay ben de aynı şeyleri yaşadm ama nasip kısmet be azram neolur uzme kendini bu kadar ..kendmze yapıoz vala ya herşeyi biz düşnuorz biz uzluoz e bize yazık degl mi yanii ...herşey olcagına varıo azram daha da kaçtı diyemeyiz belki çatlamamştr daha yumrtan ..eşin geç saatlere kadar mı çalşıo cnmcm?

canim arkadasimin dogum günü vardi ben geldim mesaj attim eve gel diye ovulasyon yaptigimi söylemedim eve girmesiyle cikmasi bir oldu arkadaslari cagiriyormus bu da öyle yapinca bende söylemek zorunda kaldim gülen yüz cikdigini bu iki gün önemli dedim
tamam hemen geliyorum ben dedi gidis o gidis sabah 5 de geldi bende actim agzimi yumdum gözümü

Benim kayınpederim prof.a muayene oluyor.Çapa Tıp Fakultesi nde muayene ücreti 300 tl.

hmm :26:bizm muayenesi kapanmş işte yoksa nekadarsa vercktk en azından iice bi bakar eder onn sözne göre hareket ederiz die ...nasip ya meganım o olmazsa başka ii dr bulrum ne yapalm...

Asistan ücretsiz hasta bakıyor.Prof. lar ücretli.Kayınpederimin gittiği prof. un muayene ücreti 300 tl.Ve ayırmaksızın tanıdık olsun yada olmasın herkese bakıyor diye biliyorum.

hmm :26:bizm muayenesi kapanmş işte yoksa nekadarsa vercktk en azından iice bi bakar eder onn sözne göre hareket ederiz die ...nasip ya meganım o olmazsa başka ii dr bulrum ne yapalm...

Anladım duygum ama neden illaki prof. görmesi gerek tahlilleri.Sizdeki sorun neydiki?

yok bitanem arkadaslariyla kahveye gitmis
simdide icerde hic orali bile olmuyor
banyo yaptim hazirlandim bugunde yine de kirginlik olmasin diye umurunda degil televizyon basinda uyukluyor simdi
ben nerde hata yapiyorum ya anlamadim

vala denck bşey yok kızmakta haklsn cnm ...boyle bi durumda haddini blrdrmek lazm ama artık üzülme cnm neolur yıpratma artık kendini ...olan kadınlara oluo hep valla :26:

Son düzenleme:
hoşbulduk cnm..

ben başladım cnm..ama eşime içirmedim..tahlilimiz var birkaç güne kadar ama ben yiyorum

sen nasılsın?

Juliettam nasılsın.Siz tüp bebemi yaptıracaktınız yanlışmı hatırlıyorum:26:Eğer öyleyse ne zman yaptıracaksınız.Tabi inşallah gerek kalmaz

banyo yaptim hazirlandim bugunde yine de kirginlik olmasin diye umurunda degil televizyon basinda uyukluyor simdi

sen hiçbiyerde hata yapmıosn tatlım uyanır o birazdn erkkler bizim kadar duyarlı degl ne yazık ki sanki çocugu kendmz için istıorz sadece :26:

kabahati vr o zaman..

uzatma demiyorum ama bırak burnu sürtsün o zaman..ama dediğim gibi bu gece ve yarın önemli sizin için..

eve geldiğinde ne dedi birşey dedi mi??

Geç yumurtladığını nereden biliyorsun ovulasyon testimi yapmıştın.Sen yinede yapsaydın bir gebelik testi ne olur ne olmaz.Belkide hamişsizndir.
yok canım ya nerde bende o şanş 30.gun yumutladım ovucan kopkoyu oldu sonra sılıklestı artık yoruldum zaten est mest yok bebekte yok zaten bılıyorum
muaynesi var mı o profn cnm? iki yol bıraktılar prflara ya üni hastahanesi ya da muayahane..

yok duygum oyasa kabul olmadı prof etıketı varsa hem ozel muayhane hem unı. hastane calısabılıyo eger profsa o hakkı verıldı elıne ama ozel hastane olmuyo unıvesıteyle beraber aman ole ıste

Juliettam nasılsın.Siz tüp bebemi yaptıracaktınız yanlışmı hatırlıyorum:26:Eğer öyleyse ne zman yaptıracaksınız.Tabi inşallah gerek kalmaz

iyiyim meguşkammm sen nasılsın??

evet cnm bnm doğru hatırlıyorsun..valla marta en geç ama bakalım eşimin muaynesi ve tahliline göre..bu ay sonu kesinleşecek ne olacağımız cnm bnm...

canım benim ya umarım çabucak düzelir aranız. Erkekler biraz rahat oluyorlar işte ama şunu da düşün her yumurtlama gününde her şey yolunda gidemez kaldı ki yumurtlama gününü kaçırdığını sanıp hamile kalan da çok.
Bir de tabi yumurtlama günü bir şey olmasın bir aksaklık çıkmasın dedikçe de çıkar. Korktuğumuz şeyi kendimize çekermişiz. Sen güzelce dinlen kendini topla kocacın da kesin gönlünü alır senin.

Geçen ay benimkide öle yaptıArada bir oluyor onunda birşeye canı sıkılmıştır belki konuşmayı dene istersen neden böyle yapıyor diye.Benimkine ben iki gün surat yaptın sonra anladımki aslında o bana kırgın olduğu için öyle yapmış hatamı anladım.

hoşbulduk cnm..

ben başladım cnm..ama eşime içirmedim..tahlilimiz var birkaç güne kadar ama ben yiyorum

sen nasılsın?

ayy bizim de az kaldı cnm tahlile haftya battan sonra gtcz biz de heyecan basıo valla inş emeklermzn karşlıgını görrz sonucta inşş sizin de çok ii çıkar da hep beraber burda sevnrz cnmcm

vala denck bşey yok kızmakta haklsn cnm ...boyle bi durumda haddini blrdrmek lazm ama artık üzülme cnm neolur yıpratma artık kendini ...olan kadınlara oluo hep valla :26:

yok duygucum sakinlestim dün fenalasdim gece resmen ya agliycam diye bir hal oldum bugunde böyle yapti daha da acmiyorum cocuk konusu falan bu konu burda kapandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…