Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım camlarını yalnız silme hatta şu sıra yağmurlu vs hava silsen geri kirlencek çabucak bence camlar kalsın...
benimde geçen hafta misafirlerim gelecek olmasa hiç silmezdim...
ütünde çoksa azar azar yap...mesela bugün 3-4 parça ütüle

Kızlar bu aylarda çevremde de çok duyuyorum regl gecikmesi yaşayanlar çok, havalardanmıdır bilmem ama sıkıntısı olanlarda çok...
Aysunaycım zaten salı günü anneme gidiyorum nasipse, orada 20 gün kalacağım için camları çok düşünmüyorumda ütüye bi başlasam tamamı bitecek.

görüşürüz canım...
topiğimiz teker teker hamiş kalıyor...
sıra bize geliyor gülümm...
hepimizden çok umutluyum bendee

evt bende çok duydum cnm...ben o kadar geç adet olduğumu hiç bilmem ilk kez böyle bişey başıma geldi..
36 günde adet oldum....belkide havalardandır dediğin gibi...
canımm ütünü 3 parçaya böl bugün birazını yap...yoksa çoğaldıkça zoruna gidecek...
yada kendi giyeceklerinse ailenin yanına götür giyeceğin zaman ütülersin

ohh negüzel tatil olmuş yaaa
bende istiyoruuummmmm
ve evet Allahım ol dedi ol du meleğim çok uğraştım kürlerle geldi nihayet

ben korkuyorum valla iş yapmaya şimdilik
ama nereye kadar bööle olur bilemem
olmadı haftada 1 kadın tutucam :44:

canım bizde çalışma yoktu ki olsa ümitlenicem bebek gelecek diye. Şubatta başlıcaz biz ama bakalım ocak sonu yumurtlama olursa regli olmazsam tekrar başlıcaz. Evet bende ara kanama 3 senedir sene de bir iki defa olur zaten ama sonra normal reglimi yine olurum ancak bu sefer ara kanama bitti daha normal reglime 10 gün olmasına rağmen yine kanama başladı ve eminim bunun reglim olduğuna çünkü kaç gündür regli olucam belirtilerim vardı hatta yazmıştım buraya bu göğüs ağrısı falan nedir diyee.. Bakalım kısmet ovulasyon siparişi de verdim 10 gün sonra regli olmazsa ovulara başlıcam ve artık çalışmalarda olacak inşallahh..

canım ne olur titizliği bir yere bırak. Hele kese görünsüz, kesenin durumu, konumu belli olsun risk yoksa azar azar hafif işleri yaparsın sakın yukarı uzanma hani bir yere yetişemeyiz de kendimi zorlarız uzatırız ya kollarımızı işte hareketi asla yapma artık hep sandalye olsun yanıbaşında. Ağır kaldırma. Eşinde yardım etsin dediğin gibi kadın al olmazsa hiçbirşey bebeğinden değerli değil tatlım..

offf belim kopuyor yaa bir de yoruldum bugün yarım gün hep ayaktaydım dün akşam da geç vakte kadar temizlik yaptım şimdi belimin sancısından duramıyorum nereden bileyim nornal reglimi de erken olacağımı. Normal reglimse tabii ama öyle düşünüyorum bilsem böyle oacağını arkadaşı ertelerdin dinlenirdim. Yarın dinlenirim artık ütülerim var yaparım dinlene dinlene artık yarın.

anladım canımm..çalışmalara henüz başlamadığını biliyorum da.demek ki bu ay hepimize bişey oldu
düzenimiz bozuldu...
ovucan almakla çok iyi etmişsin..
yoksa bizim yumurtlama günlerini tespit etmek gerçektende zor..
inşallah bebişin bekletmeden gelir dejavum

yok canım elimi sürmüyorum hiç bişeye valla
umrumda değil yaterki korusun Allahım bizi

geçmiş olsun canım ama bak bu ara kanamalar rahim hazırlığı ben sana sööliyim :112:

İnşallah birtanem ama ne zaman bebek düşüncesine girsem aynı dengesizlikler oluyor ya ona bozuluyorum. Hepimizin bebekleri gelsin inşallah ovularım geçen seneden vardı 6 tane yine sipariş vericez bu sefer laboquik alıcam 5 tane de gebelik testi hediye 30 tl.

yok canım elimi sürmüyorum hiç bişeye valla
umrumda değil yaterki korusun Allahım bizi

geçmiş olsun canım ama bak bu ara kanamalar rahim hazırlığı ben sana sööliyim :112:

canımm birtanem ağzın bal yesin.. Valla çalışmalar hiç yokken de oluyordu bu ara kanamalar 3 senedir senede 1-2 ay olur böyle daha çalışma yom bu sene bu aya denk geldi ama normal reglimi 10 gün sonra bekliyordum yazmıştım burda ya göğüslerim acıyor falan diye nedir bu diye bak kanama oldu demekki normal reglimde erken gelecekmiş tabii bu ara kanamanın devamı değilse ama o bitmişti dün ve neden göğüslerim ağrısın dimi regli belirtileri olsun. Bakalım 10 gün sonra ya yine regli olucam olmazsam da ovuları yapıcam kuzum yumurtlama yakalayınca da başlıcaz İnşallahh.. arkadaşa hiç demedik ama başlıcaz diye nazar değmesin istiyorum hatta kalp atışını duyana kadar sizden ve ailemden başka kimse bilmeyecek.

slm kızlar
keyifler nasıl
benim rejim bugün biraz yalan oldu yaaa
ama bir kereden birşey olmaz herhalde dimizaten bu gün çalışmalara başlıyouz aldığım kaloriyi yakarım
kızlar doğadan 5 bi yerde çay aldım günde iki kere içilcekmiş yağları yakmak için ve ödemleri atıyormuş vucuttan tadı çok iyi değil ama içmeye çalışıyorum günde iki fincal kk da içen çokmuş side bakın isterseniz.

markete kadar koçişe eşlik edicem
biraz oksijen alıyım yavv :111:

al canım tabii.. Burada da hava bu akşam yumuşak arkadaşı bıraktıkta evine öyle çıktık kaç gündür çok ayaz vardı. Yarın fena olmazsam sinema yapmak istiyorum ben.

bence bu ovucanlar bitsin laboquıck alcam daha ucuz..
ben hemen hamiş kalırım diye almıştım coretests diye bişey...çok iyi ama pahalı hiç gerek yok..
labouıck te de 2.çizgi hep çıkıyo inşallah alışabilirim onada...

aaaaaaaaaaa hulyam bak hatırlattın bana..bugün bime alışverişe gittim bennnn....
hemde çay almaktı amacım dünden ama başka şeyler aldım onu almadım bak şimdi sen hatırlattın
ne unutkanım yaaaaaa
p.tesiye kaldı

Son düzenleme:

iyiki yazmışım canım ya
tadı beni pek sarmadı ama işte mecbur içiyorum.
inat ettim vericem bu kiloyu

Ben geçen sene başka topikteyim oradan bir arkadaşım one step tavsiye etmişti onunla hamila kaldı böyle kaset değilde çubuk gibi olanlardan ucuzdu da hem ama geldiğinde güvenememiştim incecik çubuklardı ama çok güzel gösterdi yumurtlamayı tahmin ettiğim tarihlerde ama bu sefer laboguik gördüm uygunda hem öbür testle nerdeyse aynı fiyat bizim kızlarda bunu kullandılar ya hem 5 gebelik testi de bedava bunu alayım dedim bende.Hayırlı olur inşallah..

iyiki yazmışım canım ya
tadı beni pek sarmadı ama işte mecbur içiyorum.
inat ettim vericem bu kiloyu

vallahi iyiki dedin..
hem benim kbızlık problemim var kilo vermemi zorlaştırıyo iyi gelicek bana o.
tadı da evet içinde mate yeşilçay sinamki vs var değil mi??
tahmin edebiliyorum tadını canım

Ben çıkıyorum kızlar belim çook ağrıyor uzanayım biraz. Öpüyorum kızlar ilerleyen saatlerde gelirim yine belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…