onbeş tatl olsn çok daha ii yapcm cnm artık cnm aburcubur degl deli gibi sebze yemegi istıo mesela gelşme var bayaaaseyyahcım bebişler gelck ama anszn geldgnde hoş geldn diecm bebişe çook da sevincemmm ama ondan once yıpratmak yasak lendimi artık klolara odaklandım bebişim annesini daha fit istıo ee haklı da bebiş
valla benim eşimdede aynı problem var ileri hız 0000000000000
yaşasın ya
Çok mutluyum.
Zeynep kamildeki histeroskopi cihazı yapılmış. Adet olunca gidicem inşallah
Hosbuldum bitanemmmm ay ben felaket doymusum ya canimin cektigi biseyi pisirdim yiyemiyorum icim gidiyo suannnnn((
]
gtcez cnm bu cumartesiheycnlym amaa inşş ii sonuç alcz yaa sayı 14tü ...20 olsa tmmdır ileri hızlı 0 dı beş 10 ble olsaa uccam inanki yne 0 olursa biraz üzülrm sanrm o zaman varikosel olur eşim heralde ama ben ii şeyler olmasını hayal ediorm inşş da oyle olur cnm benm ...evt cnm tekrarlayın yne perhizniz fazlaymş ..yne yaptrnca inşş da sonucunuz ii çıkar cnm benmm
incir vede keçiboynuzu kürü yapın canım...
ayrıca vitaminde içirebilirsin eşine bak biz duyguyla aldık..arginmax men..
çok iyi bi vitaminmiş..
bizde tekrarlatıcaz ocakta..inşallah güzel çıkar..hayırlısı olsun..
]
gtcez cnm bu cumartesiheycnlym amaa inşş ii sonuç alcz yaa sayı 14tü ...20 olsa tmmdır ileri hızlı 0 dı beş 10 ble olsaa uccam inanki yne 0 olursa biraz üzülrm sanrm o zaman varikosel olur eşim heralde ama ben ii şeyler olmasını hayal ediorm inşş da oyle olur cnm benm ...evt cnm tekrarlayın yne perhizniz fazlaymş ..yne yaptrnca inşş da sonucunuz ii çıkar cnm benmm
kür uyguluyomusunuz canım...
duygummm inşalalh güzel sonuçlarla geliceksin dualarım seninle...
bizimde ilk yaptırdığımızda perhize uyamamıştık daha doğrusu perhizin en fazla 5 olması gerektiğini bilmiyorduk...
o yüzden 1.ci pek saymıyorum bende aslında...
bu kez 3-5 güne uyarak gidice.z vede inşallah güzel sonuçlarla dönücez duygumm....
herşey çok güzel olacak:13:
duygummm inşalalh güzel sonuçlarla geliceksin dualarım seninle...
bizimde ilk yaptırdığımızda perhize uyamamıştık daha doğrusu perhizin en fazla 5 olması gerektiğini bilmiyorduk...
o yüzden 1.ci pek saymıyorum bende aslında...
bu kez 3-5 güne uyarak gidice.z vede inşallah güzel sonuçlarla dönücez duygumm....
herşey çok güzel olacak:13:
Bende aynı fikirdeyim.Yine çok beğendiğim heves ettiğim kıyafetler olursa yeni alırım.Ama bebkler çabuk büyüdüğü için ilk etapta onlarıda kullanmayı düşünüyorum.Ay bana bakın ya daha hamile kalmadan yaptığım planlara bakben bu konuda ne olursa olsun temiz kıyafet olduktan sonra giydiririm gibi geliyr. Kuzenimin bebeği ve kardeşim var(1,5 yaşında) onların kıyafetlerinin hepsi bendehatta 7 tane yenidoğan bezimiz bile var. Bide zaten örgü vs çok yapıyorum galiba doğana kadar bizim kıyafetlere yer kalmaz
canım ablam da bana ayırmıştı yeğenimin kıyafetlerinden
onları da alıp kullanıcam tabi ki
şöyle ki heveslendiğin ve beğendiğin şeyleri yine alıyorsun
mesela ben kendim de baya bişey aldım
ama bazı şeyler cidden gereksiz masraf
mesela pijamalar falan, almaya da heves etmiyorum onları zaten
dışarı giyilecek kıyafetleri güzel oluyor onları da alıyorum zaten
hepsinden de kullanıcam valla benim için hiç sorun değil
kardeş sayılır onlar nolcak
cnm ildann eşinn de varikosel vardı ama kürlerle başardılar çok duzeldi degerlerişte eşim 2aydır incir yiyor zeytinyağında
bi de keçiboynuzu pekmezine başladı bu ay
inşllh iyi cıkar bizimki de
duygu varikoselde amelıyat sart diye biliyrm..cünkü damar genişliyr ve spermleri öldürüyr yani kürlerle artsa bile o damar spermleri öldüryr
hadi bakalım duygu iyi haber getir ben de merak ettim
inşllh iyi cıkar
biz testi alınca baya üzülmüştük
sonra perhizi düşündük ve labaratuarı
tekrarlamaya karar verdik
arginmaksı duydum sizden
bakalım duygu siz bi tekrarlayın
ben de ona göre yok harıtası cizecem kendime
ildanın aldıgı çaksır kökü macununu da denemek lazım
ya kızlar ben bu cips yeme huyundan kurtulmak istiyorum hergün olmasa bile 2 günde bir yiyorum yahu fena alişkanlık yapmış evde olmayınca deliriyorum illa fazladan elimin
altında olcak iyi bişey diil ama DA-YA-NA-MI-YO-RUM...
Bende aynı fikirdeyim.Yine çok beğendiğim heves ettiğim kıyafetler olursa yeni alırım.Ama bebkler çabuk büyüdüğü için ilk etapta onlarıda kullanmayı düşünüyorum.Ay bana bakın ya daha hamile kalmadan yaptığım planlara bakİnşallah Alah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeni hepsini güle güle giysin
kürü uygulayın canım mutlaka düzelme olucaktır...uyguluyoruz canım. keçiboynuzu kürü.1 hafta oldu daha başlayalı. bakalım faydasını görecekmiyiz bilmiyorum. ileri hareket 0 olması ne kadar kötü bi durum onu bilmiyorum. yavaş hareketli ve yerinde hareketli % 55. bu değişirmi değişmezmi onu bilmiyorum. ama ben pozitif düşünüyorum hayırlısıyla olacak inşallah.
evet duygum inşallah inşallah gelicekler..önce bi fit olalım onu bekliyolardırolcak aysunum olcak az kaldı az bi kaç ay içinde bebişlerimiz gelck inşş o zaman kadar da zayfylm iştee süperizzz süperrrmoralimizz ii ve herşey çook ii olacakkkk
aysun..
yaptırdığın yerde önemli
ya bikaç yerde okudum da tüp bebek merkezlerinde daha sağlam sonuc veriyormuş
öyle mi
duydunmu sen bunu canım
cnm ildann eşinn de varikosel vardı ama kürlerle başardılar çok duzeldi degerlernasip cnm ya bazısında işe yarıo bazılarında işe yaramıo ameliyat işinn ehli bi drun teşhis koyması çok onmli testten sonra eşimi ii bi prof ya da dra götrmeyi düşnuorm cnm o derse amelyat olur bakalm bu test bizim de yolumuzu çizmemzde çok onmli cnm ....
simdi fircayla degilde telle sildim canimm süper oldu
ama turuncu olana bir bakayim saol canim önerilerin icin
siz beni yiyin bende bebişim olsun onu yiyeyim. nasıl bi istek geldi şimdi içime ben bebe istiyorummmmmmmmmmmmm. Ne olurdu şimcik hamile olsaydımda göbişim kocaman olsaydı. bebiş tekmeleseydi beni. sonra bağıra bağıra doğuruverseydim onu. ne fantazi yarattım kendime yaaa. kendi halime kendim güldüm valla
yaşasın ya
Çok mutluyum.
Zeynep kamildeki histeroskopi cihazı yapılmış. Adet olunca gidicem inşallah
işte eşim 2aydır incir yiyor zeytinyağında
bi de keçiboynuzu pekmezine başladı bu ay
inşllh iyi cıkar bizimki de
duygu varikoselde amelıyat sart diye biliyrm..cünkü damar genişliyr ve spermleri öldürüyr yani kürlerle artsa bile o damar spermleri öldüryr
hadi bakalım duygu iyi haber getir ben de merak ettim
inşllh iyi cıkar
biz testi alınca baya üzülmüştük
sonra perhizi düşündük ve labaratuarı
tekrarlamaya karar verdik
arginmaksı duydum sizden
bakalım duygu siz bi tekrarlayın
ben de ona göre yok harıtası cizecem kendime
ildanın aldıgı çaksır kökü macununu da denemek lazım
sen en azından plan yapıyosun. Ben eve kıyafet doldurdum bideHer gttiğimde elime bir poşet tutuşturuyolar. Napıyım almıyımda diyemiyorum. Zaten bebek 3-4 kere anca giymiş oluyor
Ben son hamileliğimde 2 haftada 3 yelek 3 de patik örmüştüm. Hatta o tırtıl ipten battaniyesni başlamıştım. Şimdi yine elim boşa kalınca yeni bişey bulana kadar onu örüyorumBen sindire sindire yapıyımda nede olsa bebik sindire sindire gelicek
ne güzel puffy elinden geliyo cici cici şeyler örüyosunsen en azından plan yapıyosun. Ben eve kıyafet doldurdum bideHer gttiğimde elime bir poşet tutuşturuyolar. Napıyım almıyımda diyemiyorum. Zaten bebek 3-4 kere anca giymiş oluyor
Ben son hamileliğimde 2 haftada 3 yelek 3 de patik örmüştüm. Hatta o tırtıl ipten battaniyesni başlamıştım. Şimdi yine elim boşa kalınca yeni bişey bulana kadar onu örüyorumBen sindire sindire yapıyımda nede olsa bebik sindire sindire gelicek
Kızlar ben çıkıyorum.Markete gitmem lazım çok geçe kalmadan gidip geleyim.Sonrada akşam yemeği yaparım.Sizlere iyi sohbetlerGce burada olan olursa ben burada oluyorum gecleri nobetçi muhabbetçi olarak.
kürü uygulayın canım mutlaka düzelme olucaktır...
ileri hızlı önemli evet...3 ay uygulamanız gerek en az...
bide incir kürü var onuda yapın...
incirleri ikiye böl kavanoza doldur üzerini zeytinyağıyla doldur
eşin ve sen her sabah bir parça yeyin..
inşallah düzelicek canım..bizimde hareket ve yapı sorunumuz var 5 aydır kür uyguluyoruz inşallah hepimiz için haırlısı olsun...
ya incirde yaptım ama eşim onu yiyemedi. normalde incirden nefret eder. zeytinyağlısını hiç yiyemedi. sen yersen bende yerim dedi.ben bile inciri çok sevmeme rağmen çok zor yedim. kocişede işkencede yapmak istemiyorum.başka ne verirsen ver yerim ama inciri yiyemem diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?