Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inş cnmm çok istiyorum inan ki getrmek ve bu üç ay ne duyduysam aldım yaptım ettm inşş sonuc da ii olurcnm kürlere dvm edn iki ay sonra bi daha yaptrn vi de urloga gdn ii bi urolog olsn ama kimisi tüccar cunku tüpbebek merkezlernle ilişkileri var bizm gttgmz bi dr oyleydi mesela ...ama bence kürlerle düzelr cnm ameliyata gerek olmucak inşşş hiçbirmzn ...arginmax bii ay olcak başlaylı testte bakalm bi gelşme varsa bizim sen de al cnm mutlaka arginmaxı ben ona güvenıorm ama son sözü test sölucek elbett....

bi de bu ara organk şalgam suyu alıorm kızlar o da çok iimş degerler için aklnzda bulunsun sizin de ....inş bizim ii gelsn de sonçlar ben tekrar yazcm ne yapıp ettysm...

Son düzenleme:
kızlar derzlerle bende çok uğrşıyordum eskiden...bi arkadaşımdan derz temizleyici duydum onu aldım vede temizledim acaip beyazlıyor...
sıkıyosunuz üzerinden bi bezle bi kere geçiyosunuz bembeyaz oluyo..
öyle fırçayla falan zor iş..

canım aslında bi heycanla bitiyo bebek kıyafetleri ben çalıştığım halde 2-3 günde yakadan başlama bebe hırkası bitiriyorum. Hele çalışmasam demekki
Sözüm olsun hamiş kalalım herkese ufak tefek bişeyler yapıcam. Hatta hemen utopya ile gamzemesuta birer patik neyin örüp yollasam ya

kızlar beklesem daha iyi olucak galiba test yapmak için yine o tek çizgi moralimi bozmasın değilmi :26:
eğer zaten bat geçerse doktora gidicem ama bu sürede dayana bilirmiyim hiç bilmiyorum ben yaa

vallahi beceriklisin pufffy maşallah sana
bende çok isterdim örmek ama dediğim gibi birazda ilgi sabırla ilgili bende yok işte onlardan
ayyyy gerçekten mi diyosun canım çok teşekkürler..vallahi demen bile yetti çok mutlu oldum ben hamileymişiz gibi hisseettim hepimizi
inşallah hepimizin hamile olduğumuz günler gelicek az kaldı hissediyorum allahın izniyle
kızlar beklesem daha iyi olucak galiba test yapmak için yine o tek çizgi moralimi bozmasın değilmi :26:
eğer zaten bat geçerse doktora gidicem ama bu sürede dayana bilirmiyim hiç bilmiyorum ben yaa

eminem bence bekle erken test yapma...
zaten az kalmış batına...
inşallah bebişin yoldadır canımmm

Son düzenleme:

eminecimm nasl ii hseetcksn kendini oyle hareket ett ve sonucunda ii hberler var inşşş heycnla beklıorz cnmcm

bende bugün mazoşist günümdeyim. Sabah sabah adamın biriyle kavga ettim zaten. Arabasına çok yanaşmışım nasıl çıkacakmış yerinden. Ben tamam çekiyorum şimdi dedim. Sonra indim arabadan ne bağırıyosun ya dedim insan gibi söylesen ben çekerim dedim. Ama sen böyle konuştuğun için çıkmıyorum dedim. şimdi o park ettiğin yerden çık yada çıkma umrumda değil diye adama azar çektim. Adamda manyağa çattık dedi. Evet ben manyağım var mı itirazın dedim adama. Bu bebişsizlik insanı çıldırtıyo valla benim en kısa zamanda hamile kalmam lazım. Yoksa içimdeki canavar ortaya çıkmaya başladı

benimki açlıktan delircek
ben mama yapmaya gidiyorum kızlar zaten 6 dan sonra benim kasa kapanıyo artık
akşama görüşürüz

İnşallah o günler gelsin artık.

baaşladım cnm ben de bnm de bi bucuk klo gtti 82.5 oldm şimdi ama tickerı cuma degştrcm cnm tam gaz dvm cnm bana da şimdlk yetmiş yeter artar ble

Merhaba kızlar
Bugun yogun surekli giremedim
Duygu aysun supersiniz maasallah
Ferda cok beğendim mobilyanı
Güle güle kullanın bebisinle

Puffy arkadasinla aran nasil düzeldi mi

Merhaba kızlar

canım hoşgeldin geçen günde yazmışın gördüm alıntıladım. Sonra bişey yazmamışım
Arkadaşımın ertesi günü doğum günüydü ya, erken gelip masasına ördüğüm şapkayı bıraktım. Mutfaktaydım geldi boynuma sarıldı ben seni çok seviyorum dedi sarıldı dayanamadık ikimizde ağladık. Oda yaşadıkları ve yaşattıkları sebebiyle sigarayı bırakmama kararı aldı

Merhaba kızlar
Bugun yogun surekli giremedim
Duygu aysun supersiniz maasallah
Ferda cok beğendim mobilyanı
Güle güle kullanın bebisinle

hoş geldnnn huzurmm bnm yaa sen girmen bnm çıkmama yakın zamana denk gelıo nedense yemek yapcm ama çıkmam lazm akşam gelrsn demi yine ? saol cnm benm vercz inşş ii gdıo hep boyle gtsn inşş bakalmmm....

tamam aysunum yapmıcam ya varsa vardır yoksada yoktur yani çok kafaya takıyorum bu sıralar zaten bu ayda olmazsa hayıt hariç hiç bir çaba göstermicem doktor kontrolünüde bırakıyorum sıkıldım olmazsada olmıcak yani yapıcak birşey yok ALLAH kızıma uzun ömürler versin
eminecimm nasl ii hseetcksn kendini oyle hareket ett ve sonucunda ii hberler var inşşş heycnla beklıorz cnmcm

duygucum valla bende sizin gibi diyete vurucam galiba yoksa bu sitresi üstümden atamıcam kendime başka hedefler koymalıyı ama sizin kadar azimli olabilirmiyim hiç bilmiyorum

ah be eminem ben bu azimden once kaç kez diyete başladım bıraktım blıomsn ama bu sefer kararlıyım bebiş gelnce bile beslnmeme dikkat etcm aburcuburun ne bana ne de bebege faydası olcak cunku ...yaparsn kkden bi diyet grubu seç hemen kendne gör bak nasl gtck tıkır tıkır klolarrr

hımm öyle mi bilmiyordum...tmm ozaman orda yapmayalım canımızı sıkmasınlar
haklısın canım...inşllh eşimde cıkmaz..insan arada kalır amelıyat yapsa bi dert yapmasa bi dert

bi de bu ara organk şalgam suyu alıorm kızlar o da çok iimş degerler için aklnzda bulunsun sizin de ....inş bizim ii gelsn de sonçlar ben tekrar yazcm ne yapıp ettysm...

duygu sen baya şey denemissin inşllh emeğini cumartesi alırsın

kızlar bende kaçıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman
bu arada hülyayla meg nerelerde yine kayıplara karıştılar heeeee

siz verin bende verdiklerinizi alıyım kiloların. Bende kilo alma işlerine sardım yine. Bu akşam başlıycam
15-20 bebe bisküvisi
ballı mısır gevreği
2 yemek kaşığı badem ve ceviz çekilmiş halde
Süt
Yatmadan önce bunları yiyip yatıcam. Zaten balık yağı hapına başladım geçen hafta
yaza kadar 5 kg almam lazım

inşallah gider valla zaten herşeye sinir olmaya başladım şimdide kilolara sarıcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…