ben ilkini tercih ettim kendi haline birakdim ne hali varsa görsün umurumda degil artik
tamam meganim sözünü dinleyip gidicem konusmaya bakalim ne olcak
valla ole bu yasalara resmi işlere akıl ermez sız bı arastırın degısıklıklere yetısmek zor allah gonlunuze gore versın ıns sorun cıkmazda profa gerek kalmaziice kafam karştı araştrmak lazm bu konuyu du bakalm eşim bi arasın sekreteri ne dicek :44:
Çapa Tıp fakultesine gittiğinden eminim tüm tahlilleri her şey orada yapılıyor.Ama belki prof. un özel muayenehanesinde sonuçlar değerlendirilip muayene oluyor olabilir.Kemoterapi görüyor onkoloji bölümünde.
çok geçmiş olsn cnm türü ne peki sormamda sakınca yoksa?
sayı 14 mlyondu
toplam hareket yuzde otuzdu cnm
üç ay olcak kürlerle ugraşalı inşşşşş duzelmeler olmştr ...
3. şık yanına git ve konuşmak istediğini söyle
normal sperm sayınız ne peki cnm bizimki %3 ileri hızlı hareketliliğimizde % 0
ben çok şeyler yaptım bakalım ne çıkacak?
ama sakin bak kavga yok
ben ilkini tercih ettim kendi haline birakdim ne hali varsa görsün umurumda degil artik
çok geçmiş olsn cnm türü ne peki sormamda sakınca yoksa?
valla ole bu yasalara resmi işlere akıl ermez sız bı arastırın degısıklıklere yetısmek zor allah gonlunuze gore versın ıns sorun cıkmazda profa gerek kalmaz
yaa evet ole olabılır gecmıs olsun allah sıfa versın benımde babam rahatsız tam bırsenedır hastane kurdu oldum oyuzden bukadar cok ötüyom yanı allah ınsaflı doktorlarla karsılastırsın olmayan napsın caresız kalıyo bırı baksın dıye beklıyo bı cekım verıyolar 6 ay sonraya dısadan gıdıyoruz bızde ama muayhanesınde bı msa sandalye parayı alıyo herseyı hastanede yapıyo prof ımza atınica altına hop cekım bır hafta sonraya işte her yerde bi dayı meselesi rabbim tum hastalarına şifa versin dermansız caresız bırakmasın helekı bu kanser ılletı cok zor adı kotu offfff
Yok tabi canım malesef pankreas kanseri ve ameliyat olamayacak türden kemoterapi ile yayılmasını durdurmaya çalışıyorlar.
Yok tabi canım malesef pankreas kanseri ve ameliyat olamayacak türden kemoterapi ile yayılmasını durdurmaya çalışıyorlar.
kızlae unutmadan çaşır tozu aldım bugun balla karıstıpmı yıdırcem yardımm...bıde çakşır tam olarak neye ıyı gelıyoduuu
valla ole bu yasalara resmi işlere akıl ermez sız bı arastırın degısıklıklere yetısmek zor allah gonlunuze gore versın ıns sorun cıkmazda profa gerek kalmaz
yaa evet ole olabılır gecmıs olsun allah sıfa versın benımde babam rahatsız tam bırsenedır hastane kurdu oldum oyuzden bukadar cok ötüyom yanı allah ınsaflı doktorlarla karsılastırsın olmayan napsın caresız kalıyo bırı baksın dıye beklıyo bı cekım verıyolar 6 ay sonraya dısadan gıdıyoruz bızde ama muayhanesınde bı msa sandalye parayı alıyo herseyı hastanede yapıyo prof ımza atınica altına hop cekım bır hafta sonraya işte her yerde bi dayı meselesi rabbim tum hastalarına şifa versin dermansız caresız bırakmasın helekı bu kanser ılletı cok zor adı kotu offfff
biz ilk kez verdk cnm spermıogram ama 20 mlyon yeterli dr da normaln az altında demişti
bizim de ileri hızlı 0dı cnm
morfoloji de yuzde 7 diydi yapmadgmz şey gerçekten kalmadı senn de oyle cnm konşuodk arada inşş sonuçlar ii gelirr
geçmiş olsun cnm ... kim hasta? Allah şifa versin
inşallah duygumm..valla bizim macunun içinde yok yoktu..3 ay oldu hala bir sonuç alamadık..
eşim tahlili verince bende hormonlarımı bir kontrol ettirim diyorum..tahlil yapalı çok oldu tekrarlatmakta fayda var
Sağol canım kayınpederim.Ama çok şükür şu ara ağrıları azalmaya başladı.Rabbim şifasını verir inşallah en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?