Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben ilkini tercih ettim kendi haline birakdim ne hali varsa görsün umurumda degil artik

neden bu erkekler bizim gibi hassas değiller anlamam.

sonuçta bu iki kişinin yavrusu ve menfaat değil..

sen canını sıkma cnm bnm..unutmuş olamaz değil mi??

iice kafam karştı araştrmak lazm bu konuyu du bakalm eşim bi arasın sekreteri ne dicek :44:
valla ole bu yasalara resmi işlere akıl ermez sız bı arastırın degısıklıklere yetısmek zor allah gonlunuze gore versın ıns sorun cıkmazda profa gerek kalmaz

yaa evet ole olabılır gecmıs olsun allah sıfa versın benımde babam rahatsız tam bırsenedır hastane kurdu oldum oyuzden bukadar cok ötüyom yanı allah ınsaflı doktorlarla karsılastırsın olmayan napsın caresız kalıyo bırı baksın dıye beklıyo bı cekım verıyolar 6 ay sonraya dısadan gıdıyoruz bızde ama muayhanesınde bı msa sandalye parayı alıyo herseyı hastanede yapıyo prof ımza atınica altına hop cekım bır hafta sonraya işte her yerde bi dayı meselesi rabbim tum hastalarına şifa versin dermansız caresız bırakmasın helekı bu kanser ılletı cok zor adı kotu offfff

çok geçmiş olsn cnm türü ne peki sormamda sakınca yoksa?

sayı 14 mlyondu
toplam hareket yuzde otuzdu cnm
üç ay olcak kürlerle ugraşalı inşşşşş duzelmeler olmştr ...

normal sperm sayınız ne peki cnm bizimki %3 ileri hızlı hareketliliğimizde % 0

ben çok şeyler yaptım bakalım ne çıkacak?

normal sperm sayınız ne peki cnm bizimki %3 ileri hızlı hareketliliğimizde % 0

ben çok şeyler yaptım bakalım ne çıkacak?

biz ilk kez verdk cnm spermıogram ama 20 mlyon yeterli dr da normaln az altında demişti
bizim de ileri hızlı 0dı cnm
morfoloji de yuzde 7 diydi yapmadgmz şey gerçekten kalmadı senn de oyle cnm konşuodk arada inşş sonuçlar ii gelirr

ben ilkini tercih ettim kendi haline birakdim ne hali varsa görsün umurumda degil artik

azram üzülme canım bazen onunda bunaldığı zamanlar olur onun tarafından bakmak lazım
meganım doğru söylüyor 1 günün boş geçmesi 1 ayın boşa gitmesi demek tatlım

size de çok çok geçmiş olsun yoluzunm acil şifalar olsun inşşş

kızlae unutmadan çaşır tozu aldım bugun balla karıstıpmı yıdırcem yardımm...bıde çakşır tam olarak neye ıyı gelıyoduuu

Sağol canım senin babanda geçmiş olsun.Allah tüm hastalara acil şifalar nasip etsin.Allah kimseye dermansız dert vermsin.Şuanda amcamda yoğun bakımda ve komada trafik kazası geçirdi.8 aylık bebeği var.Allah onu bebeğine eşine bizlere bağışlasın.

Son düzenleme:

inşallah duygumm..valla bizim macunun içinde yok yoktu..3 ay oldu hala bir sonuç alamadık..

eşim tahlili verince bende hormonlarımı bir kontrol ettirim diyorum..tahlil yapalı çok oldu tekrarlatmakta fayda var

inşallah duygumm..valla bizim macunun içinde yok yoktu..3 ay oldu hala bir sonuç alamadık..

eşim tahlili verince bende hormonlarımı bir kontrol ettirim diyorum..tahlil yapalı çok oldu tekrarlatmakta fayda var

cnm bence faydası olck bu yaptıklarımızn içime oyle dogyo tabi ama Allah blir gdnce ogrencz yoksa da neyse çaresi ii bi dr bulup ona göre hareket etmek lazm ...ben de tekrarltcm hormon tahllerini gerçi ben hayıt içıorm sanmıorm bi sorun olsn hormonlrda daha once gttm herşey normaldi ...ama yne bi baktrmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…