kizlar bende bebek karari almadan önce leslie yapiyordum
ama bebek kararini alinca birakdim simdi yine baslamak istiorum ama bir yandan da korkuyorum hamilelik olurda haberim olmaz birsey olur falan diye ama icimde gidiyor spor yapmak icin sizce birsey olur mu ki ben 5 mile yapiyordum:26:
boşver bu kadar takılmaya ne bilim zirt pirt karnim acikiyor yanii.. neyse doktora bi gidim azari yiyince gelirim kendime
ya erik alirsin netten dediler baktim yokmus:2::2: ay o kayisiyi da hic icim almiyor yani.. yuruyuse de su ilk 3 ayi tamamlayim oyle baslicam ins.
ya ben doktora ilk gittigimde zaten hemen vitamin verdi. hem multivitamin aliyorum hemde balikyagi gibi bisey. icinde dha varmis bebegin zeka gelisimine faydaliymis
aslında tarif güzelmiş canım, deneyebilirim vallaya ferdat karnıbaharı havucu patatesi fırın poşetine koy içine de 1kaşık sıvı yağ
çıkınca üzerine sarımsaklı yoğurt dök cok güzel oluyor
aslında ben etciyimdir
rejımden mecbur karnıbahar brokoli pırasa ıspanaga sardım
ben de brokolıyı pek sevmem
canım hayırlısı olsun kız da oğlan da önemli değil sağlıklı hayırlı olsun da
ztar bebek olamyınca kafam dağılsın diye kilolara sardım bebek gelse kabulümdü
hayırlısı artık
demek zayıf göbeğe gelmek istiyor
ya su göbeği ne yapacagım ya
kilo veriyrm cok şükür ama göbeğe bişi oldugu yok
koşubandında yürüyüş yapmadan önce göbeğime streç bağlıyorum terleyim diye
deli gibi terliyor ama daha bi küçülme yok ne uyuz bir yer ya ne bebek kabul edıyor ne kılo vermeyi
canim bende yuruyus yapiosum bantta ama bebek istedigim icin birakmistim bilmiyorumki ne yapmak gerek en iyisi bir doktora falan sormak yani..:26::26:
demi ya seyyahım boşna sıkntıya sokmşz kendmizi işte bize yeni ugraşvercz vercz bırakmakk yokkkk bu arada ben yazıodm ya diyet yapanları yedi kişiyiz galba her cuma kaç klo yazdgımızı yazcz tmm mı bakalm en çok km vermş olck o hafta
saol cnm benm evt yap yap tavuk çorbası hem besleyici hem de haff oluo guzel oluo cnm
ya ferdat karnıbaharı havucu patatesi fırın poşetine koy içine de 1kaşık sıvı yağ
çıkınca üzerine sarımsaklı yoğurt dök cok güzel oluyor
aslında ben etciyimdir
rejımden mecbur karnıbahar brokoli pırasa ıspanaga sardım
ben de brokolıyı pek sevmem
canım hayırlısı olsun kız da oğlan da önemli değil sağlıklı hayırlı olsun da
ztar bebek olamyınca kafam dağılsın diye kilolara sardım bebek gelse kabulümdü
hayırlısı artık
demek zayıf göbeğe gelmek istiyor
ya su göbeği ne yapacagım ya
kilo veriyrm cok şükür ama göbeğe bişi oldugu yok
koşubandında yürüyüş yapmadan önce göbeğime streç bağlıyorum terleyim diye
deli gibi terliyor ama daha bi küçülme yok ne uyuz bir yer ya ne bebek kabul edıyor ne kılo vermeyi
canım 60 senin boyuna göre çok iyi..inan ben sapına kadar etçilimdir
ama mecbur yeşillik yiyorum
evet ızgara serbest
haşlama da iyi
amac yağsız olması
baklagıllerde cıss
yersen 6kaşık falan o da öğle yemeğinde
ekmeği sadece sabah kahvaltıda 2dilim yiyeceksin
sonra ekmek de yok
ki ben ekmek hamur işi ölürüm
ama bozmak yok rejimi 60olana kadar
58olsa cok cılız olurum herhalde ama hedefe 58yazdım
boyum 170
aysuncum yarım saat yürüyorum ben de
koşu bandında 4 km hızla
havalar ısınsın dışarda yürürüm inşallah
2 litre su işi zor biraz ama zorlıcam tabi ki kendimi
şu su içme programının adı neydi
gerçi benim kocam da aynı o program gibi
seyyah inanırmısın
benimde kafam acaip rahatladı..kilo düşünüyorum sadece..
ama ovulasyonu kaçırmayız inşallah böyle giderse
şaka bi yana iyiki böyle bi işe giriştik..
bırakmıycaz inşallah
aysun kafamız rahat olsun inan ben sağlığımdan olacaktım artık
bebekler süpriz olur bize inşllh
bu arada tam su iç diyecektim sana sen de birine demişsin burdan o biri kim göremıyrm da
ben de 2ile 2.5arası su içiyrm
ama zırt bırt wcdeym yav
kizlar bende bebek karari almadan önce leslie yapiyordum
ama bebek kararini alinca birakdim simdi yine baslamak istiorum ama bir yandan da korkuyorum hamilelik olurda haberim olmaz birsey olur falan diye ama icimde gidiyor spor yapmak icin sizce birsey olur mu ki ben 5 mile yapiyordum:26:
saol cnm benmmm olsn ztarm sen de bebiş gelnce verrsn hemen emzrnce gdıomş bi de cnm neolur fazla fastfood yeme oralarda olur mu amerika =fast food ondan dıorm yanii yanlş anlama hem kendn için ii degl hem de bebiş için sebze falan yemge çalş tavuk balık yemege çalş cnm...yaa duygucum verin valla yoksa benim gibi bunalima girersiniz. valla ben 10 kilo almistim evlendikten sonra 3 senede.. simdi dogal olarak kilo aliyorum ve oncedende kilo aldigim icin hicbirseyim olmuyor.. cok moralim bozuluyor. napacami bilmiyorum inanki.. bende artik Allah nasip ederse dogumdan sonra.. kilo verin anacim bende gordukce imreniyorum valla.. tebrikler
gidecek gidecek cnmmm...
sadece hamilelik olduğu zaman değişsin bu düzen..
ama hamile olana kadar aynen devam...
motivemiz düşerse hemen birbirimizi motive edelim tamam mı
canim bende yuruyus yapiosum bantta ama bebek istedigim icin birakmistim bilmiyorumki ne yapmak gerek en iyisi bir doktora falan sormak yani..:26::26:
tamam ben varım her cuma tartılp söyleriz bakalım kim en fazla verecek
ama ilk başlandıgında daha cok veriliyr hadi duygu sanslısın cumaya iyi bi rakamla gel
ECRİNNNN tebrik ederim canım
allah tamamına erdirsin
boşver bu kadar takılma
alıcaz napalım mecburen
ben de yeni başladım yürüyüşe, faydası olacak inşallahh
ben de multivitamini epeydir içiyorum, omega3e de başladım balık hapına, ama 2-3 günde 1 içiyorum canım ben
ceviz ve balık da tükettiğim için fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum
aslında tarif güzelmiş canım, deneyebilirim valla
bu arada o göbekler zırt diye oluşmadığından zırt diye de gitmez hemen öyle acele etme
ama ericek mutlaka
azimle devam
ilk 3 ay yürüyüş yapılmıyor
hatta çoğu doktor ilk 4 ay spor yaptırmıyor
yormadan az az yaparsak sıkıntı olmaz da
zaten yorgun olduğumuzdan canımız istemiyor
azracım bence çok kasma yaa
kendini fazla yormadan başlayabilirsin bence spora
adete 5 gün kala da bırakırsın
canım 60 senin boyuna göre çok iyi..
aslında benimde 60 olmam lazım ama beni çok zorlar şimdilik 63 olsunda sonrarına bakarım boyum 165...
Untitled Page
bu linke tıkla ferda..
hayatsu canım saat başı gelio su içtin midiye
2 lt mutlaka iç ferda sen kendini alıştır canım..
oda olmuyosa en az 3 pet şişe iç...
hergün yarım satte süper bu arada
bende wc ye tşındım
canım leslie çok ağır bi spor değil ben bişey olacağını sanmam ama 5 mil çok 3 mil yapabilirsin bence
kızlar ben yarım saat yürüyüp gelicem
akşam atvde yeni dizi başlıyor onu izlicem
ptesileri canım sıkılıyordu iyi oldu dizi
gelince yazarım
canim naap bilomusun internetten ebru sallinin pilates hareketlerine bak.. mesela gobek hareketi mi istiosun.. yuruyus yapiosun ya hani bi yarim saat yuru sonra ara ver banttan inip egzersizleri yap sonra tekrar cikip bi yarim saat falan yuru.. benim bi arkadasim hamileliginde 22 kilo almisti. kiz dogumdan sonra 3.5 ayda eski haline donuverdi.. bu dedigim gibi spor yapiodu ve yediklerine dikkat ediodu..
canım 60 senin boyuna göre çok iyi..
aslında benimde 60 olmam lazım ama beni çok zorlar şimdilik 63 olsunda sonrarına bakarım boyum 165...
Untitled Page
bu linke tıkla ferda..
hayatsu canım saat başı gelio su içtin midiye
2 lt mutlaka iç ferda sen kendini alıştır canım..
oda olmuyosa en az 3 pet şişe iç...
hergün yarım satte süper bu arada
bende wc ye tşındım
canım leslie çok ağır bi spor değil ben bişey olacağını sanmam ama 5 mil çok 3 mil yapabilirsin bence
iyi fikir ama benim platesim yok
bakalım bi arastırayım su göbekten kurtulmak istyrm
aysun meg kızacak bize topiği diyet topiği yaptınız diye
hadi kızlar ben çıktım görüşürüz sonra
öptm herkesi
oyle evt aysun da var o da ii gdıo o geceblr bu hafta beni klo verelm de aslnda hepmiz birnciyizzzz azimliyizz süperizzzz
tamam ben varım her cuma tartılp söyleriz bakalım kim en fazla verecek
ama ilk başlandıgında daha cok veriliyr hadi duygu sanslısın cumaya iyi bi rakamla gel
ECRİNNNN tebrik ederim canım
allah tamamına erdirsin
saol cnm benmmm olsn ztarm sen de bebiş gelnce verrsn hemen emzrnce gdıomş bi de cnm neolur fazla fastfood yeme oralarda olur mu amerika =fast food ondan dıorm yanii yanlş anlama hem kendn için ii degl hem de bebiş için sebze falan yemge çalş tavuk balık yemege çalş cnm...
aysunmm bebiş de olsa onn baklavaya börege ihtiyacı yok yne bizm şu an yedklerimze ihtyçları var yne bi diyetsyene de danşrz ama bu duzeni fazla bozmayız heralde cnmcm az az yeriz herşeydenn
rica ederim canim en dogrusunu o soyler sonucta..ya sporu birakinca da insanin daha cok dikkat etmesi gerekiyor spor yaparken ne güzeldi ne yesemde ölcüsünü bildigim sürece kilo almiyordum ama simdi bir dikkat etmeyim hemen aliyorum en iyisi yakinda kadin doktoruna gidicem ona bir danisayim canim saol fikrin icin
oyle evt aysun da var o da ii gdıo o geceblr bu hafta beni klo verelm de aslnda hepmiz birnciyizzzz azimliyizz süperizzzz
iyi fikir ama benim platesim yok
bakalım bi arastırayım su göbekten kurtulmak istyrm
aysun meg kızacak bize topiği diyet topiği yaptınız diye
hadi kızlar ben çıktım görüşürüz sonra
öptm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?