Slm kızlaar, nasılsınız.
Bu aralar çok tembelleştim, doğru düzgün ev işi yapmıyorum, yemek zaten hiç yok mutfağa bile girmeye çekiniyorum, çok tembelleştim yaa, yapmam gereken ütülerim var ama hiç içimden gelmiyor, camlarım berbat!
Hamileyim diye saldım iyice kendimi, insan kendini kötü hissediyor yaa(
Biri bana gaz versinde en azından şu ütülerimi yapayım(
görüşürüz canım...ortam değiştirmek çok iyi geliyor gerçekten aysuncum ildacık kurtuldu bu uğraştan darısı herkesin başına inşallahhh ama ben senden gerçekten çok umutluyum olacak Allahın izniyle
eşim evdee sizi çok seviyorummmmmmm ben yine uğrarımm müsait oluncaa
Kızlar bu aylarda çevremde de çok duyuyorum regl gecikmesi yaşayanlar çok, havalardanmıdır bilmem ama sıkıntısı olanlarda çok...
Aysunaycım zaten salı günü anneme gidiyorum nasipse, orada 20 gün kalacağım için camları çok düşünmüyorumda ütüye bi başlasam tamamı bitecek.
ohh negüzel tatil olmuş yaaabendeee seniii çok össledimm canımın içiii İldaaa hamişşş demekk başardııı sonundaa şükürler olsunnnnnn çok sevindim huzurcummÇok mutlu oldum gerçektennn dur şurdaa 2 göbek atayımmm Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhh
huzurcum 3 gün diye gittik 1 hafta kaldık Antepe bayıldım gönlümüzce eğlendik ata bindim,buz pateni yaptım,uzayı izledim,bowling oynadım sinemaya gittim daha neler nelerrr çok mutluyum çok bütün kötü enerjimi orda bırakıp geldimmmmmmmm
Slm kızlaar, nasılsınız.
Bu aralar çok tembelleştim, doğru düzgün ev işi yapmıyorum, yemek zaten hiç yok mutfağa bile girmeye çekiniyorum, çok tembelleştim yaa, yapmam gereken ütülerim var ama hiç içimden gelmiyor, camlarım berbat!
Hamileyim diye saldım iyice kendimi, insan kendini kötü hissediyor yaa(
Biri bana gaz versinde en azından şu ütülerimi yapayım(
sağol tatlım...
insan misafir gelince yoruluyor ama tatlı yorgunluk bunlar...
dejavu canım bu ara bi çok kişiin düzeni bozuldu sanırım benimde öyle...
benimde reglim 30 günü geçmezdi bu ay 36 günde geldi geç yumurtladım vs...
seninde düzenin bozulmuş ama bence korkulacak bişey yok canım...
bu durum sürekli olmadığı sürece ilke kez oluyo değil mi böyle bişey...
düzen bozulunca bebek gelmesine az kalmış denir...inşallah öyledir...
ohh negüzel tatil olmuş yaaa
bende istiyoruuummmmm
ve evet Allahım ol dedi ol du meleğimçok uğraştım kürlerle geldi nihayet
ben korkuyorum valla iş yapmaya şimdilik
ama nereye kadar bööle olur bilemem
olmadı haftada 1 kadın tutucam :44:
canım bizde çalışma yoktu ki olsa ümitlenicem bebek gelecek diye. Şubatta başlıcaz biz ama bakalım ocak sonu yumurtlama olursa regli olmazsam tekrar başlıcaz. Evet bende ara kanama 3 senedir sene de bir iki defa olur zaten ama sonra normal reglimi yine olurum ancak bu sefer ara kanama bitti daha normal reglime 10 gün olmasına rağmen yine kanama başladı ve eminim bunun reglim olduğuna çünkü kaç gündür regli olucam belirtilerim vardı hatta yazmıştım buraya bu göğüs ağrısı falan nedir diyee.. Bakalım kısmet ovulasyon siparişi de verdim 10 gün sonra regli olmazsa ovulara başlıcam ve artık çalışmalarda olacak inşallahh..
offf belim kopuyor yaa bir de yoruldum bugün yarım gün hep ayaktaydım dün akşam da geç vakte kadar temizlik yaptım şimdi belimin sancısından duramıyorum nereden bileyim nornal reglimi de erken olacağımı. Normal reglimse tabii ama öyle düşünüyorum bilsem böyle oacağını arkadaşı ertelerdin dinlenirdim. Yarın dinlenirim artık ütülerim var yaparım dinlene dinlene artık yarın.
canım ne olur titizliği bir yere bırak. Hele kese görünsüz, kesenin durumu, konumu belli olsun risk yoksa azar azar hafif işleri yaparsın sakın yukarı uzanma hani bir yere yetişemeyiz de kendimi zorlarız uzatırız ya kollarımızı işte hareketi asla yapma artık hep sandalye olsun yanıbaşında. Ağır kaldırma. Eşinde yardım etsin dediğin gibi kadın al olmazsa hiçbirşey bebeğinden değerli değil tatlım..
anladım canımm..çalışmalara henüz başlamadığını biliyorum da.demek ki bu ay hepimize bişey oldu
düzenimiz bozuldu...
ovucan almakla çok iyi etmişsin..
yoksa bizim yumurtlama günlerini tespit etmek gerçektende zor..
inşallah bebişin bekletmeden gelir dejavum
yok canım elimi sürmüyorum hiç bişeye valla
umrumda değilyaterki korusun Allahım bizi
geçmiş olsun canım ama bak bu ara kanamalar rahim hazırlığı ben sana sööliyim :112:
markete kadar koçişe eşlik edicem
biraz oksijen alıyım yavv :111:
bence bu ovucanlar bitsin laboquıck alcam daha ucuz..İnşallah birtanem ama ne zaman bebek düşüncesine girsem aynı dengesizlikler oluyor ya ona bozuluyorum. Hepimizin bebekleri gelsin inşallah ovularım geçen seneden vardı 6 tane yine sipariş vericez bu sefer laboquik alıcam 5 tane de gebelik testi hediye 30 tl.
slm kızlar
keyifler nasıl
benim rejim bugün biraz yalan oldu yaaa
ama bir kereden birşey olmaz herhalde dimizaten bu gün çalışmalara başlıyouz aldığım kaloriyi yakarım
kızlar doğadan 5 bi yerde çay aldım günde iki kere içilcekmiş yağları yakmak için ve ödemleri atıyormuş vucuttan tadı çok iyi değil ama içmeye çalışıyorum günde iki fincal kk da içen çokmuş side bakın isterseniz.
bence bu ovucanlar bitsin laboquıck alcam daha ucuz..
ben hemen hamiş kalırım diye almıştım coretests diye bişey...çok iyi ama pahalı hiç gerek yok..
labouıck te de 2.çizgi hep çıkıyo inşallah alışabilirim onada...
aaaaaaaaaaa hulyam bak hatırlattın bana..bugün bime alışverişe gittim bennnn....
hemde çay almaktı amacım dündenama başka şeyler aldım onu almadım bak şimdi sen hatırlattın
ne unutkanım yaaaaaa
p.tesiye kaldı
bence bu ovucanlar bitsin laboquıck alcam daha ucuz..
ben hemen hamiş kalırım diye almıştım coretests diye bişey...çok iyi ama pahalı hiç gerek yok..
labouıck te de 2.çizgi hep çıkıyo inşallah alışabilirim onada...
iyiki yazmışım canım ya
tadı beni pek sarmadı ama işte mecbur içiyorum.
inat ettim vericem bu kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?