iyiyim meguşkammm sen nasılsın??
evet cnm bnm doğru hatırlıyorsun..valla marta en geç ama bakalım eşimin muaynesi ve tahliline göre..bu ay sonu kesinleşecek ne olacağımız cnm bnm...
kabahati vr o zaman..
uzatma demiyorum ama bırak burnu sürtsün o zaman..ama dediğim gibi bu gece ve yarın önemli sizin için..
eve geldiğinde ne dedi birşey dedi mi??
yok bitanem arkadaslariyla kahveye gitmis
simdide icerde hic orali bile olmuyor
banyo yaptim hazirlandim bugunde yine de kirginlik olmasin diye umurunda degil televizyon basinda uyukluyor simdi
ben nerde hata yapiyorum ya anlamadim
ayy bizim de az kaldı cnm tahlile haftya battan sonra gtcz biz deheyecan basıo valla inş emeklermzn karşlıgını görrz sonucta inşş sizin de çok ii çıkar da hep beraber burda sevnrz cnmcm
Asistan ücretsiz hasta bakıyor.Prof. lar ücretli.Kayınpederimin gittiği prof. un muayene ücreti 300 tl.Ve ayırmaksızın tanıdık olsun yada olmasın herkese bakıyor diye biliyorum.
evt cnm sayı ve hız sorunu var bizde deinşallah cnm bnm..sonuçlarımız iyi olsunda bizde iyi olalım..
yada sorun neyse çıksın ortayada yolumuza gidelim..çünkü en kötü şey belirsizlik değil mi??
duygum sizdede erkek faktörü vardı değil mi??
Selam canlarım malesef kırmızılar dün geldi. Çok mutsuzum artık umudum da bitti. Telefondan giriyorum. Hala çanakkaleyim. Herhalde pazara ıstanbulda olurum. Bu arada yeni bat 5 şubathepinizi öpüyorum. Iyi geceler.
canim neden küstügümü neden tartistigimi biliyor konusunu dahi acmiyor orali bile olmuyor
emınmısın canım artık unılerde ücretlı muayne yasak anca kendı ozel muayhanesınde para alabılır unıversıtede artık her doktor herkeze bakmak zorunda parasız ama prolara ne randevu alabılıyosun nede yanlarına yanastırıyolar yalnız ozel muaynesı varsa sekreterı hemn bı kart vızıt sıkıstırıyo elıne burdan arayın orda bakar dıyee
Geçen ay benimkide öle yaptıArada bir oluyor onunda birşeye canı sıkılmıştır belki konuşmayı dene istersen neden böyle yapıyor diye.Benimkine ben iki gün surat yaptın sonra anladımki aslında o bana kırgın olduğu için öyle yapmış hatamı anladım.
Selam canlarım malesef kırmızılar dün geldi. Çok mutsuzum artık umudum da bitti. Telefondan giriyorum. Hala çanakkaleyim. Herhalde pazara ıstanbulda olurum. Bu arada yeni bat 5 şubathepinizi öpüyorum. Iyi geceler.
emınmısın canım artık unılerde ücretlı muayne yasak anca kendı ozel muayhanesınde para alabılır unıversıtede artık her doktor herkeze bakmak zorunda parasız ama prolara ne randevu alabılıyosun nede yanlarına yanastırıyolar yalnız ozel muaynesı varsa sekreterı hemn bı kart vızıt sıkıstırıyo elıne burdan arayın orda bakar dıyee
allah allah..kızdım bak hee..bu erkeklerin geneli böyle ama sen düzeltmeye bak..iki yolun var..
1. sende hiç oralı olmayacaksın elbet bu dikkatini çekecek
2. güzel giyinip mis kokular sürüp yanına yaklaşacaksın tatlım..
Üüzlme nolur umutları yitirmek yok yasakSelam canlarım malesef kırmızılar dün geldi. Çok mutsuzum artık umudum da bitti. Telefondan giriyorum. Hala çanakkaleyim. Herhalde pazara ıstanbulda olurum. Bu arada yeni bat 5 şubathepinizi öpüyorum. Iyi geceler.
meganimm arkadaslarini tercih etti isde bana karsin hep onlar ön planda zaten
evt cnm sayı ve hız sorunu var bizde de
olsun cnm ya üzülme umuda dvm azime dvm elbet gelck bebişler daha sizin ilk denemeleriniz bunlar inşş bi dahaki ay gelir bebişinnn
ben ilkini tercih ettim kendi haline birakdim ne hali varsa görsün umurumda degil artik
Üüzlme nolur umutları yitirmek yok yasakİnşallah gelecek beben az daha sabır zamanı var.
Ama şimdi evde ve yanına git neden böle yaptığını sor konuş.Bir günü ihmal etmen bir ayın boşa geçmesi demek neden böle yapıyorsun de ama sakin bir şekilde konuşun.
çok geçmiş olsn cnm türü ne peki sormamda sakınca yoksa?Çapa Tıp fakultesine gittiğinden eminim tüm tahlilleri her şey orada yapılıyor.Ama belki prof. un özel muayenehanesinde sonuçlar değerlendirilip muayene oluyor olabilir.Kemoterapi görüyor onkoloji bölümünde.
sayı ne kadar cnm birde hareket ..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?