Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de kendimi yıpratmamak için kilolara takmış vaziyetteyim
daha iyi oldu benim için
kafam kilolarla mesgul olunca bebek düşünmyrm
gelecek inşllh...önce fit olalım da

valla benim eşimdede aynı problem var ileri hız 0000000000000

canım bizde de sıfır bi değer vardı ama hangisi hatırlamıyrm sanırım hareketlilik
ama dediğim gibi pek itibar etmedik teste
perhizi 6gündü
yanlışlık yaptık gitmek zorunda kaldı gitti
bile bile yani
bi de yaptıgı yer iğrenç bi yerdi
sonuçları sağlam cıkmıyormuş oranın
yani inşllh öyledir
bakalım bikaç ay sonra iyi bi yerde yapmayı düşünüyrz
o zamana kadar incir ve pekmez içiyor işte

ya kızlar ben bu cips yeme huyundan kurtulmak istiyorum hergün olmasa bile 2 günde bir yiyorum yahu fena alişkanlık yapmış evde olmayınca deliriyorum illa fazladan elimin

altında olcak iyi bişey diil ama DA-YA-NA-MI-YO-RUM...

duygummm inşalalh güzel sonuçlarla geliceksin dualarım seninle...
bizimde ilk yaptırdığımızda perhize uyamamıştık daha doğrusu perhizin en fazla 5 olması gerektiğini bilmiyorduk...
o yüzden 1.ci pek saymıyorum bende aslında...
bu kez 3-5 güne uyarak gidice.z vede inşallah güzel sonuçlarla dönücez duygumm....

herşey çok güzel olacak:13:

işte eşim 2aydır incir yiyor zeytinyağında
bi de keçiboynuzu pekmezine başladı bu ay
inşllh iyi cıkar bizimki de
duygu varikoselde amelıyat sart diye biliyrm..cünkü damar genişliyr ve spermleri öldürüyr yani kürlerle artsa bile o damar spermleri öldüryr
hadi bakalım duygu iyi haber getir ben de merak ettim
inşllh iyi cıkar
biz testi alınca baya üzülmüştük
sonra perhizi düşündük ve labaratuarı
tekrarlamaya karar verdik

arginmaksı duydum sizden
bakalım duygu siz bi tekrarlayın
ben de ona göre yok harıtası cizecem kendime
ildanın aldıgı çaksır kökü macununu da denemek lazım

kür uyguluyomusunuz canım...

uyguluyoruz canım. keçiboynuzu kürü.1 hafta oldu daha başlayalı. bakalım faydasını görecekmiyiz bilmiyorum. ileri hareket 0 olması ne kadar kötü bi durum onu bilmiyorum. yavaş hareketli ve yerinde hareketli % 55. bu değişirmi değişmezmi onu bilmiyorum. ama ben pozitif düşünüyorum hayırlısıyla olacak inşallah.

olcak aysunum olcak az kaldı az bi kaç ay içinde bebişlerimiz gelck inşş o zaman kadar da zayfylm iştee süperizzz süperrr moralimizz ii ve herşey çook ii olacakkkk

Son düzenleme:

aysun..
yaptırdığın yerde önemli
ya bikaç yerde okudum da tüp bebek merkezlerinde daha sağlam sonuc veriyormuş
öyle mi
duydunmu sen bunu canım

Bende aynı fikirdeyim.Yine çok beğendiğim heves ettiğim kıyafetler olursa yeni alırım.Ama bebkler çabuk büyüdüğü için ilk etapta onlarıda kullanmayı düşünüyorum.Ay bana bakın ya daha hamile kalmadan yaptığım planlara bak İnşallah Alah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeni hepsini güle güle giysin

Evet aynı fikirdeyim

Elektrikler kesildi bizimde ama neyseki hemen geldi

cnm ildann eşinn de varikosel vardı ama kürlerle başardılar çok duzeldi degerler nasip cnm ya bazısında işe yarıo bazılarında işe yaramıo ameliyat işinn ehli bi drun teşhis koyması çok onmli testten sonra eşimi ii bi prof ya da dra götrmeyi düşnuorm cnm o derse amelyat olur bakalm bu test bizim de yolumuzu çizmemzde çok onmli cnm ....

Son düzenleme:

canım eve hiç alma...
ben abur cuburu cok yerdim ölürüm yani
çikolata gazoz cips vb.
hepsini bıraktım evde olunca dayanamıyoruz iradesiz oluyrm ama hiç almayınca kendım gidip almıyorum rahat oluyr
eşimi de tembihledim
öyle seyler yiyeceksen dışarda ye gel
eve getirme dedim

sen en azından plan yapıyosun. Ben eve kıyafet doldurdum bide Her gttiğimde elime bir poşet tutuşturuyolar. Napıyım almıyımda diyemiyorum. Zaten bebek 3-4 kere anca giymiş oluyor
Ben son hamileliğimde 2 haftada 3 yelek 3 de patik örmüştüm. Hatta o tırtıl ipten battaniyesni başlamıştım. Şimdi yine elim boşa kalınca yeni bişey bulana kadar onu örüyorum Ben sindire sindire yapıyımda nede olsa bebik sindire sindire gelicek

Kızlar ben çıkıyorum.Markete gitmem lazım çok geçe kalmadan gidip geleyim.Sonrada akşam yemeği yaparım.Sizlere iyi sohbetlerGce burada olan olursa ben burada oluyorum gecleri nobetçi muhabbetçi olarak.

kürü uygulayın canım mutlaka düzelme olucaktır...
ileri hızlı önemli evet...3 ay uygulamanız gerek en az...
bide incir kürü var onuda yapın...
incirleri ikiye böl kavanoza doldur üzerini zeytinyağıyla doldur
eşin ve sen her sabah bir parça yeyin..
inşallah düzelicek canım..bizimde hareket ve yapı sorunumuz var 5 aydır kür uyguluyoruz inşallah hepimiz için haırlısı olsun...
olcak aysunum olcak az kaldı az bi kaç ay içinde bebişlerimiz gelck inşş o zaman kadar da zayfylm iştee süperizzz süperrr moralimizz ii ve herşey çook ii olacakkkk
evet duygum inşallah inşallah gelicekler..önce bi fit olalım onu bekliyolardır
aysun..
yaptırdığın yerde önemli
ya bikaç yerde okudum da tüp bebek merkezlerinde daha sağlam sonuc veriyormuş
öyle mi
duydunmu sen bunu canım

canım ben tüp bebek merkezlerine güvnmiyorum nedense...
tüp bebeğe yönlendirmek için değerleri düşük çıkarabiliyolarmış...

ankarada en iyi yer düzen laboratuarlarıymış ona gidiyoruz bizde...sadece test merkezi iyi bi yer yine oraya gidicez bakalım...

aaaa cidden mi maşallh ya cok sevindim ildaya
ben amelıyat sanıyordum çaresini
eşim ürologa gitmedi hiç ama ağrı oldugunu söyluyor
onda da cıkabılır varikosel..şüpheleniyor olduguna
inşllh yoktur da..bilmyrm..
cumartesiyi iple cekıyorum
inşllh gzl haber getir bize de umut olsun

simdi fircayla degilde telle sildim canimm süper oldu
ama turuncu olana bir bakayim saol canim önerilerin icin

bildiğimiz bulaşık teliyle mi canım valla olabilir yaa deneyeyim bende hem daha zahmetsiz olur gibime geliyor küçücük fırçayla uğraşmaktansa. Misal diş fırçasını atıcaz artık atmaa diyorum eşime neden diyor onlarla ben fayans aralarını silcem diyorum deli diyor bana.

hehehe bak böyle anlatınca benim de çatır çatır doğurasım geldi ayyy sancı çeke çeke bağıra çağıra doğuvereydim ne güzel olurdu şimdi. Mazoşistmiyim ne

yaşasın ya
Çok mutluyum.
Zeynep kamildeki histeroskopi cihazı yapılmış. Adet olunca gidicem inşallah

hadi gözün aydın canım artık yaptırabilirsin inşallah sonra da bebeğin gelir.

yok canım benim eşimde de varikosel var üroloji doktoru hareketi pek iyi buladı sınırda yani ameliyat dedi ama iki kadın doğum uzmanına ve burada bir dr sordum gerek yok dediler yani değerler bebek yapmaya müsaitse gerek görülmüyor başka yerlerde de okudum. Spermi falan öldürmüyor sperm çıkışı zor olabilir damar tıkanıklığı nedeniyle ama sorun değğilmiş. Biz onu yaptıracağımıza aşılama yaptırırz daha iyi dedik çünkü baya ehli kişilerin yapması lazım ve başka durumlar olabiliyor Allah korusun hem 3 ayda ancak etkisi görülüyor 6 aya kadarda çıkabiliyor o zamana kadar kaç aşılama yapılır dimi ama.

Ay sen öle yazınca ben seni hamiş sandım.Sende ben gibiymişsinAman olsun biz hazırlığımızı yapalımda belki görüp gelir bebişlerBenimde var bebiş kıyafetlerim şimdiden 3 koli kadarAma onları döküp döküp katlamak bakmak sevmek çok güzel bişey benim hoşuma gidiyor

Neyse bu defa gittim ben

ne güzel puffy elinden geliyo cici cici şeyler örüyosun
ben hiç yapamıyorum yani yapıyorum da bitirme sabrı bende hiç yok hep yarım kalıyo bende artık bişey yapmıyorum..
hele gelsinde teyzelere haber salarım örerler

Kızlar ben çıkıyorum.Markete gitmem lazım çok geçe kalmadan gidip geleyim.Sonrada akşam yemeği yaparım.Sizlere iyi sohbetlerGce burada olan olursa ben burada oluyorum gecleri nobetçi muhabbetçi olarak.

görüşürüz canım...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…