tamam canim 5 aydir yapmiyorum en iyisi bir milden baslayip yavas yavas 3 mile cikartayim
bende varım bende
tartılcaz ve söylücez mi bak heyecan yaptım şimdi.
ben cuma günü karar vermiştim diyet yapmaya cumartesi akşamı başlayabildim...
72 ile başladım bakalım inşallah iyi bi kilo gider cumaya kadar...
hdi kızlar 2 kilo gitsin en az ilk haftada
kızlar tatlı kriziniz tutuğunda bir bardak sıcak süt içine çubuk tarçın atıp içebilirmişiz serbest
onun dışı cısssssssss
Ah ah duygucum sorma.. ben sana neden kilo aldigimi soyleyeyimmi.. ben abur cubur nerdeyse yemiyordum evlenmeden once.. cok aciktigimda portakal ve elmaydi.. bu aliskanligi kazandirmistim kendime ve gayet olculu yiyodum herseyden.. buraya geldim .. esimde cok istahlidir benim.. onunla ye.. cay yap ye.. bide burda toplu tasima yok. disarda da yuruyemezsin.. hep arabayla.. e nolduu harekette yok.. ne kadar olsa disarda da yiyosun ve inanilmaz yagli.. gelen cok arkadasimda burda cok kilo aldi zaten. ben sasiriodum nasil bu kadar kilo almislar diye ama oyle bi aldimki.. bide ben cok gostermiorum kilomu. 72 kiloyla diyetisyene gittim almicaklardi beni dusun,, neyine geldin diye.. 78 ile hamile haldim ama 10 kilo alinca artik ne eski kiyafetlerim oluyordu ne de ben kendimden haz ediyordum. yinede cok kilolu gorunmuyordum ama ben kendime cok giucik olmustum.. ama Rabbim bebek verdi napalim.. su aralar cok dikkat edemiom midem de bi tuhaf zaten ama sonrasinda hep dikaktli olup da yuruyuse de baslarsam.. sonrasindada kilo veririm insaallah napi.. kendime olan saygim icin,.. citir anne olalim kizlar citirhayal degil bunu cok kisi yapiyor bizde yapariz ALlahin izniyle
rica ederim canim en dogrusunu o soyler sonucta..
canim illa top olmasina gerek yok pilateste.. topsuz egzersizlerini yaparsin sende
gorusuruz canim
anladm cnm benm yok cnm hiç takma bebiş bi dogsun bi kaç ayda atarsn sen kloları ben de evlennce 12 klo aldm cnmcm 80leri evlennce gördm ben de ama olsn hiçbşey için gec degl vercz kloları ...
acıkcası negatif çıkar diye hepimiz korkuyoruz ve test bile yapamıyoruz
tamam canım bakarım yarın inşllh
ay bi türlü çıkamadım
heee bu arada spor hergün yapılmamlymış
yoksa vücut alışıyormuş
alışınca yag yakmıyormuş ve çıtayı hep yükseltmek lazımmış
inan bu doğru ya ben bi hafta hergun yaptım canımı cıkara cıkara hiçbişi değişmmeişti
şimdi bigun yapıp bıgun yapmıyrm
ve her seferınde farklı yapıyrm
evet o acayip ise yariyor aysunum ya ben yapiordum onu.,. hatta cubuk tarcudan pek bisey anlamiodum da direk toz tarcin dokup karistiriodum. tarcinin bi zarari olur mu acaba ben hamilelikte de yapsam onu:26::26:
cnm başla sen başla sporun bi zararı olmaz hatta bebişi tutturmayı kolayştırıomş blıomsn ben de bir milden başladım cnm şimdi ikiyi yapıorm iki gayet ii bence zayflamak için de en ii ikiymiş blıomsn diyetle klo vermeye en uygun hareketler ondaymş...
merhaba kızlar nasılsınız ??
gamzecim oğluşunun ismini kuzey veya alperen düşünmüssünüz bence alperen yerine alperi düşünebilirsiniz bence güzel bir isim
ben 5 mile kadar gelmistim duygucum acayip terletiyor ama
2 milde cok zorlanmisdim ilk basladigim siralarda
ama karnim dümdüz olmusdu
ben 3 yıl fitness yaptım üni yıllarında...
4-5 ay plates yaptım geçen yıl...
leslie kadar eylendiğim olmamıştı...
insan hemen yapıveriyo tempolu olduğu içinde sıkıcı değil...
evt terletiyo şimdilik iyi gidiyo..3 milden yukarı çıkamam heralde onuda devam ettirirsem çok iyi
canim bir alistin mi yaparsin insallah ne güzel keske hic birakmasaydin o yaptigin dönemlerde
hosgeldin sebnemcimmm iyiyim cnm saol sen nasilsin?
canım s . salona gidiyordum ozaman...kilo vermekten çok şekillenmiştim...çok iyiydi ama salona sürekli gitmek sıkıyo bi süre sonra yaa..
hem ankaradaydım ozaman...zonguldaka geldiğimde geçen yıl gene 2 ay denedim buranın salonu çok kötü devam edemedim..
e ozaman plates yapayım dedim herbişeyi aldım eve ama oda sıkıcı
leslieyle iyi gidiyoruz bakalım şimdilik....haftada 2 gün çarşamba cuma ara verip diğer günler devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?