İnşALLAH istediğin gibi olur canım,, RABBİM gönlüne göre versin.. Hemde ikizin olsun inşALLAHTanımasamda dualarım seninle inan..
Allah razı olsun.Benimde dualarım seninle inşallah rabbim önce senin yüzünü güldürsün.İkiz olmasın kızz nasıl bakarım
İkiz olsun canımm, bakarsın ALLAH ın izniyle, sonrada bidaha ne zaman olacak diye düşünmezsin işteRABBİM ikimizinde yüzünü güldürsün tatlım, belkide hamileyizdir, kısmet...
bence çok erken yapmışsın testi canım, adetin geçtikten sonra yapmalısın, 1 günde bile fark ediyor testin sonucu.. bende 22 aralıkta yapmıştım hemde kan testi negatifdi, normalde 1 ocakta olmam gerekiyordu ama halen olmadım ve yinede cesaret edemiyorum test yapmaya.. Bence bekle biraz daha, yumurtlama gününde olmasanda yumurta vücutta bi süre duruyor o anda yaşanmışsa ilişki döllenme oluyor bildiğim kadarıyla, kısmetinde varsa yumurtlama günü fark etmez canım.. İnşALLAH hamilesindir ve tüm isteyenlerde hamiledir..
Yumurtlama dönemin tahmin ettiğin gün olmamaış olabilir.Belki bu ay yumurtan geç yada erken çatlamıştır tahmin ettiğinden.Yada yumurtlama öncesi ilişki olduysa içerde canlı perm bulunup o şekilde döllenmede olmuş olabilir.Testi çok erken yapmışsın.Bir iki gün daha bekle adet olmazsan sabah idrarıyla gebelik testi yaparsın.İnşlalah hamilesindir.
Ayni, ben de sizin durumunuzdayim, cesaret edemiyorum test yapmaya. Icimden "inshallah hamileyimdir" diyorum, ama bosha umitlenmek de istemiyorum.
Ama cok tesekkur ederim yorumunuz icin :)
Inshallah dediginiz gibidir. Yazilarini okudum, inshallah en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz. Hic umudunuzu kaybetmeyin, lutfen. Siz elinizden geleni yapin, gerisini ALLAHa tevekkul edin. Hayirli gunler.
İyi dileklerin için sağol tatlım.İnşlalah sende hamilesindir rabbim aratmadan nasip etsin.
Ayni, ben de sizin durumunuzdayim, cesaret edemiyorum test yapmaya. Icimden "inshallah hamileyimdir" diyorum, ama bosha umitlenmek de istemiyorum.
Ama cok tesekkur ederim yorumunuz icin :)
Inshallah dediginiz gibidir. Yazilarini okudum, inshallah en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz. Hic umudunuzu kaybetmeyin, lutfen. Siz elinizden geleni yapin, gerisini ALLAHa tevekkul edin. Hayirli gunler.
Önemli değil canım ne demek, hepimiz aynı sıkıntılardan burdayız... Yetrki umudumuz, ümidimiz olsun... Hepimiz hamile olalım inş hayırlısıyla...
canimm adetle birlikte kisti atiyorsun bildigim kadari ile cok sevindim rahim filminin tertemiz cikmasina
insallah yakin zamanda bebisinde gelir
off uyuyamadim sinir oldum
sabah nasil kalkcam hic bilmiyorum
dejavu megan sagolun bu arada
dejavu canim yarin eklerim arabayi simdi telden giriyorum
kızlar bugün dolu iş yaptık benimkiyle daha doğrusu ben sööledim o yaptı
yarın sabah misafirlerim geliyo
gelince müjdeyi vericez mecbur ondan sonra ayakları uzatır yatarım zaten annemler yapar mamaları :112:
ama wc durumum feci tuvalete çıkamıyorum :111:
sadece uyuya kalıyorum gördüğüm heryerde
2 ,3 gün kalırlar bende aralarda girmeye çalışırım
öpüyorum siziiii
Benim bulantıar gittikçe daha fena oluyor yaa(
Bugün lavaboya zor yetiştim, başımda fena ağırıyor.
Eşimde diyorki büyüyünce anlatırsın çocuğumuza bana ne eziyetler ettin diye :))
Bu durumu değerlendiriyorum, ütüler kocacığıma ait :))
Anladım canım çalışan insan uykuya hasret kalıyor.Ben şuan çalışmıyorum ama okul zamnından ve çalıştığım dönemlerden biliyorum erken kalkmak çok zor oluyor.Ben 10 saat uyusam yeter bana ama eşim 24 saat uyusa uykusunu alamaz çok uykucu
Ben regl oldum malesef
Önceden üzülmezdim ama bu defa içim parçalandı çok üzüldüm
Eşime yemekte nasıl çilek kokusu geldi burnuma demiştim
Unutmamış gitmiş nerden bulduysa ertesi gün iş dönüşü çilek almış bana
Yüzün solgun ne oldu dedi hasta oldum diyince kafasını yere eğdi çok üzüldüm ben.
Kızlar ben daha erken oluyorum artık regli 28 gündü ama 24 23 günde bir regli oluyorum 2 aydır.
Allah'ım inşallah daha çok hasretini çektirmesin takatim kalmadı psikolojim alt üst oldu yaa..
günaydınlar. Bol bebekli, güzel haberli bir hafta olsun inşallah
Ben bir çay yapayım da evden poğaça getirdim yiyeyim sizle konuşurken hemen geliyorumm.
bende bu sabah güzel 2 tane ekmek arası hazırladım. Ofise gelincede tost makinesinde bastım onları missss gibi oldu.
Afiyet olsun kuzucum sana
Gunaydiiinnnnnn hurremlerimmmm gecmisi okudum ferdam kuzey istiyomussunuz ismini ben alperen dedim ama kocam kuzey koyalim mi dedi dun aksam yemekte aklimada yatmisti bakalim ne olacak bizimkinin adi alperen ve kuzey arasindayiz suan
ohh afiyet olsun sana da canım. Ben de haftasonu arkadaşa hazırladım ya birşeyler kaldı bereketli oluyor iki tepsi çıkıyor dün sabah kahvaltı da yedik, kaynanamlara götürdüm bir de işe getirdim ben kantin poğaçasını sevmiyorum ya evde yapılan gibi olmuyor yaptım mı getiriyorum kantindekilerden bir tanesini zor bitiririm valla iki tane yedim benimkilerden ve bir tane daha yiyesim var.
alperen de kuzeyde güzel. İki Kuzey olur topikte eğer koyarsanız. Ben Rüzgar ya da Toprak koyucam.
ohh afiyet olsun sana da canım. Ben de haftasonu arkadaşa hazırladım ya birşeyler kaldı bereketli oluyor iki tepsi çıkıyor dün sabah kahvaltı da yedik, kaynanamlara götürdüm bir de işe getirdim ben kantin poğaçasını sevmiyorum ya evde yapılan gibi olmuyor yaptım mı getiriyorum kantindekilerden bir tanesini zor bitiririm valla iki tane yedim benimkilerden ve bir tane daha yiyesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?