valla ole bu yasalara resmi işlere akıl ermez sız bı arastırın degısıklıklere yetısmek zor allah gonlunuze gore versın ıns sorun cıkmazda profa gerek kalmaz
yaa evet ole olabılır gecmıs olsun allah sıfa versın benımde babam rahatsız tam bırsenedır hastane kurdu oldum oyuzden bukadar cok ötüyom yanı allah ınsaflı doktorlarla karsılastırsın olmayan napsın caresız kalıyo bırı baksın dıye beklıyo bı cekım verıyolar 6 ay sonraya dısadan gıdıyoruz bızde ama muayhanesınde bı msa sandalye parayı alıyo herseyı hastanede yapıyo prof ımza atınica altına hop cekım bır hafta sonraya işte her yerde bi dayı meselesi rabbim tum hastalarına şifa versin dermansız caresız bırakmasın helekı bu kanser ılletı cok zor adı kotu offfff
cok gecmiş olsun zor Allah yardımcınız olsunYok tabi canım malesef pankreas kanseri ve ameliyat olamayacak türden kemoterapi ile yayılmasını durdurmaya çalışıyorlar.
çok saol duygum amın tum hastalara suan ıyı gıbı ama bu ıllet gırdımı cıkmıyo her an korku ıcındeyız oyuzdende cok ıstıyorum bebiş ben tek kızım abım var bıde babam cok sevınıcek ona moral olucak nasıp ama herseyde bı hayırvar gecen sene olsaydı ben babamla bukadar ılgılenemezdım heran yanında olamazdım bıosı yapılırken elını tutamazdım dıyorum rabbım en hayırlı zamanda sevındırır ıns bızıdesize de çok çok geçmiş olsun yoluzunm acil şifalar olsun inşşş
hııım anladım aslında sorun bende sanırım ama esımın sayıda cok degıl bızımde 14mılyon ama bızım hareket ve morfoljı ıyı al dedım esıme caksırı aktar tozunu vermiş balla karıstırın emiş onumuzdekı ay asılama olucam sanırım bıraz faydası olur belkı yesın bakalım 3ay kecıboynuzu içirdimama bunun yanında ıcmem dedı bu ay caksır yıcekmiş ee hadı ole olsun dedım garıbımsperm sayı ve harekete ii gelıo cnm eşim de suyunu içıo onn...
Sağol canım senin babanda geçmiş olsun.Allah tüm hastalara acil şifalar nasip etsin.Allah kimseye dermansız dert vermsin.Şuanda amcamda yoğun bakımda ve komada trafik kazası geçirdi.8 aylık bebeği var.Allah onu bebeğine eşine bizlere bağışlasın.
kızlar ben çıkıormm uykm geldi çokk... ii gecelerrr Allah rahatlk versnnn
çok çok geçmiş olsun tatlım Allah en kısa zamanda acil şifalar versin
Amin cnm..en yakın zamanda inşallah..çok çok geçmiş olsun
cok gecmiş olsun zor Allah yardımcınız olsun
saol canım ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN EVLADINA BAĞIŞLASIN İNŞ.
Sağol canım senin babanda geçmiş olsun.Allah tüm hastalara acil şifalar nasip etsin.Allah kimseye dermansız dert vermsin.Şuanda amcamda yoğun bakımda ve komada trafik kazası geçirdi.8 aylık bebeği var.Allah onu bebeğine eşine bizlere bağışlasın.
aminn cok saol canımgeçmiş olsun canım babana Allah şifalar versin tez zamanda
kızlar bende kaçıyım gözlerım kapanıyo ıyı geceler
meganım Allah sevdiklerine bağışlasın amcanı çocuğunun yüzüne baksın Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin en kısa zamanda
Amin sağol damlam.Dr. durumu iyiye gidiyor diyor ama henüz uyanmadı bir haftadır komada neyse kızlar sizlerinde canını sıkmak istemezdim gece gece.Elimizden dua etmekten ve beklemekten başka birşey gelmiyor.En çok bebeği ve eşi için üzülüyorum.Onlar için çok daha zor olmalı.
anlıyorum seni canım geçen ayda teyzemin oğlu beyin ameliyatı oldu 12 yaşında kızı var bizde onun için çok dua ettik Allah en kısa zamanda iyileştirir inş zordur tabi eşi için küçücük bebek var ortada ama umudunuzu yitirmeyin iyileşecek
Teyzenin oğlunada geçmiş olsun inşallah iyileşmiştir.Allah büyük Allah tan umut kesilmez
öyle canım Allah büyük Rabbim yardımcımız olsun teyzemin oğlu iyi şimdilik beyninde ur var ve iltihap toplandıkça burundan girip alıyorlar dr çok fazla ömrü olduğunu söylememiş 3 yıl demişperişan haldeyiz ama şuan bizimle
Kızlar önceden geceleri topikimiz kalabalık olurdu ve ne güzel sohbetler ederdik özledim vallaha herkesler nerelere gitti
ben burdayım ama gözüm yaşlı canım.((
Ne oldu kelebekim neden gözün yaşlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?