Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben yarım saat yürüdüm geldim
suyumu da içtim
herkes dağılmış ama
atvdeki diziyi açtım
bakalım nasıl bişeymiş

şu leslie nasıl bişey biri bana özet geçse
çok merak ettim
internette de bişey bulamadımki

canım bi tane kadın leslie sansoı diye..
durduğun yerde adım atarak yürüyüş step jimnastik karışımı haeketler yaptırıyo tempolu müzük eşliğinde...
1-2-3-4-5 mil videoları var ayrı ayrı(1 mil=1.6 km) yani 3 mil yapsan 4.8 km yol yürümüşsün gibi kalori yaktırıyo hem eylencelide...

google leslie sensoi küçültülmüş linkler diye yaz...ilk çıkan yerde videolaro var cnm...

Son düzenleme:

sağol canım ya
meraktan çatlıyodum
şu diziyi izleyim videolarını indirip izlicem

utopyacım kkda adım adım sağlıkta bu konuyla ilgili bir topik vare videolarda var cnm

Kimse yok ama burda olan arkadaşlar selamlar

selam
atvdeki dizi süper tam bana göre
ona sardırdım ben de
şimdi reklam var
ezel dizisinin yönetmenindenmiş

slm arkadaşlar.nasılsınız,benim reglim geçeli bugün 5 gün olacak.reglim geçtiği için cuma laparoskopiyide iptal ettik mecburen.doktor eşime yarın sabah idrar testi yapın demiş.en sonki çatlatma olayınının hayal kırıklığının ardından ümitlenemiyorum ama yinede test yapcam karar verdim.zaten bu ay olmazsada üzülmem çünkü ameliyata hazırladım kendimi.bakalım hayırlısı sabah görcez sonucu...

inşallah pozitiftir

bitti yaa tühh
tam da heyecanlı yerindeydi
şimdi de stardaki diziye bakayım bari

atv deki dizi son dizisi mi. Bana da stardaki koyu kırmızı güzel gibi geldi bekliyordum bu diziyi ama çok az başına bakalbildm çünkü eşim dans yarışmasının finali var ona bakalım dedi iyi dedim bende kaydedecektim kayda koydum diziyi ama kumanda kitleniyor bazen bizde fişi çektik öyle olunca kayıt gitti ama tekrarlarını verir zaten muhakkak geç vakitte olsa kayda koyar sonra izlerim ben özgü namalı çok severim de. Son dizisine de bakarım.

Kızlar bende acayip baş ağrısıyla eve geldim bugün yine hocalar sınav kağıtlarını okumaya devam ettiler tabii 4000 öğrenci olunca. Neyse bir de bu kanamalar çok halsiz bırtaktı beni eve geldim duşa girdim kendime geldim. Kocişte enerji olsun diyw badem, fındık bir de siyah kuru üzüm aldı işten gelirken. Onlardan yedim iki tatlı kaşığı pekmezimi içtim. Eşimin keçiboynuzu kürünü yaptım soğuyor. Yalnız 20 dk demlendirirn diyor ya sonra süzmek mi gerekiyor eşim baya soğuyunca içebiliyor zaten yatarken içilecek diyor tarifte ama içene kadar keçibıynuzlarını içinde tutuyorum içeceği zaman süzüyorum.

meganım bir şey soracağım ama bizm konularla alakası yok soracağım şeyin
kasnak işi var tutkalla oda takımı felan yapıyorlar
ona merak sardım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bir kaç video izledim netten ama kasnaktan nasıl çıkarıldığını felan göstermiyorlar
maksat evde vakit geçirmek bebeği düşünmemek işte
sen biliyor musun nasıl yapıldığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…