yaşasın ya
Çok mutluyum.
Zeynep kamildeki histeroskopi cihazı yapılmış. Adet olunca gidicem inşallah
Sağol duygum aslında bu ay beni umutlandıran mide bulantılarım oldu.Her zaman benzer belirtiler yaşardım ama hep adete yakın iştahım açılırdı.Htta gece geç saatlerdede yemek yerim.Meşhurdur gece yemelerim.Ama bu ara iştahım yok hele gece hiç birşey yiyemiyorum.Şuan bile midem bulanıyor dün gece tartıldım 2 kg vermişim bir haftadaEğer adet olursamda bu bulantı neyin nesidir dr. a gitcem.Hayırlısı neyse o olsun.Sanırım azmim ve sakinliğim aşılamaya güvendiğimden inşallah Allah ilk aşılamada nasip eder.
Ohhhh iste buda mujdeli haber gozun aydin canimmmm
sağol canımmm....
ilk zamanlar biraz kolay gidiyo kilolar canım..sonra vücut direnmeye başlıyo duruyo yani..
işte ozamanlar bırakmamak lazım inatla çünkü durup sonra hızla tekrar kilo vermeye başlıcak
inşalalh böyle devam ederiz..hep beraber
evet duyguda devam ediyo canım kilo vermiş oda süperiz yani:119:
bende menümü yazıyorum 52den 36 bedene topiğindeyim
tickerimide çok heveslendimde değiştirdim bugüne has artık sadece cumadan cumaya
baaşladım cnm ben de bnm de bi bucuk klo gtti82.5 oldm şimdi ama tickerı cuma degştrcm cnm tam gaz dvm cnm bana da şimdlk yetmiş yeter artar ble
tabi canım bence en iyisini etmişsin almakla
neden başkasına versin ki
ben de yeğenimin şeylerini kullanıcam
bütün pusetler oto koltuğu oluyor canım aklınızda bulunsun
bebiş cicileri konşuoz ya drek aklm onlara gtti cnmcm80le basladim canim bebek icin bisey almadim aksam yemegine misafir cagirdim diye bisiyler aldim
ferrum fort yazdi canim bana ama kan degerim daha yeni 12 oldu hamile kaldim kansizligim gecti o kadar hafif ki mont 1.5 kgmus meger 2 kazak botlar converslerden esofman ustumde hirka demekki onlarda 2 kg gelir garanti aglicaktim 86 gorunce ebe normal demez mi bide ayyy
bence de bebiş süper di mi
tam yemelik
bundan almadım canım henüz
ama ilerde alırım belki
güzel bir ürün
maşallah size kızlar...bebek işini beceremedik kilolar elimizden kurtulamaz
ben de hayret etti,m kendime ilk defa tam gaz devam ediyrm
işte biraz dikkat etsek kararlı olsak gidiyorlar
hadi bakalım kızlar bu işin altından kalkacağız inşllh
hedeflediğimiz kilolara geleceğiz
ikinizinde de iyi gitmiş valla
aysun dediğin gibi bi ara duracak
inatla devam etmek lazım sonra şıp şıp dmkülecek kilolar peşpeşe
kızlar ya aç karnına çıplak mı tartılıyorsunuz
ben iç çamaşırla tartılıyrm aç karnına
Görümcemde ikinci bebişini doğurdu.Şuan 3 aylık oda diyor sen hamile kalınca istersen bebişin yepyeni bir iki kere giyip küçülenleri var onları sana saklıyorum diyor.Gerçi insan ilk bebşi olacak herşeyin en iyisini almak ister en yenisini almak ister ama bebekler çok çabuk büyüyor ilk etapta hamile kalırsam onları kullanmayı düşünüyorum.Allah nasip ederse.
Görümcemin kızıda çok tatlı annesi ona bişeyler söylüyor nasıl annesine gülüyor bıcır bıcır konuşur gibi sesler çıkarıyor.Ellerini ayakalrını sallıyor heyecanlanıyor annesi konuşunca
canım ablam da bana ayırmıştı yeğenimin kıyafetlerindenGörümcemde ikinci bebişini doğurdu.Şuan 3 aylık oda diyor sen hamile kalınca istersen bebişin yepyeni bir iki kere giyip küçülenleri var onları sana saklıyorum diyor.Gerçi insan ilk bebşi olacak herşeyin en iyisini almak ister en yenisini almak ister ama bebekler çok çabuk büyüyor ilk etapta hamile kalırsam onları kullanmayı düşünüyorum.Allah nasip ederse.
Görümcemin kızıda çok tatlı annesi ona bişeyler söylüyor nasıl annesine gülüyor bıcır bıcır konuşur gibi sesler çıkarıyor.Ellerini ayakalrını sallıyor heyecanlanıyor annesi konuşunca
ben eşofmanlarımla tartılıyorum
aşılamaya gerek kalmıcak cnm blmıorm ben bunu hissedıorm inşş da gerçeklşçk ...mide bulantısı bebişten de olablr bi de bu aralar salgın da ondan da olblr cnm ...bu ahydan sonra direk aşılamaya mı gtcn meganm bi kaç ay daha denesen ????
aşılamaya gerek kalmıcak cnm blmıorm ben bunu hissedıorm inşş da gerçeklşçk ...mide bulantısı bebişten de olablr bi de bu aralar salgın da ondan da olblr cnm ...bu ahydan sonra direk aşılamaya mı gtcn meganm bi kaç ay daha denesen ????
hiç üşenmıom tartıcldgm zaman soyunverıom vallaaç karnına 82.4 çıktım tok karnına ya da su içmşsem tuvaletm varsa 83 çıkıorm
maşallah size kızlar...bebek işini beceremedik kilolar elimizden kurtulamaz
ben de hayret etti,m kendime ilk defa tam gaz devam ediyrm
işte biraz dikkat etsek kararlı olsak gidiyorlar
hadi bakalım kızlar bu işin altından kalkacağız inşllh
hedeflediğimiz kilolara geleceğiz
ikinizinde de iyi gitmiş valla
aysun dediğin gibi bi ara duracak
inatla devam etmek lazım sonra şıp şıp dmkülecek kilolar peşpeşe
kızlar ya aç karnına çıplak mı tartılıyorsunuz
ben iç çamaşırla tartılıyrm aç karnına
duygu testinizi tekrarlıyacaktınız dimi bu ay
benim eşimde de hareket sorunu cıktı
düşüktü degerleri
ama değerleri aklımda değil...çok b..tan bi yerde test yaptı
küçük bi labarotuardı
ve 6günlük perhizle gitti yanlışlık yaptık yani
testi bikaç ay sonra tekrarlıyacağız
incir kürü yapıyoruz 2aydır
düşüktü degerleri
küçük bi labarotuardı
valla benim eşimdede aynı problem var ileri hız 0000000000000
düşüktü degerleri
küçük bi labarotuardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?