Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tamam canim 5 aydir yapmiyorum en iyisi bir milden baslayip yavas yavas 3 mile cikartayim

cnm başla sen başla sporun bi zararı olmaz hatta bebişi tutturmayı kolayştırıomş blıomsn ben de bir milden başladım cnm şimdi ikiyi yapıorm iki gayet ii bence zayflamak için de en ii ikiymiş blıomsn diyetle klo vermeye en uygun hareketler ondaymş...

ilk hafta gidiyor canım
ama sonra nazlanıyor
o zaman da iradeli olmak gerekiyor
tamam len pilavdan dönenein kaşığı kırılsın
burda da yazarız kiloları tabi meg kızmassa
cıkacam dedim cıkamıyrm ya

kızlar tatlı kriziniz tutuğunda bir bardak sıcak süt içine çubuk tarçın atıp içebilirmişiz serbest
onun dışı cısssssssss

kızlar tatlı kriziniz tutuğunda bir bardak sıcak süt içine çubuk tarçın atıp içebilirmişiz serbest
onun dışı cısssssssss

evet o acayip ise yariyor aysunum ya ben yapiordum onu.,. hatta cubuk tarcudan pek bisey anlamiodum da direk toz tarcin dokup karistiriodum. tarcinin bi zarari olur mu acaba ben hamilelikte de yapsam onu:26::26:

anladm cnm benm yok cnm hiç takma bebiş bi dogsun bi kaç ayda atarsn sen kloları ben de evlennce 12 klo aldm cnmcm 80leri evlennce gördm ben de ama olsn hiçbşey için gec degl vercz kloları ...

canim illa top olmasina gerek yok pilateste.. topsuz egzersizlerini yaparsin sende
gorusuruz canim

tamam canım bakarım yarın inşllh
ay bi türlü çıkamadım
heee bu arada spor hergün yapılmamlymış
yoksa vücut alışıyormuş
alışınca yag yakmıyormuş ve çıtayı hep yükseltmek lazımmış
inan bu doğru ya ben bi hafta hergun yaptım canımı cıkara cıkara hiçbişi değişmmeişti
şimdi bigun yapıp bıgun yapmıyrm
ve her seferınde farklı yapıyrm

acıkcası negatif çıkar diye hepimiz korkuyoruz ve test bile yapamıyoruz

anladm cnm benm yok cnm hiç takma bebiş bi dogsun bi kaç ayda atarsn sen kloları ben de evlennce 12 klo aldm cnmcm 80leri evlennce gördm ben de ama olsn hiçbşey için gec degl vercz kloları ...

sorma sorma hic bu kadar kiloyu gormemistim ben hayatimda.. ama hamilelikte 10 kilo almayi basarabilrisem varyaaa.. sonrasinda cok super kilo veririm insaalllah ama onu nasil basaricam orasi muamma

acıkcası negatif çıkar diye hepimiz korkuyoruz ve test bile yapamıyoruz

ondan bi ben korkmuodum canim sanirim.. tabiki insanin gonlu pozitif gormekten yana ama benide belirsizlik deli ediodu.. o yuzden hamile kalana kadar hep erken gebelik testlerinden yaptim. tamam negatif cikinca uzuluodum ama hemen kendimi sonraki aya hazirliodum.. en azindan tutmusmu tutmamismi onu ogreniodum..

valla bene hic oyle bisey yok.. vucud alissa nolurki yinede yakacagi kalori miktarini yakiyor.. sana zaten kendiliginden bir sure sonra yaptigin yetersiz geliyor ve daha cok yapmak istiyorsun.. ayy benimde cikmam lazim yaaa utu yapmam lazim

evet o acayip ise yariyor aysunum ya ben yapiordum onu.,. hatta cubuk tarcudan pek bisey anlamiodum da direk toz tarcin dokup karistiriodum. tarcinin bi zarari olur mu acaba ben hamilelikte de yapsam onu:26::26:

canımmmm nette aynen böyle diyo'' tarçın:Yüksek dozlarda rahim kasılmalarını uyarıcı etkisi vardır ancak düşük dozlarda ve yemeklerde kullanılabilir.''hamilelere önerilmez diyo...içmeyin bence....az miktarda kek pasta tatlılarda olabilir ama direk yüksek miktarda içme

ben 5 mile kadar gelmistim duygucum acayip terletiyor ama
2 milde cok zorlanmisdim ilk basladigim siralarda
ama karnim dümdüz olmusdu

merhaba kızlar nasılsınız ??

gamzecim oğluşunun ismini kuzey veya alperen düşünmüssünüz bence alperen yerine alperi düşünebilirsiniz bence güzel bir isim

ben 5 mile kadar gelmistim duygucum acayip terletiyor ama
2 milde cok zorlanmisdim ilk basladigim siralarda
ama karnim dümdüz olmusdu

ben 3 yıl fitness yaptım üni yıllarında...
4-5 ay plates yaptım geçen yıl...

leslie kadar eylendiğim olmamıştı...
insan hemen yapıveriyo tempolu olduğu içinde sıkıcı değil...

evt terletiyo şimdilik iyi gidiyo..3 milden yukarı çıkamam heralde onuda devam ettirirsem çok iyi

canim bir alistin mi yaparsin insallah ne güzel keske hic birakmasaydin o yaptigin dönemlerde

canim bir alistin mi yaparsin insallah ne güzel keske hic birakmasaydin o yaptigin dönemlerde

canım s . salona gidiyordum ozaman...kilo vermekten çok şekillenmiştim...çok iyiydi ama salona sürekli gitmek sıkıyo bi süre sonra yaa..

hem ankaradaydım ozaman...zonguldaka geldiğimde geçen yıl gene 2 ay denedim buranın salonu çok kötü devam edemedim..

e ozaman plates yapayım dedim herbişeyi aldım eve ama oda sıkıcı

leslieyle iyi gidiyoruz bakalım şimdilik....haftada 2 gün çarşamba cuma ara verip diğer günler devam

anladim canimmmmm evet pilatis cok SIKICI gercekten bende denedim onu
leslie gercekten eglenceli

kizlar bende kacdim yeni diziye bakicam televizyon karsisinda uzanayim biraz da bugun yoruldum bayagi
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…