Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aşılamaya gerek kalmıcak cnm blmıorm ben bunu hissedıorm inşş da gerçeklşçk ...mide bulantısı bebişten de olablr bi de bu aralar salgın da ondan da olblr cnm ...bu ahydan sonra direk aşılamaya mı gtcn meganm bi kaç ay daha denesen ????

Ohhhh iste buda mujdeli haber gozun aydin canimmmm

evet cnm ya benim için çok müjdeli bir haber hemde. 2 haftadır başka hastanelerde doktor ve cihaz arıyodum. Çok mutlu oldum bu son evre inşallah bebeğime kavuşmak için.
Ben bu işlemler bittikden sonra 1-2 ay içinde hamile kalıcağıma inanıyorum nedense

baaşladım cnm ben de bnm de bi bucuk klo gtti 82.5 oldm şimdi ama tickerı cuma degştrcm cnm tam gaz dvm cnm bana da şimdlk yetmiş yeter artar ble

maşallah size kızlar...bebek işini beceremedik kilolar elimizden kurtulamaz
ben de hayret etti,m kendime ilk defa tam gaz devam ediyrm
işte biraz dikkat etsek kararlı olsak gidiyorlar
hadi bakalım kızlar bu işin altından kalkacağız inşllh
hedeflediğimiz kilolara geleceğiz
ikinizinde de iyi gitmiş valla
aysun dediğin gibi bi ara duracak
inatla devam etmek lazım sonra şıp şıp dmkülecek kilolar peşpeşe

kızlar ya aç karnına çıplak mı tartılıyorsunuz
ben iç çamaşırla tartılıyrm aç karnına

tabi canım bence en iyisini etmişsin almakla
neden başkasına versin ki
ben de yeğenimin şeylerini kullanıcam

bütün pusetler oto koltuğu oluyor canım aklınızda bulunsun

Görümcemde ikinci bebişini doğurdu.Şuan 3 aylık oda diyor sen hamile kalınca istersen bebişin yepyeni bir iki kere giyip küçülenleri var onları sana saklıyorum diyor.Gerçi insan ilk bebşi olacak herşeyin en iyisini almak ister en yenisini almak ister ama bebekler çok çabuk büyüyor ilk etapta hamile kalırsam onları kullanmayı düşünüyorum.Allah nasip ederse.

Görümcemin kızıda çok tatlı annesi ona bişeyler söylüyor nasıl annesine gülüyor bıcır bıcır konuşur gibi sesler çıkarıyor.Ellerini ayakalrını sallıyor heyecanlanıyor annesi konuşunca

bebiş cicileri konşuoz ya drek aklm onlara gtti cnmcm anladm cnm gamzecm her gun tartır evt bi de drundan bi beslnme listesi al olmadı ona uyabldgn kadar uyarsn cnmcm
bence de bebiş süper di mi
tam yemelik

bundan almadım canım henüz
ama ilerde alırım belki
güzel bir ürün

evt ya maşallah çok tatlı etrafmda bebiş var ama o daha minnacık bi buyusn onu da sıka sıka sevcm boyle gerçi kıyamam da ben sıkmaya olsn cnm gerek olursa alrsn bunu da digeri de var onnla da idare edeblrsn bakarsn duruma ...

ben eşofmanlarımla tartılıyorum her sabah

Son düzenleme:

ben bu konuda ne olursa olsun temiz kıyafet olduktan sonra giydiririm gibi geliyr. Kuzenimin bebeği ve kardeşim var(1,5 yaşında) onların kıyafetlerinin hepsi bende hatta 7 tane yenidoğan bezimiz bile var. Bide zaten örgü vs çok yapıyorum galiba doğana kadar bizim kıyafetlere yer kalmaz

canım ablam da bana ayırmıştı yeğenimin kıyafetlerinden
onları da alıp kullanıcam tabi ki
şöyle ki heveslendiğin ve beğendiğin şeyleri yine alıyorsun
mesela ben kendim de baya bişey aldım
ama bazı şeyler cidden gereksiz masraf
mesela pijamalar falan, almaya da heves etmiyorum onları zaten
dışarı giyilecek kıyafetleri güzel oluyor onları da alıyorum zaten
hepsinden de kullanıcam valla benim için hiç sorun değil
kardeş sayılır onlar nolcak

Ben beş ay yumurta takibi yaptırdım adet olunca 6. yumurta takibi için gidicem.Devlet hastanesine gidiyorum.6 ay yumurta takibi başarısız olunca aşılama raporu çıkarabiliyorsun.Dr da 6 ay yumurta takibi yeterli şubatta aşılamaya geçelim dedi bende açıkcası beklemek istemiyorum.Birde araya zaman girerse bu yapılan yumurta takibi boşa gider.Tahliller boşa gider. Aşılama raporu alabilmem için tekrar rahim filmi ve tüm tahliller yenilenmesi gerekir.Bu durumda zaman kaybetmemek en iyisi.

Son düzenleme:

duygu testinizi tekrarlıyacaktınız dimi bu ay
benim eşimde de hareket sorunu cıktı
düşüktü degerleri
ama değerleri aklımda değil...çok b..tan bi yerde test yaptı
küçük bi labarotuardı
ve 6günlük perhizle gitti yanlışlık yaptık yani
testi bikaç ay sonra tekrarlıyacağız
incir kürü yapıyoruz 2aydır

hiç üşenmıom tartıcldgm zaman soyunverıom valla aç karnına 82.4 çıktım tok karnına ya da su içmşsem tuvaletm varsa 83 çıkıorm

aslında doğrusu o dimi iç çamaşırlarınla tartılmak bende öyle yapıyım artık bari yoksa kıyafet değişince kilo değişir:44:

onbeş tatl olsn çok daha ii yapcm cnm artık cnm aburcubur degl deli gibi sebze yemegi istıo mesela gelşme var bayaaa seyyahcım bebişler gelck ama anszn geldgnde hoş geldn diecm bebişe çook da sevincemmm ama ondan once yıpratmak yasak lendimi artık klolara odaklandım bebişim annesini daha fit istıo ee haklı da bebiş

Son düzenleme:

valla benim eşimdede aynı problem var ileri hız 0000000000000

incir vede keçiboynuzu kürü yapın canım...
ayrıca vitaminde içirebilirsin eşine bak biz duyguyla aldık..arginmax men..
çok iyi bi vitaminmiş..

bizde tekrarlatıcaz ocakta..inşallah güzel çıkar..hayırlısı olsun..

]

gtcez cnm bu cumartesi heycnlym amaa inşş ii sonuç alcz yaa sayı 14tü ...20 olsa tmmdır ileri hızlı 0 dı beş 10 ble olsaa uccam inanki yne 0 olursa biraz üzülrm sanrm o zaman varikosel olur eşim heralde ama ben ii şeyler olmasını hayal ediorm inşş da oyle olur cnm benm ...evt cnm tekrarlayın yne perhizniz fazlaymş ..yne yaptrnca inşş da sonucunuz ii çıkar cnm benmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…