Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İnşALLAH istediğin gibi olur canım,, RABBİM gönlüne göre versin.. Hemde ikizin olsun inşALLAH Tanımasamda dualarım seninle inan..

Allah razı olsun.Benimde dualarım seninle inşallah rabbim önce senin yüzünü güldürsün.İkiz olmasın kızz nasıl bakarım

Allah razı olsun.Benimde dualarım seninle inşallah rabbim önce senin yüzünü güldürsün.İkiz olmasın kızz nasıl bakarım

İkiz olsun canımm, bakarsın ALLAH ın izniyle, sonrada bidaha ne zaman olacak diye düşünmezsin işte RABBİM ikimizinde yüzünü güldürsün tatlım, belkide hamileyizdir, kısmet...

İkiz olsun canımm, bakarsın ALLAH ın izniyle, sonrada bidaha ne zaman olacak diye düşünmezsin işte RABBİM ikimizinde yüzünü güldürsün tatlım, belkide hamileyizdir, kısmet...

Tamam olsun bakalımRabbim tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ayni, ben de sizin durumunuzdayim, cesaret edemiyorum test yapmaya. Icimden "inshallah hamileyimdir" diyorum, ama bosha umitlenmek de istemiyorum.
Ama cok tesekkur ederim yorumunuz icin :)

Inshallah dediginiz gibidir. Yazilarini okudum, inshallah en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz. Hic umudunuzu kaybetmeyin, lutfen. Siz elinizden geleni yapin, gerisini ALLAHa tevekkul edin. Hayirli gunler.

İyi dileklerin için sağol tatlım.İnşlalah sende hamilesindir rabbim aratmadan nasip etsin.

Önemli değil canım ne demek, hepimiz aynı sıkıntılardan burdayız... Yetrki umudumuz, ümidimiz olsun... Hepimiz hamile olalım inş hayırlısıyla...

Ben regl oldum malesef
Önceden üzülmezdim ama bu defa içim parçalandı çok üzüldüm
Eşime yemekte nasıl çilek kokusu geldi burnuma demiştim
Unutmamış gitmiş nerden bulduysa ertesi gün iş dönüşü çilek almış bana
Yüzün solgun ne oldu dedi hasta oldum diyince kafasını yere eğdi çok üzüldüm ben.
Kızlar ben daha erken oluyorum artık regli 28 gündü ama 24 23 günde bir regli oluyorum 2 aydır.
Allah'ım inşallah daha çok hasretini çektirmesin takatim kalmadı psikolojim alt üst oldu yaa..

canimm adetle birlikte kisti atiyorsun bildigim kadari ile cok sevindim rahim filminin tertemiz cikmasina
insallah yakin zamanda bebisinde gelir

tesekkur ederim canim.doktorda adetle atilir demisti bakalim insallah gitmistir adetim bitsin gidicem kontrole.allahim hayirli evlatlar versin insallah en dogru zamanda

Insallah canim ben tam bi kaos yasiyorum en son 13 kasimda adet gordum ve doktora gittim bebek yok dedi gayet te sagliklisin test yaptim negatif cikti korunmuyoruz da adetin gelmesi icin ilac verdi doktor icmedim cunku bir arkadasim hamile olmasina ragmen bebek henuz kucuk ve cok derindeymis doktor gormemis ve adet sokturucu ilac vermis bebegini dusurmus boytle bisi yasamaktan korkuyorum yarin yine baska bir doktora gidicem bu seferde yok derse ilac alicam benimle ayni durumda olan var mi lutfen yardim edin 8 aylik evliyim son 1 ay cocuk cok istiyoruz prezervatif disinda hic dogum kontrol hapi kullanmadim :S

off uyuyamadim sinir oldum
sabah nasil kalkcam hic bilmiyorum

dejavu megan sagolun bu arada
dejavu canim yarin eklerim arabayi simdi telden giriyorum

tamam ekle canım..

ohh kocişe yıktın işleri yanii iyi yaptın canım yapsın tabii biraz tadını çıkar bu 9 ayın yaa. Demek söyleyeceksiniz karar verildi yani. aslında daha iyi söylemek bu sefer ileride söyleyeceksiniz aa o zaman hamileydin de söylemedin diyecekler bir de anladığım kadarıyla senin canı tez hemen kalkarsın, koşturursun,mamalar hazırlarsın ama şimdi yapmayınca dikkat çekerdi yani. Gelmeye çalış ama özletme kendini.

ahh canım ya sabret yakında geçer inşallah. Neyse ki senin koca ütü biliyor benimki hiç anlamaz ne yemek, ne ütü ne temizlik yanii napıcam hamileyken bakalım inşallah ağır geçirmem neyse annem çalışmıyor artık bol bol gelir bana.

yaa o uykuyu sen bana sor çok severim uykuyu geçen sene eşim gönderir yatardım 10-11 e kadar şimdi tekrar çalışmaya başladım zor kalkıyorum ama kalkana kadar tabii. Akşamda aman bir dizi izleyeyim diyorum geç bitiyor zaten yatmam falan 12 yi buluyor sabah 7 ayaktayım 7 saat uyku keşke 10 saat uyuyabilsem. Dün de uykum kaçtı erken kalktım cumartesi arkadaş gelecekti kalktım bu haftasonu böyle geçti.

canım yaa üzülme desem de elde değil biliyorum ama sabret, dua ve tevekkül et canım elbet gelecek. Hayırlısı olsun canım yaa..

günaydınlar. Bol bebekli, güzel haberli bir hafta olsun inşallah

Aminn İnşallah..

Ben bir çay yapayım da evden poğaça getirdim yiyeyim sizle konuşurken hemen geliyorumm.

Gunaydiiinnnnnn hurremlerimmmm gecmisi okudum ferdam kuzey istiyomussunuz ismini ben alperen dedim ama kocam kuzey koyalim mi dedi dun aksam yemekte aklimada yatmisti bakalim ne olacak bizimkinin adi alperen ve kuzey arasindayiz suan

bende bu sabah güzel 2 tane ekmek arası hazırladım. Ofise gelincede tost makinesinde bastım onları missss gibi oldu.
Afiyet olsun kuzucum sana

ohh afiyet olsun sana da canım. Ben de haftasonu arkadaşa hazırladım ya birşeyler kaldı bereketli oluyor iki tepsi çıkıyor dün sabah kahvaltı da yedik, kaynanamlara götürdüm bir de işe getirdim ben kantin poğaçasını sevmiyorum ya evde yapılan gibi olmuyor yaptım mı getiriyorum kantindekilerden bir tanesini zor bitiririm valla iki tane yedim benimkilerden ve bir tane daha yiyesim var.

Gunaydiiinnnnnn hurremlerimmmm gecmisi okudum ferdam kuzey istiyomussunuz ismini ben alperen dedim ama kocam kuzey koyalim mi dedi dun aksam yemekte aklimada yatmisti bakalim ne olacak bizimkinin adi alperen ve kuzey arasindayiz suan

alperen de kuzeyde güzel. İki Kuzey olur topikte eğer koyarsanız. Ben Rüzgar ya da Toprak koyucam.

Valla alperene kocam isinamadi bi turlu dun yemek yedik karnimi seviyodu kazim koyuncunun bi sarkisi var tsira dedim kiz olsaydi koyardik kuzey yildizi demek benimde aklimda oglumuza kuzey ismi var dedi hosuma gitti ama alperende cok hosuma gidiyo bakalim ne olacak bekarken doruk isminide begenirdim

bende hamur işi vs çok yapıyordum ama eskiden eşim pazarlarıda çalışıyodu onun için vaktim oluyodu şimdi yanımda olunca bırakıp mutfağa bile gitmiyorum. Yapamıyorum tabi artık. Aslında yine akşamları yapsamda eşim işede götürse gündüzleride yese.
Bende cumartesi günü netten etsiz çiğköfte tariflerine baktım. O kadar uğraştım yaptım. Bildiğin kısır oldu Eşim fotolarını çekmiş bende tabağa koydum kaşıkladık yedik. Kayınvalidemlerede götürdüm kısır yaptım dedim. Bu tam çiğ köfte kısır arası bişey olmuş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…